Şimdi Ara

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
1
Favori
56.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam konuyu yeni farkettim :) Char guzel olmus. Bu arada 69 kalacaksan +8 Shell e yatirim yapman daha mantikli ama 80 e kadar giderim diyorsan elindekiyle idare edip 75 de Krowaz lara gec.
  • Char her gün biraz daha güzelleşiyor.
    Başarılarının ve şansının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Selam konuyu yeni farkettim :) Char guzel olmus. Bu arada 69 kalacaksan +8 Shell e yatirim yapman daha mantikli ama 80 e kadar giderim diyorsan elindekiyle idare edip 75 de Krowaz lara gec.

Saolasın tavsiyen için. Bende aynı şekilde düşünüyorum. 69da kalacağımdan ilk olarak +8 shell seti tamamlamak istiyorum.

@R0ME

Teşekkürler.
  • yaw bi türlü anlamış degilim...
    tam bişiler yapıyorum zevkle pk atıcam oyunda bişiler oluo ya da nette sorunlar oluyor...
    şimdide 5 dakkada yarım saatte bir net kopuyor kafayı yemek üzereyim...
    2 gündür ugraşıyorum...
    şöyle beraber bi player kill yapamadık ya
  • Bu base nasıl kalabalk oluyo ya ben giriyom hiç adam olmuyo karuslarda

• quote:

Orijinalden alıntı: KskEregli

Bu base nasıl kalabalk oluyo ya ben giriyom hiç adam olmuyo karuslarda

Ardream ve Cz deki koxp tahammül edilemez düzeyde. CZ de 80 skilinden dolayı çok götürüyor. ARdreamda CS skili ile az olan hp yi hatrı sayılır düzeyde indiriyor. Ama basede koxperların pek şansı yok. 1 clan pt ile hepsi kesilebiliyor. Durum böyle olunca adream ve cz clanlar, baseye yan char kastı. Şuan ortalık baya şen şakrak.

@rogue_king

Evet Görkem yahu. Bu aralar ttnette sorun var galiba. Bende oyuna girmeyi bıraktım 2 gündür.

• Birşey sorucam sana

Allah korusun tekrar soyulsan tekrar char dizermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

Birşey sorucam sana

Allah korusun tekrar soyulsan tekrar char dizermisin?

Yok valla dostum. Clan olmasa itemleri gbye çevirip satmayı düşünüyordum. Ama elimin altında bir char bulunması da iyi. Clanca pk nın zevkini başka hiçbir oyun vermiyor. Arada bir girip pk atıyorum. Soyulursam da boş warrioru 20tl ye falan forumda satarım heralde.
  • Selamlar beyler :) Uzun zamandır çekmeye üşendiğim pk videomu sonunda tamamladım. HD kalitesinde iyi seyirler :)

http://www.youtube.com/watch?v=w0FQNpw8h1U

• Ooo hemen bakıyorum kanka
  • hayırlı olsun uzun zamandır beklenen pk movie

izledim cidden güzel olmuş
  • Çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık Bi atamadık beraber PK ona yanarım
  • @inek möö

Teşekkürler

@WySerie

Teşekkürler dostum :) Hakikaten senle o kadar pk atmayı istedim olmadı. Yazın bir pw serverda falan inş.
  • Kenan abi senden de bunu beklerdim güzel video
  • Oldumu simdi bu tam bırakmıstım oyunu bu videodan sonra oyuna geri dönesim geldi agzım sulandı
    Şaka bi yana cidden cok güzel video tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Validat3 -- 21 Mart 2010; 23:30:00 >
  • Video nun başında uykumu getirdi müzik sonradan canlanınca bende canlandım video çok güzel warrior açasım geldi şuan tebrikler
  • Char güzel, oyunculuk güzel. O zaman haliyle video da güzel
  • Güzel video olmuş. Şarkı isimlrini yazarmısın?
  • Teşekkürler herkese beyler.

Şarkı isimleri

1- Misa No Uta - Death Note soundtrack(Açılış Slow)
    2- Kings of Metal- Van Canto
    3- Maximum the Hormone- Tatarikun
    4- Our Wings Are Borning- Virgin Black (Jenerik Slow)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

Orijinalden alıntı: KskEregli

Bu base nasıl kalabalk oluyo ya ben giriyom hiç adam olmuyo karuslarda

Ardream ve Cz deki koxp tahammül edilemez düzeyde. CZ de 80 skilinden dolayı çok götürüyor. ARdreamda CS skili ile az olan hp yi hatrı sayılır düzeyde indiriyor. Ama basede koxperların pek şansı yok. 1 clan pt ile hepsi kesilebiliyor. Durum böyle olunca adream ve cz clanlar, baseye yan char kastı. Şuan ortalık baya şen şakrak.

@rogue_king

Evet Görkem yahu. Bu aralar ttnette sorun var galiba. Bende oyuna girmeyi bıraktım 2 gündür.

70+ dusunuyordum acaba RLB mi yapsam dersin?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.