Şimdi Ara

Root Gerektirmez! Telefon belleginden Hafıza kartına taşıma! Unlock (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
24
Favori
112.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia ray 4.0.4 sürümünde yapabilen var mı?
  • Samsung Ace'e yapabilen biri yardım edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

merhaba program daha da basitleştirilmiş halde android 2.3.x sürümleri icin aynen calısacak, ancak android 4.x.x sürümleri icin malesef recovery yükleyerek izin ayarlayarak sd kartı tasıma islemlerini yapabilecegiz, recovery yükleyerek bazı telefonlara zarar verebiliyor hepsine standart recovery dosyası hazırlamaya calısıyorum, tek tıkla recovery cihazınıza yüklenecek ve izinleri ya elle ya da otomatik ayarlayacak. simdi yayınlarsam cihazlarınızda hata olabilir.

hocam root yapmadan yedekleme programı yapılmış bir bak istersen
    bilgi için:

http://www.veteknoloji.com/root-lamaniza-gerek-kalmadi-60228--.html

programın linki:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36499906#post36499906

• galaxy ace 5830i de sorunsuz çalışyıor
  • Arkadaşlar bu programı s3 minide deneyeniniz armı deneyenler dende olumlu sonuç geldimi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerli.1

Arkadaşlar bu programı s3 minide deneyeniniz armı deneyenler dende olumlu sonuç geldimi acaba

s3 minide neden deniyorsunki 4gb dahili bellek var ve tamamen kullanıcıya ait..

Asıl 150 mb dahili bellek veren HTC chacha da deneyen varmı sadece facebooku taşısam bana yeter..Ondan hariç herşey sd kartta görünüyor ama dahiliden de aynı oranda ter kaplıyor!!!
  • merhaba arkadaşlar bende pcye bu programı indirdim ama net framework yuklu değil diyo nereden indirebilirim bilgisi olan cevap verebilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoth

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerli.1

Arkadaşlar bu programı s3 minide deneyeniniz armı deneyenler dende olumlu sonuç geldimi acaba

s3 minide neden deniyorsunki 4gb dahili bellek var ve tamamen kullanıcıya ait..

Asıl 150 mb dahili bellek veren HTC chacha da deneyen varmı sadece facebooku taşısam bana yeter..Ondan hariç herşey sd kartta görünüyor ama dahiliden de aynı oranda ter kaplıyor!!!

ben denedim az evvel htcc chacha için olmadı.

aslında

1-Telefonuzu bağlayın - (Ayarlar > Uygulamalar > Bilinmeyen kaynaklar seçin.)
    Yine aynı menüde ki Geliştirme'ye basıp / USB hata ayıklama modunu etkinleştirin.

...

8- USB bağlantınızı kaldırıp, uygulamaları taşıyabilirsiniz.

8 de uygulamaları nasıl taşıyacağımız belirtilmemiş yukarıdaki yazılarda.
    App2SD ile deneyeyim dedim telefona yüklü gelen uygulamalar görünmedi.
    telefon üzer,nden deneyeyim dedim sadece SD kartı bilgisayar üzerinden görünüyor ama telefonun kendi dahili belleği görünmüyor.
    hata oradan mı kaynaklı bilemiyorum.
    android SPK kurdum gezginlerden yine baştan denedim

5- Android SDK Yolu kutucugunun yanındaki "?"(soru işareti) butonuna tıklayın.
    soru işaretini tıkladığımda
    android SDK bulunamadı diyor.

yok mudur çaresi dostlar??

• Arkadaşlar bu programı bende kullandım. İşini yapıyor ama istediğim kadar hafızayı boşaltamadım. 154 mb boş yerim var ne yapsam artmıyor.....

Bir de 32 gb yeni kart taktım. Telefon biraz yavaşladı gibi geldi. Normal midir? Bilen var mı?
  • Hocam sağolun uğraşmışsınız etmişsiniz ama keşke bu DotNet 4 sürümünü istemeseydi. DotNet 4 Allahın belası çünkü. En kral bilgisayarın bile anasını ağlatıyor ve ben DotNet isteyen hiçbir uygulamayı kullanmıyorum. Bence DotNet 4 virüsten beter birşey. Bu sebeple uygulamanızı kullanmadan siliyorum.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

kardeş allah razı olsun bişey yükleyememekten gına gelmişti tamda başlarım garantisinede diyip root edecektim onun için araştırma yapıyordum ki bu konu çıktı karşıma ve herşeyi taşıdım hafıza kartına uzun zamandır android marketten bi şeyler yükleyemiyordum dalıyorum şimdi markete önüme geleni yüklicem çok teşekkürler (galaxy mini)

dostum 3s mini için bende ynısnı yaptım ama bizim telefonlarda çalışmıorki bu gene hiç biri uygulamayı karta taşıamıorum sende durum nedir ?
  • ben xperia z'te denedim hiç çalışmadı , çalıştıran varsa anlatsın bir zahmet, hata ayıklama modunu etkin yapıp bilgisayara bağladım cihazı sonra indirdiğim programı çalıştırdım, ilk satır boş kaldı yani herhangi bi sdk bulmadı tinnyclick çalışacak dedi tamam diyip geçtim hafıza kartını seçip uyguladım fakat herhangi bir değişiklik olmadı.
  • Android 4.0 ve 4.1 versiyonları için gelmesini 4 gözle bekliyoruz :)
  • Samsung galaxy Ace 2 ile denenmiştir.Çalışıyor.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Samsung galaxy Ace 2 ile denenmiştir.Çalışıyor.Teşekkürler

android 4,2 de çalışıyor mu? Ya da 4,1?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

quote:

Bildiğim kadarı ile şimdilik çalışmıyor ama çalışması için geliştirici arkadaş çalışıyor :)
  • quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarı ile şimdilik çalışmıyor ama çalışması için geliştirici arkadaş çalışıyor :)

geliştirici kim? onunla temasa geçsem, bazı sorularım olacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

geliştirici kim? onunla temasa geçsem, bazı sorularım olacak

@HeyPanpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 17 Haziran 2013; 22:34:42 >

• ben de başkası sanıyordum
  • bilmiyorum ama s3 minimde hiçbi işe yaramadı ne atabildim nede kurunca odaya gitti.hiçbişey değişmedi yardımcı olabilirmisin kardeşim?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.