Konu kirliliği olmasın diye burdan devam ediyorum :) Oyunu bırakmaya niyet ettim ya, şans peşimi bırakmıyor bu seferde. Kutu kırmaya merak saldım biraz. 2 gün önce enion bow düştü +6 basıp sattım. Ondan sonra dark vane düştü +5 olunca o da satıldı. Hanguk sword düştü +5de o da gitti.Şimdi 7 tane kırmızı 2 yeşil 2 mavi kutudan son maviden hell breaker.
Hayırlı olsun knk oyun bırakmaman için resmen sana yalvarıyor
quote:
Orijinalden alıntı: WySerie
Hayırlı olsun knk oyun bırakmaman için resmen sana yalvarıyor
Saolasın knk :) Valla sorma ya gold alıp itemleri açana kadar pazar yapayım dedim. 7gb oldu.
Iyi ya iste Wp yi +2 lersin :)
quote:
Orijinalden alıntı: kenex
Konu kirliliği olmasın diye burdan devam ediyorum :) Oyunu bırakmaya niyet ettim ya, şans peşimi bırakmıyor bu seferde. Kutu kırmaya merak saldım biraz. 2 gün önce enion bow düştü +6 basıp sattım. Ondan sonra dark vane düştü +5 olunca o da satıldı. Hanguk sword düştü +5de o da gitti.Şimdi 7 tane kırmızı 2 yeşil 2 mavi kutudan son maviden hell breaker.
Healp me derken
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
quote:
Orijinalden alıntı: kenex
Healp me derken
2 anlam var orda kanka. Yardım et healle beni bağlamında.
@DH | equ*
Valla aslında çok güzel olur da +0 olan takıları yükseltip shell+8 set dizmek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bu arada ufaktan bir upgrade.
Hayırlı olsun Bu ara şans yanında gibi aman nazar değmesin.
Solasın Furkan. O kadar item gelip geçiyor da hepsi kalmıyor elde tabi. 2 çıkış yaşarken 1 iniş muhakkak oluyor.
5 kırmızı 2 mavi kutudan yine sonuncu maviden hb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 7 Mart 2010; 2:06:12 >
zaten bi kerede bize gülse şaşarım ya biz kırıyoruz en iyi blade axe çıkar... varmı bole şans MutantXBack döndü yakında daha güzel fotolar olucak kısmetse pk da
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_king
zaten bi kerede bize gülse şaşarım ya biz kırıyoruz en iyi blade axe çıkar... varmı bole şans MutantXBack döndü yakında daha güzel fotolar olucak kısmetse pk da
Kanka hayırlı olsun. Yan charla çaktırmadan pazar dolaşıyorum da gördüm. Hb+4 yapmışsın. (Trinayı senden çeken de benim.)
Mutantxback ten bi pk movie bekleriz :)
Gb fiyatları hızla düştüğünden zarar etmemek için acilen Ds+7 aldım. Daha denemek nasip olmadı. Sizce ileride satıp shell+8e yatırım yapmalı mıyım?
hayırlı olsun ds priesti bozmasaydım talip olabilirdim ds ye
quote:
Orijinalden alıntı: inek möö
hayırlı olsun ds priesti bozmasaydım talip olabilirdim ds ye
Teşekkürler. Yan chardaki potçuyu kasabilirsem 60buff 60 heal parti priesti oynamayı düşünüyorum.
Kenan piyasa yükseliyor valla ds yi elden çıkarıp 8 shell almanı öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
Kenan piyasa yükseliyor valla ds yi elden çıkarıp 8 shell almanı öneririm
Saolasın dostum. Tavsiyene uyaraktan sabaha kadar pazara bırakayım. Satılırsa çok güzel olur :)
biz town basıoz kenan sonradan gelio parti varmı dio... chaos çıkışında towna itina ile girilir
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_king
biz town basıoz kenan sonradan gelio parti varmı dio... chaos çıkışında towna itina ile girilir
Kanka bugün mahvettik baseyi. Bu seferde sen giremedin oyuna.SS alamadım bu seferlik :)