Bildirim
Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
ben yokum orda ya bensiz olur mu -
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_king
ben yokum orda ya bensiz olur mu
Bu gece yapalım sağlam bi pk. -
-
Come Vs kenan -
HayırLı olsun İtemLerini KitLesen iyi Olur yaf -
quote:
Come Vs kenan
Geceye antreman yapak
@~Brother~
Saolasın.Evet dostum. Bugün yarın alıyorum inş.
-
Severek izliyoruz ailecek ilerlemeni -
quote:
Orijinalden alıntı: Romst3rHERE
Severek izliyoruz ailecek ilerlemeni
Saolasın. Çok mutlu ettin beni. -
benim char ne alemde acaba -
ve res geldi...
upgrade zamanı -
Premiumsuz çok iyi kasmışsın
Bende premiumsuz, kospsuz(hatta kosp olan ptye bile girmedim) 63 levelim şuan -
quote:
ve res geldi...
upgrade zamanı
Gogo DD+7
@ChaKaL_
Helal olsun.En zor lvl lerden biri. İnş. hedefine ulaşırsın.
-
dur 1-2 foto atıyım
[img=http://img20.imageshack.us/img20/1856/aaakqs.th.jpg]
ve
[img=http://img35.imageshack.us/img35/1954/ccccwuf.th.jpg]
1 anektod 1080 lik can potu kullanmıştım çünki o zaman satılıyordu şimdi satılmıyor ve depolamamıştım.. şu anda 1080 lik pot bulunmuyor ama hala aynı şekilde devam
-
quote:
dur 1-2 foto atıyım
[img=http://img20.imageshack.us/img20/1856/aaakqs.th.jpg]
ve
[img=http://img35.imageshack.us/img35/1954/ccccwuf.th.jpg]
1 anektod 1080 lik can potu kullanmıştım çünki o zaman satılıyordu şimdi satılmıyor ve depolamamıştım.. şu anda 1080 lik pot bulunmuyor ama hala aynı şekilde devam
MutantXBack yine akar.
-
Bende 2 gün önce Ronark ta base char kasmaya karar verdim baştan warrior açtım zor geldi Sonra assasin actım tekrar şuan 58 level im :) ama bir sorun var ki Karus açtım
Çünkü el morad haritasini hiç bilmiyorum belki 69 olunca base durumuna göre el morad a dönebilirim.Base durumu nasıl bu arada ? Ortalama iş yapmak için ne gibi itemler lazım Assassin e
-
quote:
Orijinalden alıntı: TrFuRKaN
Bende 2 gün önce Ronark ta base char kasmaya karar verdim baştan warrior açtım zor geldiSonra assasin actım tekrar şuan 58 level im :) ama bir sorun var ki Karus açtım
Çünkü el morad haritasini hiç bilmiyorum belki 69 olunca base durumuna göre el morad a dönebilirim.Base durumu nasıl bu arada ? Ortalama iş yapmak için ne gibi itemler lazım Assassin e
Not: Level Up 60
-
quote:
quote:
Bende 2 gün önce Ronark ta base char kasmaya karar verdim baştan warrior açtım zor geldiSonra assasin actım tekrar şuan 58 level im :) ama bir sorun var ki Karus açtım
Not: Level Up 60
Dostum daha önce hiç asas char dizmedim. Dizmeyi bırak arkadaşımın charında bile 1-2 skill vurmadım. Ama şunu söyleyebilirim. Playerliğin iyiyse basede aman aman item yapmana gerek yok.
Zaten Ronark ın basesi biraz farklı. Ya humanlar hurra orc townu kapatıyor, yada orclar human townu. Çoğunlukla party içinde olacağından pek bir sıkıntın olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 25 Temmuz 2009; 0:13:58 >
-
Teşekkür ederim ortalama itemlerle başlarım o zaman drop ticaret vs. ile katlarım itemlerimi yavaş yavaş gideriz önemli olan 69 olmak şimdilik :) Plat. premium um var 3 gun olucak charı açalı ama premi dün aldım.Şuan 60 ne kadar zamanda 69 olabilirim ki ortalama olarak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X