Şimdi Ara

Root Gerektirmez! Telefon belleginden Hafıza kartına taşıma! Unlock (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
24
Favori
112.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orjinal çalışma orjinal çalışmadır...
  • insanlar aldıkları cihazların garanti kapsamında kalmasından korktukları için orjinalliğini bozmak istemiyorlar, durum budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: selami023

güzel program elinize sağlık ta arkadaşlar root yapmaktan kurtulduk diyor çok zor bişe deil root yapmak :))

Zorluğundan değil zaten, garanti sıkıntısından ötürü çekiniyorlar.

Ben de yemişim garantisini diyerek dün gece root kervanına katıldım. Gerçekten büyük kolaylık.
  • garantiyi bozduğu felan yok.. eğer rootdan dolayı telefona bir şey olursa garanti dışında kalır.. oda kolay kolay bir şey olmaz.. olması için ya ovelock yaparken telefonu yakarsınız yada çok şansız bir insansınızdır
  • ben yanlış mı yaptım bilmiyorum?dosyayı pc'ye indirdim programı pcde çalıştırdım dediğiniz komutlar aynen çıktı ve onları aynen uyguladım ha bu arada bu dosyayı tele de attım ama telefonda değişen bir şey yok.uygulamalara geliyorum ama hafızaya taşı diye bir secenek çıkmıyor?kurmayı mı beceremedim yoksa kurdum ama sd karta taşıma işlemini mi yapamadım hangisi?lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

quote:

@HeyPanpa telefonu bilgisayara hangi adımda bağlayacağız ve hangi modda bağlayacağız MTP mi MSC mi (neo için soruyorum)

imzandaki sayfayıda okuduğumda anladım ve bağladım teli ayarla dedim "iki saniye sonra çıkar demişsiniz" bilgisayarımdan donanımı güvenle kaldırı tıkladım ama şu uyarıyı verdi -"... adb interface driver" başka bir program tarafından kurulu olduğu için durdurulamıyor- yaklaşık 15 dakikadır böyle görev yöneticisinin işlemler sekmesinde adb.exe nin çalışıyor olduğunu gördüm bunu kapatsam tel.i çıkartabilecem biliyorum ama adb.exe yi durdurmamın bi zararı olurmu?

eğer ki telefonunuz icin gerekli olan yazılım güncelleme programı yüklüyse adb calısması normal cünkü oda adb kullanıyor. benim verdigim adb uygulamasını gönül rahatlıgıyla kapatabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

ben yanlış mı yaptım bilmiyorum?dosyayı pc'ye indirdim programı pcde çalıştırdım dediğiniz komutlar aynen çıktı ve onları aynen uyguladım ha bu arada bu dosyayı tele de attım ama telefonda değişen bir şey yok.uygulamalara geliyorum ama hafızaya taşı diye bir secenek çıkmıyor?kurmayı mı beceremedim yoksa kurdum ama sd karta taşıma işlemini mi yapamadım hangisi?lütfen yardım edin.

dosyayı tele atmanıza gerek yoktu. harfiyen yaptıysanız anlatılanları app2sd uygulamasını öneriyorum cünkü direk listeli veriyor. yoksa ayarlar uygulamalar depo bölümünden istediginiz uygulamaya girerek SD kartı tasıya basacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

quote:

@HeyPanpa telefonu bilgisayara hangi adımda bağlayacağız ve hangi modda bağlayacağız MTP mi MSC mi (neo için soruyorum)

imzandaki sayfayıda okuduğumda anladım ve bağladım teli ayarla dedim "iki saniye sonra çıkar demişsiniz" bilgisayarımdan donanımı güvenle kaldırı tıkladım ama şu uyarıyı verdi -"... adb interface driver" başka bir program tarafından kurulu olduğu için durdurulamıyor- yaklaşık 15 dakikadır böyle görev yöneticisinin işlemler sekmesinde adb.exe nin çalışıyor olduğunu gördüm bunu kapatsam tel.i çıkartabilecem biliyorum ama adb.exe yi durdurmamın bi zararı olurmu?

