Şimdi Ara

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
1
Favori
56.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: T0lg@

hala uyanıksın

Exp lazım hocam. Go 69
  • ya bende bu gün tam exp kasmaya heveslenmiştim oyun gitti iyimi. oyun bile exp kasmamı istemiyor :D
    elleme işte tanındık olmak güzeldir :))
    ha benim itemler +1 shell set +3 raptor (reb) +7 und set +6 DD (dd harbiden güzel ^^) görev takıları...
    en yakın zamanda klanada bekleriz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_king

ya bende bu gün tam exp kasmaya heveslenmiştim oyun gitti iyimi. oyun bile exp kasmamı istemiyor :D
    elleme işte tanındık olmak güzeldir :))
    ha benim itemler +1 shell set +3 raptor (reb) +7 und set +6 DD (dd harbiden güzel ^^) görev takıları...
    en yakın zamanda klanada bekleriz :)

Hocam valla 69 olmak benim için şart. Zaten takı desen yok. 68 lvlde %20 defans ve 69da %10 defans açılıyor. Girmişken baseye tam gireyim diyorum. Gel sende paramuna kasılalım. Sürekli ordayım ben. (Bu arada dd hakkaten çok iş görüyor. Elime birara +7dd geçmişti. 63 lvlde czde asası vs de aldım.)

• ha bişi daha hatırlatayım defansdaki skiller kalkan takıldıgında aktif oluyor...ben str 15 i açtım ve master 5 açık...69 da descent i açıcam(partideki yakın oyuncuya tp olmak için erkekligin 10 da 9 u kaçmaktır)
    he bide atack sc lazım wolfsuz olmuyor ya
    ha son bişi daha humanların mageleri sagolsunlar adamı çıldırtmayı güzel beceriyorlar...
    DD nin +7 olması şart degil +6 da iş görüyor. aslında bide archery def veren bişi olsa çok güzel olucak koxpdan rahat edilmiyo basede adamlar 60-70 vuruyo ama hala koxpdan vazgeçmiyor...
    oyun saat 6 da gelicek diyorlar yat bence yoksa her savaşta adını geçirtirim bak

• quote:

ha bişi daha hatırlatayım defansdaki skiller kalkan takıldıgında aktif oluyor...ben str 15 i açtım ve master 5 açık...69 da descent i açıcam(partideki yakın oyuncuya tp olmak için erkekligin 10 da 9 u kaçmaktır)
    he bide atack sc lazım wolfsuz olmuyor ya
    ha son bişi daha humanların mageleri sagolsunlar adamı çıldırtmayı güzel beceriyorlar...
    DD nin +7 olması şart degil +6 da iş görüyor. aslında bide archery def veren bişi olsa çok güzel olucak koxpdan rahat edilmiyo basede adamlar 60-70 vuruyo ama hala koxpdan vazgeçmiyor...
    oyun saat 6 da gelicek diyorlar yat bence yoksa her savaşta adını geçirtirim bak

Haklısın hocam. Defans 55 skili kalkanla iş görüyor. Ama bir orc partisini dağıtmak için kalkan takıp tank olmak lazım. Kaçarkende baya işe yarıyor. Master 5 skilide normal şeklide alınan damegeleri düşürüyor diye biliyorum. Işınlanmada şuan aktif iş görüyor.
    quote:

yoksa her savaşta adını geçirtirim bak

• taze foto parti de önceki bi adam kestigim ve sonu
    [img=http://img31.imageshack.us/img31/9370/owww.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogue_king -- 10 Haziran 2009; 6:57:22 >
  • quote:

taze foto parti de önceki bi adam kestigim ve sonu
    [img=http://img31.imageshack.us/img31/9370/owww.th.jpg]

Demin basede çok iyiydin Görkem tebrik ederim seni

• :) paylasım için tşkler.Pek goremedim ronarkta ama sanırım 70- olmandandır.
  • İyi char, tebrikler, +60 kasmaya karar verirsem yardımlarını beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Refusal -- 10 Haziran 2009; 12:20:03 >
  • Tebrıkler Vallahi Suan Itemlerın Ney Np Kac ?
  • @r0bb3n59

Saolasın. Şuanda elimde olanlar

+7 Raptor
    +7 Shell set
    +4 DD 9
    +7 Undy set
    +7 Undy kalkan
    +9 Dual Healt küpe
    +10 Healt Kemer

Yavaştan WP +7 dd olayına girmeyi düşünüyorum.

Np olarakta şuanlık 10k oldu.

@Refusal Herzaman hocam. rogue_king (görkem) ile oyundan tanıştık zaten. Sizide bekleriz.

@XinT Teşekkürler. 69 da kalmayı düşünüyorum. Pazara dahi gittiğim yok. Zamanın çoğu paramunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 11 Haziran 2009; 13:28:25 >

• kenan nerdesin yoksun 1 gündür şaşırdım seni oyunda göremeyince
  • Nerdesin yahu bırak exp i ne yazsam gülüyorsun gel moradona yardımın lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefid.dL

Nerdesin yahu bırak exp i ne yazsam gülüyorsun gel moradona yardımın lazım

Hocam k.bakma sürekli paramunda olduğumdan senin yazıların bana bozuk geliyor. Hangi konuda yardım lazım. Elimden geleni yapmaya hazırım.

quote:

kenan nerdesin yoksun 1 gündür şaşırdım seni oyunda göremeyince

Valla Görkem baktım bünye elden gidiyor. Kendime 1 gün tatil verdim. Yine oyundayım.

Bu arada char 68 oldu.

• Level up.
  • Hayırlı olsun
  • goodfellas clanı sağlam clandır ortam olarak saldıray vardı lider duruyormu hala ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

goodfellas clanı sağlam clandır ortam olarak saldıray vardı lider duruyormu hala ?

Clan ortamı güzeldi. Remzi abi duruyor hala. Ama o clandan çıktım.

Bu arada baktım hiçbiyerde dd +7 ve undy set +8 yok. Satan varsa pm den ulaşırsa sevinirim.
  • Nerdesin sen bakim
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.