Şimdi Ara

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
1
Favori
56.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Plain Of Death
    Kendı EmeğinLe.

Teşekkür ederim. Yorumlarınız beni çok sevindirdi. Oyunun en zevkli yapanda GM oyuna girdimi girmedimi tedirginlik olaması.
  • Oyunun şuanki gelmiş olduğu noktada senin gibi birini görmek beni şaşırttığı kadar mutlu da etti.ve şuda varki çok şanslısın, oyunu böyle oynayarak zevk alma tadına varma şansına sahip nadir kişilerdensin.. bir an oyuna dönesim geldi
  • En azından bi Gold Pre, Çekip itemlerini kilitle. Tekrar hack yersen. Emeklerin boşa gitmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

En azından bi Gold Pre, Çekip itemlerini kilitle. Tekrar hack yersen. Emeklerin boşa gitmesin

Teşekkür ederim. Raptor ve shell set geldiğinde aynısını düşünüyorum.
  • Gerçekten taktir ettim seni resimlerde hoşuma gitti bende senin gibi koxpsuz hilesiz oynuyorum oyunu
    base char kastım premiumsuz ama şuan ne bdw ne pk zevk vermiyor herkez koxp herkez hile
    inşallah en yakın zamanda bu tür hileler son bulurda ozaman oyundan zevk alarak oynayabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Gerçekten taktir ettim seni resimlerde hoşuma gitti bende senin gibi koxpsuz hilesiz oynuyorum oyunu
    base char kastım premiumsuz ama şuan ne bdw ne pk zevk vermiyor herkez koxp herkez hile
    inşallah en yakın zamanda bu tür hileler son bulurda ozaman oyundan zevk alarak oynayabiliriz.

İnşallah hocam. İşte o sebepten dolayı baseye ara vermek zorunda kaldım. Bu aralar exp takılıyorum. İnş. 69 olsun o çar okçularada dayanır.
  • Sevindim senin adına. :) Umarım bir daha hack yemeden, daha iyi itemlerle yoluna devam edersin.
  • Gerçekten oyunu hakkıyla oynamışsın tebrik ederim. Ayrıca bir sorum var bende Pre'siz oynuyorum ancak bu kadar para ve itemi nasıl buldun söyleyebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_paso_24 -- 3 Mayıs 2009; 11:20:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Orjinalden alıntı: MeLanKoLia*

Birşey dicem Riote boss mu

Yok Riote, Volcanic Rock ve Centeur değil. Ayrı tabir etmeyeyim diye oraya koydum.

Volcanic Rock boss'dur. Flame Rock boss deildir (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: taco_paso_24

Gerçekten oyunu hakkıyla oynamışsın tebrik ederim. Ayrıca bir sorum var bende Pre'siz oynuyorum ancak bu kadar para ve itemi nasıl buldun söyleyebilirmisin?

Saolasın hocam. Dediğim gibi fazla para harcamadım. Sadece raptor için 3 gb çektim. Wp +0 ı oyunu bırakan bir arkadaşım hediye etti. Sheller zaten kiralık. Diğer küpe yüzük onlarda görev takısı. İtem upgrade için gereken parayıda +7 fabric basmaktan başlayarak biriktirdim. Kırmızı kutu +7 fabric +7 chitin derken para birikiyor. Batmadığın sürece oyunun en iyi itemlerini bile dizebilirsin. Ama gel görki anvil dönektir. Tam +7 shell dizme kısmındaydım ki anvil 5 dakikada bankamdaki 3 gb mi yedi.

@QmG

Tamam hocam öğrendiğim iyi oldu. Ama gereken mesaj zaten alınmıştır.

• 66 Oldu.
  • Keske gorev takıları kullansaydın daha fazla zevk alabilirdin :)

Str takılara harcadıgın noah ile pot alırdın
  • merhaba senin resimleri görünce bende eskilerden bi resim paylaşasım geldi ^^
    [simage][img=http://img20.imageshack.us/img20/3103/sadasdsadsadada.th.jpg][/simage]
  • gerçekten bol ve güzel bi ss arşivin olmuş paylaştığın için teşekkürler. dediğin de doğru forumda böle konularda olmasa hiç okunmuyo:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0reyiz0o -- 29 Mayıs 2009; 14:03:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CiGiGa_

gerçekten bol ve güzel bi ss arşivin olmuş paylaştığın için teşekkürler. dediğin de doğru forumda böle konularda olmasa hiç okunmuyo:)

Teşekkür ederim. Herkes ezik yada güzel karakterlerini paylaşırsa yaptığı upgradeleri anlatırsa Ko bölümü eski haline gelebilir.

QutL@w

Haklısın hocam. Str 9 ve str 10 takılara para vermedim. Görev chitinlerimi basarken yakan arkadaşım verdi. Tabi sonra anladım 0 resistance full str ile oynanmıyor. Atck çok ama dayanıklılık 0. Artık görev takıları kullanıyorum.

rogue_king

Resim harika. Bdw nin kralı olmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 29 Mayıs 2009; 16:20:22 >

• begendigin için teşekkür ederim. aslında bende konu açmak istiyorumda bendeki resimler karışık pvp den var uskodan var :)
  • İyi akşamlar cümleten. İtemlerin birkaçı kendi emeğim. Gb almayacağım demiştim. Ama baktım gb fiyatları ucuzlamış. Çekmek zorunda kaldım.Şuan karakterde olan itemler:

+7 Rapor
    +7 Shell set
    +7 Undy set ve kalkan.
    +7 totemic spear(Exp için)

Aklıma takılan soru ise şu. Şuan ekleme yapmak istiyorum. Önceliği hangisine vermeliyim?

+7 dd 15
    +8 undy set
    +0 wp

Bu 3ünden birinin üstüne gitmek istiyorum. Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Ayrıca daha iyi verim alacağım başka item varsa değişiklik yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 5 Haziran 2009; 21:26:41 >
  • DD al erim.
    MutantXBack ben konuşuyoruz oyunda bol bol. artık exp kasmayı bırak :D ha bi resimde ben koyayım tekrardan. senin konuna resim koyuyorum kızma :D

[simage][img=http://img26.imageshack.us/img26/5752/67636690.th.jpg][/simage]

[simage][img=http://img26.imageshack.us/img26/2407/ahuhuaa.th.jpg][/simage]

• quote:

Orjinalden alıntı: rogue_king

DD al erim.
    MutantXBack ben konuşuyoruz oyunda bol bol. artık exp kasmayı bırak :D ha bi resimde ben koyayım tekrardan. senin konuna resim koyuyorum kızma :D

[simage][img=http://img26.imageshack.us/img26/5752/67636690.th.jpg][/simage]

[simage][img=http://img26.imageshack.us/img26/2407/ahuhuaa.th.jpg][/simage]

Hocam dh nicki hep merak ediyordum. Oyunda irtibatı yine koparmayalım. En yakın zamanda sizin clana gelmeyi düşünüyorum. (TheSpecial) 20k np bağış isteniyor. Biraz kasayım bağış yaparım.

İstediğin kadar SS paylaşabilirsin esağ.

Şuan dd +3 kullanıyorum. Tavsiyen için teşekkürler. En yakın zamanda +7 yapacağım inş.

Bu arada sayende serverda tanımayan kalmadı.Saolasın. Sürekli pm alıyorum daha yatmadınmı, kaç saattir oyundasın gbiisinden.

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 9 Haziran 2009; 3:28:52 >

• hala uyanıksın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.