Şimdi Ara

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
1
Favori
56.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@ChaKaL_

koxp ile kassaydın 75 lwl olmuştun yanlış anlama yaptığın doğru ama bunca hilecinin arasında öyle zor :(
  • sen 69 ol karus kal karuslarda senin gibi dürüst oyuncu bulması zor oluyo... çogu kozper zaten yada arkasında kozper priest oluyor...
  • @Tolga

Dostum clana 21k bağışladım. Toplam olarak 27k kadar var şuanlık.
  • bende de 1117 np var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_king

bende de 1117 np var

Clana bağışıda söyle. (42k)
  • 49k var klanda bu aralar kasmıyorum silahlar konusunda fikirsizim pazardayım 1 haftadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_king

sen 69 ol karus kal karuslarda senin gibi dürüst oyuncu bulması zor oluyo... çogu kozper zaten yada arkasında kozper priest oluyor...

clan olarak gelicez koxpun önüne biraz da olsa geçilmiş olur bence kendi ırklarım dahi kimseye koxp kullandırtmıyacağım base de inşallah clan olarak bunu hedefliyoruz ve tabii ki zevkli bir oyunu,arkadaşlığı,dostluğu tekrar KO ya döndürmek amacımız clan olarakta gayet iyiyiz bu konuda bakalım koxpun önüne geçebilecek miyiz :)
  • sanmıyorum kozpun önüne geçemezsiniz karuslarda özellikle gandalf17 xxbarbar45xx isyan die dallamalar var adamlar hf kullanıyor...
    bana göre koxp kullananlar aciz insanlar. sadece mauseyi oynatıyorlar ve bundan zevk alıyorlarsa yaşam amaçları ney onu merak ediyorum
  • Amacımız zaten çevremizden başlamak önüne geçemiyeceğimizi tabii ki biliyoruz ancak çevremizde azaltarak bunun AZICIK da olsa önüne geçmeyi düşünüyoruz ve oyundan zevk alan insan sayısını artırmak istiyoruz ki herkes zevkle oynayabilsin.O saydığın isimlerin banlanması için elimden gelen herşeyi yaparım ama önce 69 olmam lazım :))
  • Go Go Go exp ben 68 de bıraktım kasmak işkence gibi geliyor artık bana
  • umarım kasarken sıkılmam çünkü sıkıldığım zaman bütün hevesim gidiyor Platinium olduğu için çabuk olacak inşallah
  • kasılır gider ya ha bu ara benim oyundaki pm MutantXBack (tbl pedal felan diyenler çok inanma )
    kenan biliyor...
  • Yok merak etme onlar çekemeyenler Sende mi warrior sun
  • evet...mage priest ve asas çarımda var ama arkadaşlar bunda devam tmemi istiyor. yoksa priesti mageyi ve asası da 69 a kasasım var
  • :) Asas la ne kadar iş yapabileceğim görücez bakalım.Bu arada az önce karakterimdeki ilk upgradeimi yaptım :) +7 İron X bastım(rebirth+1) ufak bir upgrade ama olsun başarılı :)
  • gayet guzel bu lvlda :)
  • mission complated
    artık devamıda gelir.. bende shellerin 2 sini ole basmıştım..neyse ben yatıyorum artık ii eglenceler
  • @NervoUsKing
    teşekkür ederim devamı gelicek inşallah :)
    @ rogue_king
    bende yatıyorum zaten :) hepinize iyi geceler
  • Nasıl ya nasıll nasıl olur buApostle de partydeydim..Tek archer bendim uzaktan indiriyordum.Priest vardı birde sanırım onda Oto Heal vardı.Birden Dc oldu girmeyi denedim o görüntü karşısında şok oldum nasıll nasıll oluurrplatinium alalı 2 gün olmuştu daha acaba nasıl bir ticket kurtarabilir beni
  • kurtarmaz... geçmişolsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.