Şimdi Ara

RONARKTA 75 LVL ROGUE SATILIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Avupa Yakası 75 lvl +6 Fs li Char Satılıktır. İtemli Bir şekilde satılıktır.
    İtemler;
    +8 Shard (No Rebith) +6 FS
    Skeleton Belt Legionnaid Band (Clanda 425 Küsür Puan'ı Bulunmaktadır.Bu Puanla Rol Alır Ve Üstüne Puan Kalır)
    +7 Shell Set +1PP
    Ultima Neckace
    su an itibariyle 75 k np üstünde 50 k clandadır.
    Charın Bütün Skilleri Açıktır 62 kağıdı ve +6 DD Bulunmaktadır.
    Charın ilk gününden beri bütün kesn leri bulunmaktadır. g1 üyeliği yoktur.Su an itibariyle 22 gün gold premium vardır.
    Char İçin Bir Fiyat Belirlemedim.Teklifleri Bekliyorum

isteyenler msn bıraksınlar yada guclucuneyt @ hotmail . com adresinden bana ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeLaNcHoLeY -- 29 Temmuz 2008; 19:01:23 >

• hacı ss verde bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

hacı ss verde bakalım

nesine bakıcan kardeş?itemleri yazdım npsini yazdım.Char human kız asasdır.
  • konu hala günceldir!!Okuyanlar uplarsa sevinirim:)
  • bi sorum olucak clanda puanın nasıl oluyo ve onla nasıl rol alıcan? ya ben bilmiyorum yada sen yanlış biliyosun
  •  RONARKTA 75 LVL ROGUE SATILIKTIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

bi sorum olucak clanda puanın nasıl oluyo ve onla nasıl rol alıcan? ya ben bilmiyorum yada sen yanlış biliyosun

bilmemem ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler.Şimdi bazı clanlarda puanlama sistemi var.Mesela; isi-10 puan,felankor-25 puan csw-50 puan gibi.Bu puanlar herkesin hesabında toplanıyor.Sonrada belli zamanlarda İTEM İHALELERİ açılıyor.ör; sen 400 puan topladın.İhalede ROL açıldı herkes teklifini yazıo.
    400 puanla ROL ü alırsın üstünede puan kalır.Her itemin puanı var.İnş açıklayıcı olmusumdur.

No ss No Güven diyen arkadaşa allah uzun ömürler versin diyorum.Bu zekayla çok yaşamaz!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Marlboro

RONARKTA 75 LVL ROGUE SATILIKTIR

bittigim an up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.