Şimdi Ara

RONARK VE KOXP !!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben bi mage kastım 45lvl edebildim para yok herkes koxp kurmuş hiç bişey kesemiyorum.inşallah koxp kalkar.
  • Beramus ' dada son 2 3 qündür banLanmaLar arttı
  • Koxp dan kurtulmuştuk cz ye gidiyorum 2 dk sonra koxp uzaktan herif 5 liyle dalıyo kesiyo okadar lwl kasıyoruz biz emek veriyoruz allahın bi eziği eline alıyo horn x +7 hadi bakıyım cz ye
  • geçen gün patosta gidiyom savaştayım.ula adamı kovalıyom diyom bana kim vuruyo arkaya baktım bizim humanlar war.neyse öldüm.demagelere baktım benim vurduğum adam kaçarken 5li ok çakıyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR

ARKADAŞLAR BEN LOGOSDA OYNUYORDUM 61 lvl asas ve 60 lvl warrior var onu bırakıp ronarka geçmeye karar verdim fakat o ronarkın hali ne öle içler acısı koxpdan adım atılmıo ronarkda oynamaya başlayp koxpsuz kasabilen arkadaşlar varsa helal olsun çünkü kesicek yaratık yok her slot başında 4 5 tane archer yaratık bırakmıo bu nedir ya .............

Haklısın !

Öyle olduğu için bizde mecburen koxpla kasıyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: HolyDaggeR

bugün canım sıkıldı bi bakiim dedim...worma vuramadım koxptan

• Koxpla kasanların çoğu ya soyuluyor ya banlanıyor kafaya takmayın ya boşverin : )
  • tek yer wardı adam akkılı kasılacak deru oda yer bulabilrsen ama artık orayada koxp kuruyolar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.