Şimdi Ara

Root Gerektirmez! Telefon belleginden Hafıza kartına taşıma! Unlock (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
24
Favori
112.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yapamadım...arkdasın dedıgı gıb şu tuşa bas sunu yap dıe bı anlatm olaydı keske..yada yapıom bende olmuo :D

NEO-0.62 sürümü var...su varsayılan kurulm yerı ıcın hangısı seccez..gerci 2 sinide denedm ayarla dedım olmadı kablo yu cıkarpta denedm kablo takkkende denedm yıne olmuo...herşey hoş güzlde yaptıramıoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 12 Haziran 2012; 2:49:59 >
  • teşekkürler.
  • Sunun ics si ciksa artk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC wildfire s ile aynen dediğin gibi uyguladım ama hiç bir değişiklik olmadı.Şu an en son güncelleme yüklü,onunla uyumlu mu?Daha önce herhangi bir HTC modelinde veya wildfire s ile deneyen olduysa ve nasıl becerdiyse yazabilir mi lütfen?malum son güncellemenin orjinal romu çıkmadığı için root edemiyoruz henüz :(
  • arkadaşlar ben arc s kullanıyorum fakat bir türlü yapamadım anlatılan her şeyi yapıyorum telefonu çıkartıyorum ama hiç bir şey taşıyamıyorum ne yapabilirm:(
  • hocam bende HTC Explorer var ve senin dediklerini yapıyorum. ilk ' ? ' tıkladığımda
    ' malesef android sdk kurulu değil üzülmeyin tinnyclick çalışacak ' diyor. tamam dediğimde
    ' tinnyclick çalıştı ayarla butonu ismi değiştiyse tıklayın! ' diye bir uyarı geliyor. ayarla butonu ismi ' tinnyclick ile değiştir ' oluyor. ancak android dsk yolu kısmında hala bırsey yazmıyor ve tinniclick ile değiştir e tıkladıgımda hemen yanında telefon belleğine geri al kısmı çıkıyor ama yinede telefonda bır degısıklık yok. ne yapmam gerek ? tesekkurler.
  • bu konuda sozkonusu işlemi başarıyla yapan bir insan evladı
    nasıl yaptıgını adım adım yazabılır mı?
  • Root Yapın Kurtulun Bunla Uğraşmaya Değmez Root Cihazı garanti Dışına Çıkarmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Root Yapın Kurtulun Bunla Uğraşmaya Değmez Root Cihazı garanti Dışına Çıkarmaz :)

Kardeş ,

ics ilk cıktıgı zaman guncelleme yapmıstım ,sonra senin sayende gb'ye gerı dondum (sana yurekten tesekkurler)

su anda .062 gb surumunu kullanıyorum ve root yapılamıyor dıye bılıyorum (telefonu brıck yapıyormus) ..lakin .062 deyken bu konuyu acan arkadasın bahsettıgı ıslemı yarım yamalak yaptım (anlatımı yuzunden) su anda cihazda 40 mb iç depolama yeri varken (sd card degıl) googleplayden bırsey yukledıgımde yeterlı depolama alanı yok hatası alıyorum.
    tekrar flashtoolla da yenıden rom yukleme cekınıyorum cunku elımde orıjınal tr rom yok (dh dekı rom lınklerıne baktım lınklerden sılınmıs)

oyle ortada kaldım acıkcası.

benı yonlendırırsen ya da bır akıl verırsen ıyı olur
    tesekkurler kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Root Yapın Kurtulun Bunla Uğraşmaya Değmez Root Cihazı garanti Dışına Çıkarmaz :)

Kardeş ,

ics ilk cıktıgı zaman guncelleme yapmıstım ,sonra senin sayende gb'ye gerı dondum (sana yurekten tesekkurler)

su anda .062 gb surumunu kullanıyorum ve root yapılamıyor dıye bılıyorum (telefonu brıck yapıyormus) ..lakin .062 deyken bu konuyu acan arkadasın bahsettıgı ıslemı yarım yamalak yaptım (anlatımı yuzunden) su anda cihazda 40 mb iç depolama yeri varken (sd card degıl) googleplayden bırsey yukledıgımde yeterlı depolama alanı yok hatası alıyorum.
    tekrar flashtoolla da yenıden rom yukleme cekınıyorum cunku elımde orıjınal tr rom yok (dh dekı rom lınklerıne baktım lınklerden sılınmıs)

oyle ortada kaldım acıkcası.

benı yonlendırırsen ya da bır akıl verırsen ıyı olur
    tesekkurler kardeş.

rootlamak cihazı %100 garanti dışına çıkartır yazılım müdahalesi sayılır. Resmi güncelleme araçları hariç herhangi bir müdahaleyi illegal sayıyorlar.

