Şimdi Ara

[root eklendi] LG OPTİMUS L9 P760 JELLY BEAN TÜRKİYE ve AVRUPA ROM FLASH(TR jelly bean çıktı) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayfada anlattığım gibi yaparsan son sürüm uyarısı almazsın. Host dosyası ve http.exe programını doğru ayarlaman lazım. O zaman uyarı almazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uruh kardeş hafıza kartına uygulama yükleme hakkında çok fazla değişik yol var nette senin yaptığın nedir eğer yaptıysan bizede anlatırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hecir

uruh kardeş hafıza kartına uygulama yükleme hakkında çok fazla değişik yol var nette senin yaptığın nedir eğer yaptıysan bizede anlatırmısın

daha önceden konu açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_74021246/f_/key_lg+l9+sdcard//tm.htm#74021246
  • saol
  • uruh kardeş bende android de yeni sayılırım. şu root olayını pek anlamadım. senin yaptığın orjinal rom yüklemek değil mi?
    Bu şekilde yapınca root yetkilerini almış oluyor muyuz?
    root gerektiren programları kullanabiliyormuyuz?
    ve bu programlar haricinde ekstra bi özellik ayar geliyor mu telefona?

yani ebn root olayını farklı roomlar yüklemek olarak düşünüyordum. Yani mesela L9 için
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2207392 avatar rom çıkarmış bunuda aynı şekilde kurabilirmiyim? bu roomun orjinale göre ekstra avantajları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: receps

uruh kardeş bende android de yeni sayılırım. şu root olayını pek anlamadım. senin yaptığın orjinal rom yüklemek değil mi?
    Bu şekilde yapınca root yetkilerini almış oluyor muyuz?
    root gerektiren programları kullanabiliyormuyuz?
    ve bu programlar haricinde ekstra bi özellik ayar geliyor mu telefona?

yani ebn root olayını farklı roomlar yüklemek olarak düşünüyordum. Yani mesela L9 için
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2207392 avatar rom çıkarmış bunuda aynı şekilde kurabilirmiyim? bu roomun orjinale göre ekstra avantajları var mı?

farklı rom yüklemek istiyosan bootloader kilidini açman lazım. kilidi açarsanda garantin iptal olur

• quote:

Orijinalden alıntı: uruh

Sayfada anlattığım gibi yaparsan son sürüm uyarısı almazsın. Host dosyası ve http.exe programını doğru ayarlaman lazım. O zaman uyarı almazsın

teşekkür ederim kardeşim ellerin dert görmesin.tekrar sorun yaşarsam yazarım burdan sana :)
  • ROOT DOSYALARINI GÜNCELLERMİSİN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerumut01

ROOT DOSYALARINI GÜNCELLERMİSİN?

linkler sağlam hangi dosyaları indiremedin?
  • quote:

quote:

Pardon görmemişim.V10 veya V20 oldugunu nerden anliyacagiz?

• quote:

quote:

quote:

hangi romu indirmek istiyosan onu seçebilirsin. v20a türkiye için çıkan jelly bean. 20c de avrupa için çıkan son rom. ayarlar telefon hakkında yazılım bilgilerinde yazar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hangi romu indirmek istiyosan onu seçebilirsin. v20a türkiye için çıkan jelly bean. 20c de avrupa için çıkan son rom. ayarlar telefon hakkında yazılım bilgilerinde yazar

Ben rom yuklemek istemiyorum sadece mevcut orjinal romun uzerine root yapmak istiyorum...Ve unroot yapabiliyormuyum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben rom yuklemek istemiyorum sadece mevcut orjinal romun uzerine root yapmak istiyorum...Ve unroot yapabiliyormuyum...

rom flaşlarken root yapılıyor sadece. bilgilerin falan kaybolmuyor merak etme.tekrar romu normal olarak flaşlarsan root gider. garantinin gitmesini göze alırsan daha kolay yolu var rootun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rom flaşlarken root yapılıyor sadece. bilgilerin falan kaybolmuyor merak etme.tekrar romu normal olarak flaşlarsan root gider. garantinin gitmesini göze alırsan daha kolay yolu var rootun

Ben eski telefonuma clockworkmod yukleyerek root yapmistim.Diger yontemlerini anlatirmisiniz rootun?

• cihazzı rootladım ve cyangemod 10.1 rom yükledim rom da sd karta taşı seçeneği yok ama L9 kendi romunda vardı tekrar JellyBean dönmek istiyorum herşeyi ayarladım yapacaktım bi sorun çıktı jellybean için LG Usb driver gerekiyor LG driverde cihazı tanımıyor nasıl LG driver ile tanıtacam bilen var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: raderde123

cihazzı rootladım ve cyangemod 10.1 rom yükledim rom da sd karta taşı seçeneği yok ama L9 kendi romunda vardı tekrar JellyBean dönmek istiyorum herşeyi ayarladım yapacaktım bi sorun çıktı jellybean için LG Usb driver gerekiyor LG driverde cihazı tanımıyor nasıl LG driver ile tanıtacam bilen var mı acaba

lg stock romlar var xda sitesinde cwm yedeği onu indirip cwm den restore et sonra tanır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raderde123

cihazzı rootladım ve cyangemod 10.1 rom yükledim rom da sd karta taşı seçeneği yok ama L9 kendi romunda vardı tekrar JellyBean dönmek istiyorum herşeyi ayarladım yapacaktım bi sorun çıktı jellybean için LG Usb driver gerekiyor LG driverde cihazı tanımıyor nasıl LG driver ile tanıtacam bilen var mı acaba

lg stock romlar var xda sitesinde cwm yedeği onu indirip cwm den restore et sonra tanır

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2136204 P760 Jelly Bean yazanların altındakilerden birini indir.

• klasik olacak ama bu root olayı nedir.yapmazsak ne olur yaparsak ne faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diqen

klasik olacak ama bu root olayı nedir.yapmazsak ne olur yaparsak ne faydası olur.

:) telefonunu nasıl kullanıyorsun onu söyle bana senin için gerekli olup olmadığını söyleyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diqen

klasik olacak ama bu root olayı nedir.yapmazsak ne olur yaparsak ne faydası olur.

:) telefonunu nasıl kullanıyorsun onu söyle bana senin için gerekli olup olmadığını söyleyim.

arasıra oyun indirip oynuyorum.bazı programlar indiriyorum.resim video bunlar.birde bu telefonla görüntülü görüşme yapma şansımız varmı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.