Şimdi Ara

Ronnie Coleman (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cLk

up..

yakaladım senı clk olm ısın gucun yokta bunumu canlandırdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: gargoyle

mike selam hoşgeldin
    bu adamın divx'i var bende. Mr. olympia olmanın yanında ayrıca polis olur kendisi

Yok bu heriften polis felan olmaz, yürürken bacakları birbirine çarpıyordur. ben bile 3-5 kilo alıp şişmanlayınca rahatsız eder. hareketsiz bir görevi vardır herhal. Ayrıca elemana yazık etmişler günlük hayatta çok zorluk çeker bu adam ama takıntısı varmış demek ki belki de pek kafaya takmıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfqwerty

quote:

Orjinalden alıntı: gargoyle

mike selam hoşgeldin
    bu adamın divx'i var bende. Mr. olympia olmanın yanında ayrıca polis olur kendisi

Yok bu heriften polis felan olmaz, yürürken bacakları birbirine çarpıyordur. ben bile 3-5 kilo alıp şişmanlayınca rahatsız eder. hareketsiz bir görevi vardır herhal. Ayrıca elemana yazık etmişler günlük hayatta çok zorluk çeker bu adam ama takıntısı varmış demek ki belki de pek kafaya takmıyordur.

Gerçekten polis (sanırım losangeles teşkilatında).Zorluk çekmez çünkü ferrari alacak parası var. Dünya vücut şampiyonu da oldu. Kim tutar ki onu

• quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

quote:

Orjinalden alıntı: cLk

up..

yakaladım senı clk olm ısın gucun yokta bunumu canlandırdın

yenisini açmaktansa bunu update ettim, bendede linkleri var..... yenisini açıncada ordan burdan, yok ben bu konuyu görmüştüm, yok bu daha önce vardı gibi şeyler yazılabilir diye bööyle yaptım... kötümü yapmışım...

• iyi halt ettın
  • Bune yaw adam kas manyagi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

daha önce konuşmasını yapmıştık bu konunun , yine eski konuları açmayalım istersen ...

Kardeş valla sen en son şunu demişsin;

quote:

Peki değerli arkadaşım

Ne kadar kasarsam kasayım o tipler gibi olamam , denedin mi diyebilirsin , imkanlarım çok çok fazla olsa denerim tabiki ... Maddiyat , kendini bu spora adama ve bakan bir kaç doktor olursa ANCA O ZAMAN yaparım o gördüğün çalışan adam'da yakında fire verir bunları yapmamışsa

Yani yapılır abi.. Asla olamazsınız deme

• bu insansa biz neyiz???
    biz insansak bu ne bea???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

daha önce konuşmasını yapmıştık bu konunun , yine eski konuları açmayalım istersen ...

Kardeş valla sen en son şunu demişsin;

quote:

Peki değerli arkadaşım

Ne kadar kasarsam kasayım o tipler gibi olamam , denedin mi diyebilirsin , imkanlarım çok çok fazla olsa denerim tabiki ... Maddiyat , kendini bu spora adama ve bakan bir kaç doktor olursa ANCA O ZAMAN yaparım o gördüğün çalışan adam'da yakında fire verir bunları yapmamışsa

Yani yapılır abi.. Asla olamazsınız deme

Israr ediyorum bu ülkede , bu şartlarda olmaz olmazzz

• Hoşumuza gitsin veya gitmesin bu çok zor bir spor, aşırı efor ve disiplin istiyor (ben yapmıyorum tabiiki, 60 kilo, 175boy, ama isterdim ).

Ve bu insanlar bazı yerlere gelebilmek için sınırlarını çok fazla zorluyorlar. Bir futbolcunun gol atması, basketçinin basket atması gibi onların da ödülü bu. Ve bunun yanında bri de hayvan gibi oldukalrının düşünülmesi bence hiç de hoş değil.

İsim vermeyeceğim ama forumda hayvanlar var. Hayvanlık görüntüyle olmaz. Hyvanla insanı ayıran şey aklıdır.
  • bu nedir ya Kas adam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.