• Galaxy s3 için var mı bir root olayı Ya nokia bu yüzden çok seviyorum. Saçma sapan telefonlar yapıyor ama kullanışlı.

Samsung da tutturdu bir seri ama hiç akıl yok mühendislerinde.. Lan 16gb dahili hafıza + 64gb kadar arttırılabilir hafıza desteği veriyorsun ama gel gelelim oyunlar uygulamalar hafıza kartına kurulmuyor

Ne anladım ben android mühendisliğinden... S3 için bir oyun 8gb kadar var. 3 oyun yukluyorum telefon kasıyor.

Nokia sybamianOS işletim sistemei kral ama androidle kıyalanamaz...

Herkesin bir artısı bir eksisi var.
  • quote:

bu konuda sozkonusu işlemi başarıyla yapan bir insan evladı

Uygulama güzel fakat, gerçekten anlatım sıfır olmuş.
    Xperia NEO telefonumda denenmiş ve başarılı sonuç alınmıştır.Yapımı şöyledir :

1-Telefonuzu bağlayın - (Ayarlar > Uygulamalar > Bilinmeyen kaynaklar seçin.)
    Yine aynı menüde ki Geliştirme'ye basıp / USB hata ayıklama modunu etkinleştirin.

2- Telefonunuzun sürücülerini yükleyin,donanım kullanıma hazır bildirimini aldığınızda ;

3- adb.exe çalıştırın.

4- OneClick.exe dosyasını çalıştırın,gelen uyarıları geçin.

5- Android SDK Yolu kutucugunun yanındaki "?"(soru işareti) butonuna tıklayın.

6-Varsayılan kurulum yeri "Hafıza kartı" nı seçin.

7- Ayarla butonuna tıklayın.Biraz bekledikten sonra "Telefon belleğine geri al." butonunu gördüğünüz zaman işlem tamamlanmış demektir.

8- USB bağlantınızı kaldırıp, uygulamaları taşıyabilirsiniz.

Teşekkürler.

• Telefon acılmadı hatası aldım program ındı ancak acılmama hatası verıyor,cıhazim xperia min hd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Telefon acılmadı hatası aldım program ındı ancak acılmama hatası verıyor,cıhazim xperia min hd

İşlemleri bilgisayarda yapacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncdtkrts

quote:

Yine aynı menüde ki Geliştirme'ye basıp / USB hata ayıklama modunu etkinleştirin.

2- Telefonunuzun sürücülerini yükleyin,donanım kullanıma hazır bildirimini aldığınızda ;

3- adb.exe çalıştırın.

7- Ayarla butonuna tıklayın.Biraz bekledikten sonra "Telefon belleğine geri al." butonunu gördüğünüz zaman işlem tamamlanmış demektir.

Teşekkürler.

Dostum ,tüm samimiyetimle teşekkürü borç bilirim.beni sinir olmakan kurtardın.

Esenlikler dilerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ncdtkrts

quote:

3- adb.exe çalıştırın.

Teşekkürler.

Dostum ,tüm samimiyetimle teşekkürü borç bilirim.beni sinir olmakan kurtardın.

Esenlikler dilerim

Rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur.

• Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Ben bir türlü ayarlar / uygulamalar dan sonra bilinmeyen kaynakları bir türlü bulamıyorum telefonum sony erıcsson neo v yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan16

Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Ben bir türlü ayarlar / uygulamalar dan sonra bilinmeyen kaynakları bir türlü bulamıyorum telefonum sony erıcsson neo v yardım lütfen

Ayarlar > Uygulamalar
    dediğinde hemen orda en üstte olması gerekiyor.
    Bilinmeyen Kaynaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncdtkrts -- 23 Ağustos 2012; 22:26:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.