Şimdi Ara

Ronarkta orc mageler süperrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 3 4 saat oynayarak 43 yapmıştım seekten party ye aldılar nowa town clanıylar 45 50 arası magelerle rawen harpy de 1 saatte 45 oldum.Ronarktaki mageler gerçekten oynamayı iyi biliolar.Diğer serwerlarda lüfer de 60+ mageler bile rawen yapmıolar ronark ta 45-50 arası magelerle çok rahat rawen dönüyoruz pre bitmese 2 günde 60 lwl olmak içten bile değil tek slotta 100k exp gelio zaten.

• E Güzel Ne Diyelim:)

İlk 60 Da DH den çıksın bari:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiellini -- 11 Mart 2007; 12:27:11 >
  • beni kasarmısın
    gercek sölüorum adım TheJanatriS
  • 24 saat oynasaydım şu an kesinlikle 60 olmuştum tabiki o kadar oynama şartım yok pre de alıcam ama ilk önce pathostaki itemleri ytl olarak satıcam.
  • biz harpy yaparken görüyoruz raven yapanları linarttan lüfersona kadar peşlerinde ravenle olaşıyor harpy daha seri
    en güzeli czde harpy
  • Biz 2 slot rawen + harpy alıoduk üstelik harpy kadar seri nick im D3ATH3R.Belki görmüşsündür.Çok seri rawen dönüyoruz + harpy slotunu da aldığımız oluo.Bide ksciler olmasa
  • Ronarkta oynayan orc mage arkadaşlar warsa clan kuralım mage clan baya iyi kasarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    rogue
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim arkadaslar da harpyde kastı.Yeşilböcek belki tanıyan vardır
  • Geçen gördüm onu bi böcek daha wardı onun yanında
  • ben varım mage ronarkta clan kurarsanız geliriim
    48 olcam birazdan
  • Bende orc mage açtım presi bitti 18 oldum 1 gün oynadım girebilirsen kasmayı planlıyorum bakalım ne olucak adım excpower
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillToLiveD

E Güzel Ne Diyelim:)

İlk 60 Da DH den çıksın bari:P

O İmkansız işte Sekte 41 80 var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.