Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yaheyya

sizi bırakmıycam beyler geri geliyorum shard ile birlikte çöpe 4gb daha atmıştım yaktım yani. şimdi hesapladım kalanlar ile 7-8 gblik sermaye oluşuyo. tekrar kaldığım yerden devam ediyorum. pes etmek yok!

Daha 3 saat önce oyunu braktım diyodun.Da iyi olmuş gelmen. Durmak yok bura survivor!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

irfan diğer konudaki ss leri ve videoları buraya toplasak daha verimli olmazmı ? görsellik açısından.

Ben bu sebeple 3. mesajı İsmet'e hemen almasını söylemiştim. Diğer konudaki resimleri ve videoları karışıklık olmadan direkt 3. mesajda toplaması için, fakat kendisi tatilde beyefendi.
    2. mesajı da kendime ayırdım ileride kullanmam gerekebilir diye.

Sabahtan beri forum acilmiyor. Inlavid hostname hatasi aliyordum. Simdi acildi ama sarjim bitmek uzere. Bunu yazana kadar 2 kere net gitti ceken yer aradim malum Avea :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

quote:

sizi bırakmıycam beyler geri geliyorum shard ile birlikte çöpe 4gb daha atmıştım yaktım yani. şimdi hesapladım kalanlar ile 7-8 gblik sermaye oluşuyo. tekrar kaldığım yerden devam ediyorum. pes etmek yok!

Daha 3 saat önce oyunu braktım diyodun.Da iyi olmuş gelmen. Durmak yok bura survivor!!!

3 saat önce dedim öyle ama burda şaka yok ! :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Bende biraz önce katıldım, hadi hayırlısı.

Hoşgeldin kardeşim.
  • Elimdekiler emanettir. ^^
     RONARK | DonanimHaber Clanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

Elimdekiler emanettir. ^^
     RONARK | DonanimHaber Clanı

Estağfurullah yahu seninmiş gibi kullan
  • Nerde bu clan liderleri? Kimse yok online.
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 20 Aralık 2015; 12:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Nerde bu clan liderleri? Kimse yok online.

Hocam herkes online ya :)
    Ben r2'de Xmp yi kasıyordum. Emre birazdan r1de FeMaLePR'yi oyuna sokacak. Bu yazıyı görüp de BornThisWay'de olanlar ona pm atıp diğer clana geçsinler :)
  • Tekrarlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 20 Aralık 2015; 12:03:09 >
  • Hapisteyim Arkadaşlar Bana Günaydın Yazan Kardeşlerim Saolun Ama Canım Sıkılıyor Dün Aksam Ne Güzel Film Muhabbeti Vardı Lütfen Güzel Bi Muhabbet Çevirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenCanWait -- 9 Temmuz 2011; 11:39:18 >
  • R1 de on arkadaslar varmı clan alımıyla ilgili vs.
    Pm:DangerousLady
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Beyler charı koxp ile kasıyorum sizin için sorun olursa çıkabilirim clandan. Sadece expte kullanıyorum

Tekrarlıyorum

Clandaki diger arkadaslari bilemem ama benim icin buyuk bir sorun. Amacimiz zaten temiz bir clan olmasi. Iyi-kotu hile olan bir party de olmaniz neyse ama hileyi sizin kullaniyor olmaniz isi degistirir.

Not:
    Bu arada dun aksam itibari ile 2x Dual Flame Ring +2 almis bulunmaktayim ^^ Yalniz IN ve EP konusunda hala tereddutlerim var. Asaslar cok canimi yakiyor IN mi alsam EP mi bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

R1 de on arkadaslar varmı clan alımıyla ilgili vs.

Var Xmp 'ye Pm At R1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

quote:

Var Xmp 'ye Pm At R1

On degil suan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

quote:

Beyler charı koxp ile kasıyorum sizin için sorun olursa çıkabilirim clandan. Sadece expte kullanıyorum

Tekrarlıyorum

Clandaki diger arkadaslari bilemem ama benim icin buyuk bir sorun. Amacimiz zaten temiz bir clan olmasi. Iyi-kotu hile olan bir party de olmaniz neyse ama hileyi sizin kullaniyor olmaniz isi degistirir.

Not:
    Bu arada dun aksam itibari ile 2x Dual Flame Ring +2 almis bulunmaktayim ^^ Yalniz IN ve EP konusunda hala tereddutlerim var. Asaslar cok canimi yakiyor IN mi alsam EP mi bilemiyorum.

HF artık Legal gibi be hocam başka türlü Exp kasamıyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

quote:

Var Xmp 'ye Pm At R1

On degil suan?

ewet suan on deil chaosta galiba ben hapisteyim tam göremiyorum ama 5 dk önce ondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

irfan diğer konudaki ss leri ve videoları buraya toplasak daha verimli olmazmı ? görsellik açısından.

Ben bu sebeple 3. mesajı İsmet'e hemen almasını söylemiştim. Diğer konudaki resimleri ve videoları karışıklık olmadan direkt 3. mesajda toplaması için, fakat kendisi tatilde beyefendi.
    2. mesajı da kendime ayırdım ileride kullanmam gerekebilir diye.

Sabahtan beri forum acilmiyor. Inlavid hostname hatasi aliyordum. Simdi acildi ama sarjim bitmek uzere. Bunu yazana kadar 2 kere net gitti ceken yer aradim malum Avea :D

O 5 oldu da kopyala yapıştırdan dolayı 2 kaldı:D

Bugun sim kartım bozuldu sanırım. Şehrin ortasında çekmiyor. Foruma mesaj bile atamıyorum. Paramızla rezil oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 9 Temmuz 2011; 14:24:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

quote:

Burası sörvarviyl beyler bruası sörvayvır!

• Kaybeden Maradon'a gitsin !
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.