Delikanlı sevgilisi tarafından terk edilmiş,hayalleri ve ümitleri yıkılmış bir haldedir.deger verdiği birisi tarafından kandırıldığını öğrenmek delikanlıya çok koymuştur. İntihar etmeye karar verir. Onunla birlikte geçirdiği her gün için bir hap alır. Bilgisayarının karşısına oturur.son bir kez arkadaşlarıyla vedalaşmak ister.herkese son sözlerini söyler. Herkes onu engellemeye çalışır ama nafile delikanlı kararını vermiştir.kendinden geçmeye başladığı anda internette hep yanında olduğu halde kısa konuşmalar yaptığı kız arkadaşı geldi. Onunla konuşmaya başladı.sanki bu sefer bir farklı konuşuyorlardı. Her zaman ikisininde işleri olmuş uzun uzun konuşmamışlardı hiç.delikanlı kanayan yanan yüreğinde o anda bir serinlik hissetti.kendine geldi biraz savurdu kalbini bir kenara .kendi haline baktı. Ne yapıyordu kendisine değer vermeyen biri için ölüme gidiyordu. Karşısında konuştugu kız onun için çırpınıyordu. Son bir nefesle ayağa kalktı kapıya yöneldi ama kapıya ulaşacak gücü kalmamıştı. Elindeki cam bardağı kapıya doğru fırlattı.ve yere yığıldı. Ailesi koşarak odaya geldi. Hemen hastaneye kaldırıldı delikanlı. Artık hiç bir şey onun için eskisi gibi değildi. Maddi manevi yıpranmıştı.hastanede bir süre kaldı. Eve döndü 20 metrekarelik oda bir yatak bir bilgisayar hayatı artık bunlardı.herkesten uzaklaşmak istiyordu dışarı çıkmıyordu. Sadece yanında çok sevdiği 1-2 dostu ve ağabeyleri vardı. Tabi birde o kız. Artık her zaman konuşmaya başlamışlardı. Günler haftalar geçiyordu. Her saniye delikanlıyla genç kız biraz daha yakınlaşıyorlardı, aradaki mesafelere inat.her gün biraz daha samimi oluyorlardı. Hatta bir gün birbirlerine aşkım dediler.ama hala dostlardı 2 side. Ne kadar zordu biribirini arkadaş bilerek aşkım canım demek. Delikanlının yaralı yüreği cesaretini çoktan kaybetmişti ama. Genç kız delikanlıya erkek arkadaşı ile yaşadığı sorunları bazen anlatıyordu.delikanlıda istemeden olsada teselli ediyordu.hatta nedense saçma olsada sadece araları iyi olsun diye genç kızın erkek arkadaşı ile olan sorunlarına çözüm arıyordu.delikanlıya ne oluyordu böyle. Aşka hiç hazır değildi ama aşık oluyordu. Arkadaşı internete geldiği zaman heyecanlanmaya gelmedigi zaman özlemeye başlamıştı artık. Kendi içinde kendine cesaret yaratmaya çalışıyordu. Hatta teklif etsem kabul edermi benle olurmu diye düşünmeye başlamıştı bile. Ama tek bir korkusu vardı. Ya karşısındakinin duyguları dostluktan öte degilse o zaman tamamen kaybetmek vardı onu. Çok korkuyordu ya kaybederse ? çogu zaman denedi teklif etmeyi tam cesaretini topladıgı anlarda hep dagıldı artık bu iş olmayacak diye düşünmeye başladı . günler böyle birbirini kovalıyordu. Delikanlı sonunda zayıf bünyesine ve kullandıgı ilaçlara dayanamayıp yataga düştü.geçmişinde yapılan hataların acısı yeni yeni çıkıyordu.3 gün internete giremedi.telefonu hep kapalıydı . kendine geldi. Biraz internete takıldı. O an yıkıldı. Genç kız birini sevdigini itiraf etmişti. Hemen tlfna sarıldı msj attı. İlk msj jı benden habersiz kime aşık olursun diyeydi. Delikanı o sinirle e yazdıgını bilmiyordu. Sevdigi kız açılamadan ona göre elinden gitmişti. Karşıdan gelen cevap baya ilginçti. “Sana söyleyemem ama sevgilim salak biraz bana kime aşık oldum diye soruyor”. Delikanlı msj okudu. Ama kafası bir kere yerinden gitmişti bir msj daha attı ben tanıyormuyum diye.karşıdan bir cevap daha geldi “ben onu çok seviyorum ama o beni arkadaş olarak görüyor” senin bir tahminin yok mu ya “ delikanlı kendine geldi ve msj yazdı “ sakın ben olmayım “ karşıdan gelen cevap evet sensin peki ne yapmayı düşünüyorsun”delikanlı o an hiç bir şey hissetmiyordu sadece elleri titriyordu bütün msjları 4 defa daha okudu iyice anladı. Sevdigi kız onu seviyordu. Hemde en başından beri kendisinin açılmasını bekliyordu.hemen cevap yazdı : hayatımın anlamı olurmusun ? evet o zamandan beri çok mutlular. Ama ya delikanlı kızı kaçırsaydı. Sevdigimizi söylemekten korkmayalım ….