Kenan abi vo +1 ho nice itmlere.Artık gelsin ssler :D.Baya geç olcak ama plerin ho olsun duydum ama görmemeştim yalışır special'e .Ama karekterin ciddi mükemmele çok yakın (bunun nedeni hiç bir zaman mükemmle olmamakta dır ).Başarıların devamı dileği ile ...
@NecatiMahir
Saolasın mahir.
Pc başında olmadığım zaman charı madenlere bırakmıştım. 1 çanta taş kırma sonucu düşen item. Yanında 1 opal 1 crystal de geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: kenex
quote:
Orijinalden alıntı: Refusal
Kenan kardeş, Beal ve TheSpecial'e girmek için koşullar nedir? Basede takılacak clan yok resmen
Dostum başta biraz np yi gözden çıkarman gerekiyor. 30k kadar. Special de şuan yer varmı tam bilmiyorum ama, Beal başkanı mutu60 ile görüşürsen yardımcı olur. İki clan içinde alım +65 level.
@AntiPatiBySago
Bir müddet pazarla uğraşıyordum sonunda bitti.
Sonunda dual heros valor+1 yapabildim. En pahalı itemler bile piyasadayken 1 hafta boyunca buying pazarıma tek bir pm dahi gelmedi. Alan kullanıyor pazara zor düşen item. Baya bir zorladı beni.
h.o kenan abi bu bende inş bu yaz oradayım
Hayret Kenan Abi gold pre almış
quote:
Orijinalden alıntı: nett0x1c
Hayret Kenan Abi gold pre almış
Kilitli Rocları satmak lazımdı.
@ibrahim41
Saolasın ibrahim. İnş. bekliyoruz senide.
Old Harpy Belt satılır
Bu arada hayırlı olsun.
@Kaan*
Saolasın.
Sheller pazarda 3m di. Kırmızı kutu 2m. Sırf shell çıkarıp 1m kar için kırmızı kutu kırayım dedim. 1 tanede sonuç.
Ardından gaza gelip 3 tane daha kırmızı kutu kırdım. 2 tane chitin 1 tane shard.:)
Gerçekten çok şanslısın :) Aman nazar değmesin.Hayırlı olsun
hala dvm ediyosn helal olsn iyi olms ben en son 10 gun once girdim chara bi saç yapıp cıktım xD bizim clan ne durumda revil base giriyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: IuFuKI
hala dvm ediyosn helal olsn iyi olms ben en son 10 gun once girdim chara bi saç yapıp cıktım xD bizim clan ne durumda revil base giriyor mu
Revil dağıldı Ufuk. Herkes biryerlere gitti. Sizin clandan kimseyi görmedim. Oyuna dönersen LioN clanı var başkanı berk.
Beal ve TheSpecial ayrılmış, ne oldu ki
quote:
Orijinalden alıntı: Refusal
Beal ve TheSpecial ayrılmış, ne oldu ki
Clanlardan bazı kişiler fuzili şekilde atıştı. Bu sürekli hale gelince aralarda sürtüşmeler arttı ve ayrıldılar.
koxp hala varmı
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
koxp hala varmı
Onlar olmazsa kimi kesecez yahu.
Nisan'a kadar pk ya ara verme kararı aldım. Herkese iyi oyunlar. Umarım gelene kadar oyunda biraz da olsa düzelmeler olur.
quote:
Nisan'a kadar pk ya ara verme kararı aldım. Herkese iyi oyunlar. Umarım gelene kadar oyunda biraz da olsa düzelmeler olur.
Kendini özletmemen temennisiyle Kenan.Umarım foruma ara vermezsin
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
quote:
Kendini özletmemen temennisiyle Kenan.Umarım foruma ara vermezsin
Saolasın dostum. Dostlar olmasa hem oyun hemde forum bir hiç. Desteğin için teşekkürler.