Şimdi Ara

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
1
Favori
56.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kenan abi,ben senin yerinde olsam nisana kadar bırakmazdım aslında.Bugla kasan lamerler 83 e kastı zaten.Sana bişi dokunmucak ki.Gene base gircen sen.69 a kasıp da baseye gelen olursa da kesersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nett0x1c

Kenan abi,ben senin yerinde olsam nisana kadar bırakmazdım aslında.Bugla kasan lamerler 83 e kastı zaten.Sana bişi dokunmucak ki.Gene base gircen sen.69 a kasıp da baseye gelen olursa da kesersin

Dostum dediğin gibi bugun bana herhangi olumlu olumsuz bir etkisi olmadı. Hatta buglu charlar artarsa baseye şenlik gelir. Engeller kalktığı için öss yi tekrar denemeyi düşünüyorum. Biryandan da iş var. Nisandan sonra tekrar oyundayım.

@rogue_king

Hayırlı olsun görkem. Nezamandır bir pk atamadık kanka seninle. Ben varken sen yoksun, sen varken ben yokum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 24 Aralık 2009; 15:11:58 >

• Ronark'a gelicem bende +65 Kasıp assassin Takılacağım Fazla item dizemesemde playerlıkla kurtarmayı deneyeceğiz bakalım ..
  • İnşallah senin için hayırlısı olur, dönmeni sabırsızlıkla bekliyeceğim :) Sen dönene kadar 69 a kasmış az da olsa itemimi yapmış olurum inşallah Özletme kendini forumu boşlama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

İnşallah senin için hayırlısı olur, dönmeni sabırsızlıkla bekliyeceğim :) Sen dönene kadar 69 a kasmış az da olsa itemimi yapmış olurum inşallah Özletme kendini forumu boşlama :)

Saolasın dostum. İnş. level işini halletmiş olursun. Yaza doğru basede tam bir DH havası esecek.

İlk sayfa SS güncellenmiştir. Sonunda 2400 ap yi aştım. hedef 2.5k

• quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

hala dvm ediyosn helal olsn iyi olms
    ben en son 10 gun once girdim chara bi saç yapıp cıktım xD
    bizim clan ne durumda revil base giriyor mu

Revil dağıldı Ufuk. Herkes biryerlere gitti. Sizin clandan kimseyi görmedim. Oyuna dönersen LioN clanı var başkanı berk.

revil koxperların elıne gecmıs benı de atmıslar xD
    neyse ara vermen iyi olmus ygs-lys den sonra beraber baslarız yazın sc basıp olmk istiyorm sıktı karus

• Beyler sanırım bende mage açıp ronark baseye gelicem pathosdan iyice soğudum. Yanlız bi sorun var mage'le pk yapmaya bayılırım iyide oynarım ama exp kasmayı hiç sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Beyler sanırım bende mage açıp ronark baseye gelicem pathosdan iyice soğudum. Yanlız bi sorun var mage'le pk yapmaya bayılırım iyide oynarım ama exp kasmayı hiç sevmem

Human basede hala mage sıkıntısı var. Mage olarak ardream charı pm den çağırıyorduk.(lkarakinl)
    Mage de Exp kasması baya sıkıntı tabi.

@IuFuKI

Ufuk yaza doğru oyun çok daha güzel olacak. Birçok base char geliyor. Eski canlılığına kavuşacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 24 Aralık 2009; 20:24:21 >

• elixir+8 , complate set +7 , dd+7 , dual imir 5master 62lr gerisi glaciere oh mis Questlerimi yapıcak warrior aranıyor şöyle 2400+ attacklı

Edit:Finalleride verdikmi ara tatilde kasmaya başlarım kesin karar verirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéRo -- 24 Aralık 2009; 20:36:48 >
  • gerçekten güzel charın var tebrikler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nett0x1c

Kenan abi,ben senin yerinde olsam nisana kadar bırakmazdım aslında.Bugla kasan lamerler 83 e kastı zaten.Sana bişi dokunmucak ki.Gene base gircen sen.69 a kasıp da baseye gelen olursa da kesersin

Dostum dediğin gibi bugun bana herhangi olumlu olumsuz bir etkisi olmadı. Hatta buglu charlar artarsa baseye şenlik gelir. Engeller kalktığı için öss yi tekrar denemeyi düşünüyorum. Biryandan da iş var. Nisandan sonra tekrar oyundayım.

@rogue_king

Hayırlı olsun görkem. Nezamandır bir pk atamadık kanka seninle. Ben varken sen yoksun, sen varken ben yokum.

Abi ÖSS desene tabiki bırakcan

• Sürekli oyundasın ne arasıAnime izle biraz

• Çaktırma Gece Chaosu sadece. One piece de ilerledim baya. Birader Bleach'a başladı. Naruto kadar sarıyor dedi. Kararsız kaldım.
  • kenex bende ronark rlb ye gelmeyi düsünüyorum ama su an finallerim var yaza kadar arkadasta gelirse beraber kasıp ticaret yaparak azda olsa item dizip yaz tatilinde ronark rlb de aktif olma planım var ortamınıza kabul var mıdır ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

kenex bende ronark rlb ye gelmeyi düsünüyorum ama su an finallerim var yaza kadar arkadasta gelirse beraber kasıp ticaret yaparak azda olsa item dizip yaz tatilinde ronark rlb de aktif olma planım var ortamınıza kabul var mıdır ? :)

Tabi buyur dostum. Bende bu aralar pek aktif değilim ama oyunda olduğum sürece elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

kenex bende ronark rlb ye gelmeyi düsünüyorum ama su an finallerim var yaza kadar arkadasta gelirse beraber kasıp ticaret yaparak azda olsa item dizip yaz tatilinde ronark rlb de aktif olma planım var ortamınıza kabul var mıdır ? :)

Tabi buyur dostum. Bende bu aralar pek aktif değilim ama oyunda olduğum sürece elimden geldiğince yardımcı olurum.

Zaten bizde hemen gelemeyiz malum üniversiteli ögrenci hayatı Anca yaza dogru... Beraber zevkli pk atıcaz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BecHo-minaTor -- 15 Ocak 2010; 18:11:45 >

• İyi ki doğdun prenses

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.)

• Saolasın dostum. Nice yıllara hepberaber
  • Kenex imza hakkını almışlar elinden istersen benimkini kullanabilirsin
  • @IIJACKII

Saolasın cömertliğin için. Değiştirecem hep unutuyorum yada üşeniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.