ARKADAŞLAR BEN LOGOSDA OYNUYORDUM 61 lvl asas ve 60 lvl warrior var onu bırakıp ronarka geçmeye karar verdim fakat o ronarkın hali ne öle içler acısı koxpdan adım atılmıo ronarkda oynamaya başlayp koxpsuz kasabilen arkadaşlar varsa helal olsun çünkü kesicek yaratık yok her slot başında 4 5 tane archer yaratık bırakmıo bu nedir ya .............
haklısın koxpa
quote:
Orijinalden alıntı: EXIST
haklısın koxpa
ewt şimdi 50lwl olurdum canavar bulamıom ki 46 maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: EXIST
haklısın koxpa
Bende Ronark tayım Artık sıkıldım tw çekmekden
quote:
Orijinalden alıntı: :smeago:
Alıntıları Göster
walla ronark bence yalan oldu adamlar maradonda bile koxpla kasıyolar adam açtım orada 30 olmadan bırakmak zorunda kaldım heryerde koxp var! tw çekmeklede olmuyo adamlar yatıyo yenisi geliyo çek çek nereye kadar bıktım walla tüm koxplerlara
quote:
Orijinalden alıntı: :smeago:
Alıntıları Göster
Millet charını çabuk kasmak için koxp kuruyor 1 ay sonra azalır
quote:
Orijinalden alıntı: La Isla Bonita
Millet charını çabuk kasmak için koxp kuruyor 1 ay sonra azalır
Alıntıları Göster
aresde ardream koxp dolu koxpcu geliyo tüm orcları hallediyo adamlar bişi yapamıyo berbat durumda ardream tadı kaçtı ardreamın gene ama koxper görünce pm ve sövüş
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
aresde ardream koxp dolu koxpcu geliyo tüm orcları hallediyo adamlar bişi yapamıyo berbat durumda ardream tadı kaçtı ardreamın gene ama koxper görünce pm ve sövüş
Alıntıları Göster
valla dies in gm si saolsun çok iyi kospcuları sürekli banlıyo
quote:
Orijinalden alıntı: F9DARKVANE
valla dies in gm si saolsun çok iyi kospcuları sürekli banlıyo
Alıntıları Göster
sende koxp acıcan bu kadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: akheroi
sende koxp acıcan bu kadar basit
Alıntıları Göster
Ya koxp kurmadım 51oldum ronarkta itemlerimde sağlam benden ezik bi okcu geliyor koxpla aliyor yok böyle bişey ronark harbiden yaalan oldu Koxp kurmayi we diğier koxper şerefsizlerden olmayi istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kabakci_bjk
Ya koxp kurmadım 51oldum ronarkta itemlerimde sağlam benden ezik bi okcu geliyor koxpla aliyor yok böyle bişey ronark harbiden yaalan oldu Koxp kurmayi we diğier koxper şerefsizlerden olmayi istemiyorum
Alıntıları Göster
ya beyler kim ne derse desin ronark ta koxp kurmadan kasamazsın bu kadar basit o yüzdende o servera geçmemeye karar verdim bakıcaz bakalım başımızn çaresine.........
quote:
Orijinalden alıntı: NeMeSiSFeaR
ya beyler kim ne derse desin ronark ta koxp kurmadan kasamazsın bu kadar basit o yüzdende o servera geçmemeye karar verdim bakıcaz bakalım başımızn çaresine.........
Alıntıları Göster
bugun edanda aposh a gittim bi baktım adamlar deruya koxp kurmus bi heal kalanı okcu arkadan biri golem cekio dieri tw oyun ciddin berbat oldu eskiden ne guzeldi koxp wardı ama herkes kuramiodu simdi oyun yası 18 den 9 a dustu :S bizim clanda bi velet 62 olmus 11 yasında reel parala almis char kım bilir nerden buluo
quote:
Orijinalden alıntı: Horozistan20
bugun edanda aposh a gittim bi baktım adamlar deruya koxp kurmus bi heal kalanı okcu arkadan biri golem cekio dieri tw oyun ciddin berbat oldu eskiden ne guzeldi koxp wardı ama herkes kuramiodu simdi oyun yası 18 den 9 a dustu :S bizim clanda bi velet 62 olmus 11 yasında reel parala almis char kım bilir nerden buluo
Alıntıları Göster
ronark full koxper orc lardan warnerbros koxper le kasıldı hep
ya zaten cz ye girin ve gorun yani
quote:
Orijinalden alıntı: Kelepce
ronark full koxper orc lardan warnerbros koxper le kasıldı hep
ya zaten cz ye girin ve gorun yani
Alıntıları Göster
bugün canım sıkıldı bi bakiim dedim...worma vuramadım koxptan
quote:
Orijinalden alıntı: HolyDaggeR
Alıntıları Göster
zaten her yeni serverda ilk açıldığında görülen manzara bu . daha sonra onalr banlanır yarııs da hacklenir zaten ortalık durulur
quote:
Orijinalden alıntı: HolyDaggeR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HolyDaggeR
quote:
Orijinalden alıntı: Full#Throttle
quote:
Orjinalden alıntı: HolyDaggeR
Alıntıları Göster
Çok yazık ya koxp hiç kullanmadım, Koxp a kökten çözüm gelse ne kadar mükemmel olur oyun kendine gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: Rejection
Çok yazık ya koxp hiç kullanmadım, Koxp a kökten çözüm gelse ne kadar mükemmel olur oyun kendine gelir.
Alıntıları Göster
zaten koxpa kesin bir çözüm geldimi yeni bir serverin gelmesi daha anlamlı olur .herkez kendi hakkıyla kasmış olur.ve zırt iki günde lvl 61 ler çıkmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: KiNgHtKoPaT
zaten koxpa kesin bir çözüm geldimi yeni bir serverin gelmesi daha anlamlı olur .herkez kendi hakkıyla kasmış olur.ve zırt iki günde lvl 61 ler çıkmaz.
Alıntıları Göster
xigenondada ardream öyle A_S_I diye bi adamvar koxper şuan 16 mart 06:58 saat adam orda gidin bakın vs yapmayı deneyin anında alıyo adamda koxp var ardream koxp doldu
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
ares cz de farksız
cz de sıkıldım ardream charı ile girdim ardreamdada koxp
ama hiç değilse slotlarda koxp yok :) (varda fazla değil)