eğer ki telefonunuz icin gerekli olan yazılım güncelleme programı yüklüyse adb calısması normal cünkü oda adb kullanıyor. benim verdigim adb uygulamasını gönül rahatlıgıyla kapatabilirsiniz.

pekala yaptım ben bunları app2sd yi açtığımda movable kısmında sweet notes ve es task manager vardı bunlar taşınıyor ama ben telefon hafızasında kalsın istiyorum widgetler için sonra phone only ye geçtiğimde karşımdaki liste: officesuite, adobe flash player, market, gmail, equalizer, el feneri, liveware, google aramalar, system tuner bunların hiç biri taşınmıyor hadi bazıları tel.le yuklu geldı onlar neysede benım marketten indirdiğim equalizer, el feneri, system tuner programları niçin taşınmıyor bi fikriniz var mı?

• quote:

pekala yaptım ben bunları app2sd yi açtığımda movable kısmında sweet notes ve es task manager vardı bunlar taşınıyor ama ben telefon hafızasında kalsın istiyorum widgetler için sonra phone only ye geçtiğimde karşımdaki liste: officesuite, adobe flash player, market, gmail, equalizer, el feneri, liveware, google aramalar, system tuner bunların hiç biri taşınmıyor hadi bazıları tel.le yuklu geldı onlar neysede benım marketten indirdiğim equalizer, el feneri, system tuner programları niçin taşınmıyor bi fikriniz var mı?

sistemle birlikte gelen bazı dosyaların kilidi kaldırılamıyor acıkcası daha cözmüs degilim cünkü bende yeni yeni öğreniyorum. simdi yalnış birsey yapıp cökmesinden de korkmuyor degilim. dosyaların bazıları tasınıyor uygulamaların widgetini kullanıyorsanız hafıza kartına atmayınız. ozaman calısmıyor. ext2 üzerinde calısacak yanlıs bilmiyorsam dalvik altında direk calısması gereken uygulamalr bunlar. tasınmıyor. simdi indirdiginiz cogu uygulama hafıza kartına kurulacak veya tasınmasına izin verilecek.

system tuner bilmiyorum ama deniyecegim, ısık olarak led light deneyin hafza kartına tasınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 15 Şubat 2012; 16:09:22 >

• Arkadaşlar bu program son gelen güncelleme olan 62 de de çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Arkadaşlar bu program son gelen güncelleme olan 62 de de çalışıyor mu?

v62 arc modellerinde bir kacında calıstı bir kacında calısmadı, i9003 ve 5670 neo v de rahat calıstırdım. i9003 te herseyi tasıdım acıkcası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Arkadaşlar bu program son gelen güncelleme olan 62 de de çalışıyor mu?

v62 arc modellerinde bir kacında calıstı bir kacında calısmadı, i9003 ve 5670 neo v de rahat calıstırdım. i9003 te herseyi tasıdım acıkcası.

Arc S kullanıyorum. Mesela root yaptım diyelim bir şekilde.
    Programları hafıza kartına da taşıdım diyelim.
    O zaman taşıdığım programlara ait bütün klasörler vs her şey hafıza kartına mı gidiyor.?
    Ve bunun ram'e ne derece katkısı oluyor. Duruma göre telefonu modifiye etme zamanını kolluyorum da

• quote:

quote:

sistemle birlikte gelen bazı dosyaların kilidi kaldırılamıyor acıkcası daha cözmüs degilim cünkü bende yeni yeni öğreniyorum. simdi yalnış birsey yapıp cökmesinden de korkmuyor degilim. dosyaların bazıları tasınıyor uygulamaların widgetini kullanıyorsanız hafıza kartına atmayınız. ozaman calısmıyor. ext2 üzerinde calısacak yanlıs bilmiyorsam dalvik altında direk calısması gereken uygulamalr bunlar. tasınmıyor. simdi indirdiginiz cogu uygulama hafıza kartına kurulacak veya tasınmasına izin verilecek.

