@rogue_king oldumu şimdi yaptığın iş 59 lvl Kiralık itemli bi kardeşini nasıl doğrarsın
az önce FeeNaLarda yla basedeydik sizle görüştük bayaTraXo sanırım onu baya kestik senide boş geçmedik :P bi tane koxper vardı karus bizden ama gıcık oldum doğanı indiriyordu monu falan aldık feenalardayla güzel bi aksamdı lesath kestik boş SS aldım bol bol koyarım belki
valla mı bilsem ellemezdim ama önce sen daldın beni kestiklerinizde de ne buff ne ac ne sw vardı walkryler olsa gene yeterdi de walkry de yoktu... artık dikkat ederim ellemem seni
önce ben dalmadın partyle geziyordunuz sanırım onlar dalınca Z-R skilleri indirdim kime gelirse diye sana gelmiş demek kiresimler çok fazla ksc çekmişim bide onları prtscr olarak çekte painte koyda ohoo biraz zaman alıcak
ha bide ezik bi warriora göre nasılım
ezikk warrior senn
Kenex söyledi +3 reb raptor varmıs sadece gerçekten güzel combo
ben nasılım kiralık itemli 59 a göre :P
valla sen gen güzel oynuyosunda o priest sen olmasan hiç bişi yapamaz orda biliomusun tek itemimiz bi reb +3 raptorumuz ama daha önemlisi arkadaşlarım ya bu ara kenan'ın konuya çöktük haa buranın adını ronark olarak degiştirsekmi... bend açıcam bi konuda resimle hep ksc deiştirip etmesi üşendirio
değiştirsek iyi olur ama kenan ın konusu yeni bi konu açalım o zaman DH Ronark gibisinden orada paylaşalım mı napalım bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_king
valla sen gen güzel oynuyosunda o priest sen olmasan hiç bişi yapamaz orda biliomusun tek itemimiz bi reb +3 raptorumuz ama daha önemlisi arkadaşlarım ya bu ara kenan'ın konuya çöktük haa buranın adını ronark olarak degiştirsekmi... bend açıcam bi konuda resimle hep ksc deiştirip etmesi üşendirio
Ayıp ettin Görkem konu senin. 1 konunun lafımı olur.
Bu arada,
TrFuRKaN da az değil ha. Demin arenada kendi levelinde kiralık itemli 2 asasla 2vs1 yaptı. Defalarca kesti adamları.
quote:
Orijinalden alıntı: kenex
quote:
Ayıp ettin Görkem konu senin. 1 konunun lafımı olur.
Bu arada,
TrFuRKaN da az değil ha. Demin arenada kendi levelinde kiralık itemli 2 asasla 2vs1 yaptı. Defalarca kesti adamları.
SS ler yolda
vee işte geldiler beğenirsiniz umarım Base de Takılırken :) Base de Lesath :) Ve İşte O Meşhur Arena :P
vayyy saglam fotolar da neden yine karus açtın human açsan daha güzel olurdu
ardream için açmıştım ardreamın durumuda malum karuslar daha iyi sanki hem hep karus oynadım human açsaydım kasmam zor olurdu emc hiç bilmiyorum çünkü
bir delilik yapıp tek başıma RLB ye gittim kiralık itemlerle biraz SS aldım koyarım şimdi
koy koy
Vee İşte SS Ler __________________________ MrsChallenqeR Bana Saldırdı Ama ... Bura da MutantXBack Ortalığı Darmadağan Ediyor Can Sıkıntısı Oturduk Öyle Çay Kahve vs. İyi Geldi :) Human Town Acaba Dalsammı Dalmasam mı :) Naptım peki tabii ki dalmadım :) Zavallı Riote Can Veriyor Human Towndan Güzel Bir Kare :) Le0n4ard0 ölüyor :)) IKARA ölüyor :)) __________________________________________________________________ Kiralık itemlerle ve 59 lvlde base de anca bu kadar
senin combo güzel hakkaten pri nin healinikesti gözümün önünde az kalsında priyi kesiodu
Sağol aslında ardreama gidemememin bir sebebi var ben bdw lerde farkına varmadan 60 olmuşum bi baktım 60 eyvah hemen lvl düştüm 59 sonra stat ve skiller aklıma geldi 40m gidicek onlara şimdilik vermek istemiyorum o kadar para itemler bitsin sonra sıfırlarım item yapana kadar base
hadi bakalım ha bedrhari varya ona selamımı sole akrabalarının çogunun kulaklarını çınlattıgımıda
quote:
hadi bakalım ha bedrhari varya ona selamımı sole akrabalarının çogunun kulaklarını çınlattıgımıda
Hayırdır ne oldu ya
yaw adam kozper başka neden adamın akrabalarının kulagı çınlatılır