Şimdi Ara

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
1
Favori
56.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet Baksana vereyim msn ni sanada korkut onu de ben hackerim msn i ip den buldum az sonra şifreni bulacam falan
  • Ooo Wp+1 hayırlı olsun daha yeni gördüm char git gide mükemmelleşiyor iron setli de görücez inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

Ooo Wp+1 hayırlı olsun daha yeni gördüm char git gide mükemmelleşiyor iron setli de görücez inşallah

Saolasın dostum. İnş. zamanla o da olur. Ama daha shelleri +8 yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 14 Şubat 2010; 1:54:45 >
  • Vallaha Kenan kardeşim bu tanıtımı cok sık takip ediyorum İonia acıldıgı zamanlardada bir arkadasımız Schwarz Nickli karakterini tanıtmıstı aynen bu sekilde ve cidden o zamandan beri öyle bir konu arıyordum ve bugüne kadar acılmıs en iyi karakter tanıtım konularından birisi cidden seni tebrik ediyorum

NOT: O zamanlar misafir olarak takip ediyordum KO bölümünü ve o zamanlarda Ko konu dısı gibiydi ona ragmen Schwarz'ın tanıtım konusu hep basta oluyordu Birde bu konuyu o konuyla kıyaslama amacım bu konunun kalitesinin ne kadar yüksek oldugunu göstermek

• oooo kenan güya aynı klandayız hiç wp den haberimiz olmadı haa...
    2300 kusur benim MutantXBack de vardı atack enchantsız sana dedigim takıları yaparsın artık bu sefer dimi
  • @Validat3

Teşekkürler. İonia açılmadan evvel açmıştım konuyu. Kastığım levelleri SS leri herşeyiyle paylaştım ki, hem forum canlansın, hemde charın tarihçesi olarak herzaman ulaşabileyim.

@rogue_king

Knk aceleye geldi unutmuşumdur. Şimdi 68lvl ağaçtan çıkan atak scsi str wolflu 2440 oluyor. 69 da 2460 falan olur heralde. Roc a birdaha bulaşmam. Heros gibisi yok valla.

• 69 değilmiydin sen? (gerçi 63 lvl da pk ya atlamdandan belli )
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

69 değilmiydin sen? (gerçi 63 lvl da pk ya atlamdandan belli )

Kuleler saolsun 1 günde %50 exp düştüm.
  • yaw dinlemionuz beni sonra bulaşmam dionuz dedigimi yap yaptıgımı yapma
  • kenex ronarka gelmek üzereyim de exp konusunu nasıl halledebilirim ? koxpla mı kasılıyo hala yada yardımcı olabilicek birileri var mı bana serverde exp kasmamda human olucam arkadasların varsa exp kasan benide alabilirler mi yanlarına ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

kenex ronarka gelmek üzereyim de exp konusunu nasıl halledebilirim ? koxpla mı kasılıyo hala yada yardımcı olabilicek birileri var mı bana serverde exp kasmamda human olucam arkadasların varsa exp kasan benide alabilirler mi yanlarına ?

Dostum exp olayı tamamen koxpa dönmüş durumda. Paramuna koxperi kesinlikle almazlardı. Şimdilerde 2 slot koxperlerin elinde. Bizim clan ally si için konuşayım diyecem o da malesef +80 clan. Exp için clanlar mevcut ama içlerinde irtibatım yok. Bdw chaos derken birşekilde kasarsın. Legal parti de illaki bulunur.
  • Vallaha Char Bomba Gibi Olmuş kolay gelsin Kenan Abi inşallah En Kısa Zamanda İron Set Bekliyoruz Senden
  • peki 61den sonra exp yarılanması ne alemde bi ara kalktı diyolardıda
  • quote:

peki 61den sonra exp yarılanması ne alemde bi ara kalktı diyolardıda

En son kalktı diye biliyorum. Yarılanma yok.
  • quote:

Bende knighta tekrar baslamayı planlıyorum fakat senin gibi kasmak benimde kafamı karıstırmıstı hayatımda hiç koxp kullanmadım kullanmamda o yüzden en temizi sağlam birinden char satın almak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

fakat 69 lwl hatun warrior char bulabilicegimi hic zannetmiyorum itemsiz olarak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

fakat 69 lwl hatun warrior char bulabilicegimi hic zannetmiyorum itemsiz olarak

Kasarsın Dostum Çok kolay birşey artık.

• Konuyu güncellemeyeli baya oldu :)

Monster Stone den Priest Earring drobu.

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.)

Base tablosu.

Baseden bir hatıra. 2 pt Special.

• kenan oyuna giremiyorum dc konusunda da her kafadan bi ses çıkıo sen oyundamısın
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.