system tuner bilmiyorum ama deniyecegim, ısık olarak led light deneyin hafza kartına tasınıyor.

eyvallah dostum açıklamaların için gerçekten seni tebrik ediyor kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum yeni yeni öğrenmene rağmen birçok kişinin başının belası olan taşınamayan uygulamalara kendi kendine iyi bir yöntem bulmuşsun her ne kadar bende işe yaramasada sonuçta bunu yapabilenler olmuş belkide ben tam olarak programı kullanamadım çünkü yukarıda da dediğim gibi ne zaman bağlayıp işlemleri sırasıyla yapsamda telefonu çıkartmak istediğimde uyarı veriyor "bir program tarafından kullanılıyor" diye belkide o yuzden tam olarak olmuyor bende. birde şunuda söyleyeyim bi yerde samsung ace le ilgili taşınmayan programları taşıma diye bi programa rastlamıştım exe yi indirip bi deneyim dedim(sonuçta oda android) ozamn da taşınamayan bazı programlar taşındı bazıları yıne kaldı acaba bu etkiliyor olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

eyvallah dostum açıklamaların için gerçekten seni tebrik ediyor kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum yeni yeni öğrenmene rağmen birçok kişinin başının belası olan taşınamayan uygulamalara kendi kendine iyi bir yöntem bulmuşsun her ne kadar bende işe yaramasada sonuçta bunu yapabilenler olmuş belkide ben tam olarak programı kullanamadım çünkü yukarıda da dediğim gibi ne zaman bağlayıp işlemleri sırasıyla yapsamda telefonu çıkartmak istediğimde uyarı veriyor "bir program tarafından kullanılıyor" diye belkide o yuzden tam olarak olmuyor bende. birde şunuda söyleyeyim bi yerde samsung ace le ilgili taşınmayan programları taşıma diye bi programa rastlamıştım exe yi indirip bi deneyim dedim(sonuçta oda android) ozamn da taşınamayan bazı programlar taşındı bazıları yıne kaldı acaba bu etkiliyor olabilir mi?

etkilemis olabilir sonucta android in dosyaları her şirket özenle tekrardan elden geciriyor, sisteme direk müdahale etmis olabilir. telefonu resetledim ve tekrardan uygulamamı calıstırdım sonuc pozitif kök uygulamalar haric hepsini rahatca tasıdım. v62 arc kullanan arkadasta işe yaramıs hepsini tasıyamasa da bir cogunu tasımıs vakit buldukca ugrasıyorum sorunu cözmeye, olumlu yorumun icinde teşekkürler.

• Özür dilerim ama Ben hiç birşey anlamadım
  • beyler one click exe yi çalıştırıyorum hata alıyorum ne yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fil0zof

beyler one click exe yi çalıştırıyorum hata alıyorum ne yapıcaz?

net framework 4 yüklü olması gerekli.
  • quote:

quote:

beyler one click exe yi çalıştırıyorum hata alıyorum ne yapıcaz?

net framework 4 yüklü olması gerekli.

heh tmm dostum yükleyip tekrar deniycem.
    bi sorum daha olucak bu işlemi yaptıktan sonra telefonda app2s programının illa yüklü olması mı gerekiyo yoksa direk uygulamalardan girip taşıyabiliyor muyum?
  • beyler whats up facebook twitter hiç birini taşıyamıyorum acaba yanlış mı yapıyorum? bi yardım ederseniz çok sevinicem
  • quote:

beyler whats up facebook twitter hiç birini taşıyamıyorum acaba yanlış mı yapıyorum? bi yardım ederseniz çok sevinicem

facebook ve whatsapp kök uygulama oldugundan neo v lerde tasınamıyor ancak diğer telefonlarda galaxy falan rahat tasıdım. neo v de tasıyamadım acıkcası. twitter ın tasınması lazım eğer tasınmıyorsa hesaplardan kaldır twitterı da kaldır twitter tekrar yükle direk hafızaya yükleniyor ozaman.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.