Valla ben bi mage kastım 45lvl edebildim para yok herkes koxp kurmuş hiç bişey kesemiyorum.inşallah koxp kalkar.
Beramus ' dada son 2 3 qündür banLanmaLar arttı
Koxp dan kurtulmuştuk cz ye gidiyorum 2 dk sonra koxp uzaktan herif 5 liyle dalıyo kesiyo okadar lwl kasıyoruz biz emek veriyoruz allahın bi eziği eline alıyo horn x +7 hadi bakıyım cz ye
geçen gün patosta gidiyom savaştayım.ula adamı kovalıyom diyom bana kim vuruyo arkaya baktım bizim humanlar war.neyse öldüm.demagelere baktım benim vurduğum adam kaçarken 5li ok çakıyomuş
quote:
Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR
ARKADAŞLAR BEN LOGOSDA OYNUYORDUM 61 lvl asas ve 60 lvl warrior var onu bırakıp ronarka geçmeye karar verdim fakat o ronarkın hali ne öle içler acısı koxpdan adım atılmıo ronarkda oynamaya başlayp koxpsuz kasabilen arkadaşlar varsa helal olsun çünkü kesicek yaratık yok her slot başında 4 5 tane archer yaratık bırakmıo bu nedir ya .............
Haklısın !
Öyle olduğu için bizde mecburen koxpla kasıyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: HolyDaggeR
bugün canım sıkıldı bi bakiim dedim...worma vuramadım koxptan
Koxpla kasanların çoğu ya soyuluyor ya banlanıyor kafaya takmayın ya boşverin : )
tek yer wardı adam akkılı kasılacak deru oda yer bulabilrsen ama artık orayada koxp kuruyolar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme