< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtnb -- 26 Nisan 2017; 17:1:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtnb -- 26 Nisan 2017; 17:1:59 > |
kendim sordum kendim cevaplayayım: Bir kaç gün önce ax83xx donanımlı multimedya cihazımı rootladım daha sonra cihaz kendisini resetledi ve bootlopda kaldı açılış ekranında takılı kaldı ne yaptıysam cihazı canlandıramadım, youtube da konu ile ilgili izlemediğim video googleda okumadığım yazı kalmadı sonuç yok, daha sonra multimedya işi yapan teknik servisler ile görüştüm bana söyledikleri cihazın gelmesi gerek , muhtemelen cihazın işlemcisi çökmüş içini aşıp parça değiştireceğiz tarzında cevaplar(Allah kimseyi işlemci ve işletim sisteminin farkını bilemeyecek adamların eline düşürmesin) sonuç olarak adamların niyetlerinin dolandırırıcılık olduğunu anlayabilecek teknik bilgiye sahip olmam beni bu durumdan kurtardı, devamında cihazı bir türlü recovery moda almayı başaramadım, android versiyonu 5.1 ve üzeri olan cihazlarda tuş kombinasyyonları ile recovey menüsü mümkün iken bizim 4.4 de bu yol mümkün olmadı, aynı donanımı taşıyan 4.4 cihazlar için olan yazılım dosyalarını fat32 olarak biçimlendirdiğim flash diskime yükledim(kök dizine ve açık olarak zipli şekilde değil yani) ve cihazın usb girişine bağladıktan sonra reset tuşuna basıp devamında bot ekranında kalmış cihazımın ekranın üç parmakla aynı anda tıklayınca cihaz direk olarak usb de bulunana rom dosyalarını görüp yükleme menüsüne geçti ve cihaz dünyaya tekrar merhaba demiş oldu, peki hiç sorun yok mu tabiki var direksiyondaki ve cihazdaki ses ayar tuşları çalışmadı forumda verilen main ui apk sını kurdum tuşlar çalıştı fakat cihazı resetlediğimde tekrar tuşlar çalışmaz oldu şimdi bu sorunun üzerine denemeler yapıyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtnb -- 6 Ocak 2017; 18:8:0 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat_net -- 11 Ocak 2017; 20:6:19 > |
|