Şimdi Ara

Root Gerektirmez! Telefon belleginden Hafıza kartına taşıma! Unlock (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
24
Favori
112.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neo_123

Samsung galaxy Ace 2 ile denenmiştir.Çalışıyor.Teşekkürler

Kardesim ben jb den gb ye dondum olurmu bide ben most wanted fifa gibi oyunlari rootsuz bu programlayukleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbOsmanfb1907

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Samsung galaxy Ace 2 ile denenmiştir.Çalışıyor.Teşekkürler

Kardesim ben jb den gb ye dondum olurmu bide ben most wanted fifa gibi oyunlari rootsuz bu programlayukleyebilirim

Olur diye tahmin ediyorum bende olduysa sizde de olmalı :) Yükleyebilirmiyim demek istemişsiziniz sanırım.Öncelikler root ile oyunların bir bağlantısı yok.Yani apk+sd dosyasını gerekli yere kopyalarsın olur biter.Bu program sayesinde Google Play'üzerinden indirmiş olduğunuz uygulamları hafıza kartına taşıyabiliyorsunuz.Eğer saymış olduğunuz uygulamaları marketten indirirsenizde aynı şekilde taşıyabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

ben de başkası sanıyordum

Öyleyse tam olarak neyi sordun
  • bu uygulama bundan sonraki kurulumları mı direkt hafıza kartına kuruyor?

var olan uygulamaları nasıl taşıyacağız?
  • Root nasıl yapılır bilsem yapacam :D ilk defa android kullanıyorum daha 2 gün oldu alalı telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

KAYIT YERİNİ DEĞİŞTİRMEKTEDİR! ROOT OLAYINDAN DAHA SAĞLIKLIDIR GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ,CİHAZ GARANTİ DISINA CIKMAZ, KORKMADAN KULLANABİLİRSİNİZ SU ANA KADAR CİHAZLARDA SORUN YARATMADI

// bir cok program telefon hafızasına yüklenir, bunların cogu hafıza kartına tasıyamazsınız. telefon hafızası bir süre sonra şişer...
    // programın amacı hafıza kartına tasınmayan programların kilidini acması ve istediginiz programı rahatca hafıza kartına tasıyabilirsiniz.
    // varsayılan kurulum yeri olarak hafıza kartını yapacak ve rahatca uygulamalar hafıza kartına kurulacak ya da siz taşıma yapabileceksiniz.
    // root gerektirmez en güzeli de bu! apps2sd programı ile aynı isi görmez! apps2sd uygulamasını acabilirsiniz sadece programları daha rahat tasıyabilmeniz icin!

Oneclick adını koydugum program benim gibi android acemesi elemanlar icin bir uygulama bu uygulamayı yapmamda ki sebep root yapmadan cogu uygulamayı hafıza kartına taşımak icindir. taşımak derken direk kendisi tasımıyor sadece adb kullanarak hafıza yeri değiştiriyor. bazı kullanıcılar özellikle bilmeyenler icin birebir bence.
    http://www.youtube.com/watch?v=rWVPtr_vKqw uygulamanın videosu. android sdk kurulu olmasa bile icindeki tinny dedigim uygulamam calısıyor.

adb icerisinde calıstıgından dolayı tüm android cihazlarda calısır.

download :http://hotfile.com/dl/144282029/dc9eb6d/Oneclick.rar.html

dosyaları cıkartın, telefonunuzu ayarlar / uygulamalar / bilinmeyen kaynaklar seçin ve yine aynı menüde ki geliştirmeye basıp / usb hata ayıklama modunu etkinleştirin!

programı acın birinci ? tusuna basın android sdk kurulu degilse arka planda tinny calısacak.
    tinny calısınca menü tusu ismi değişecek ve olay bitti! root etmeden cogu uygulamanın varsayılan degerleri artık hafıza kartı App2sd veya uygulamalar bölümünden istediginiz programı hafıza kartını taşıyabilirsiniz.

Galaxy i9003 ve 5670 /// Neo ve Neov üzerinde sorunsuz calıstı. galaxy serisindeki telefonlarda facebook dahil cogu uygulamayı hafıza kartına taşıyıp kullanabilirsiniz, xperia serisinde whatspp facebook malesef taşınmıyor :) güle güle kullanın androidi cözdükce acemi kullanıcılar icin uygulamalar yapmaya devam edecegim.

Root Gerektirmez! Telefon belleginden Hafıza kartına taşıma! Unlock

usta bende olmadı. şöyleki ben programdakı ılk soru işaretıne bastığımda şu adres çıkıyor; bin\;C:\Program Files\Common Files\Intel\WirelessCommon\

bu da telefonla alakalı bir dosya değil. sorun bundan dolayı mı? bundan dolayıysa nası duzeltcez.

mıllette ıse yaramıs, bu durumda baya iş görür bir program, ellerine sağlık ..

• Kardeş biraz daha ayrıntılı anlatırmsın yapamadım yada olmuyor.
  • Tesadüfmü bilmiyorum samsung y 5360 ta bu uygulamayı yaptıktansonra ne kadar uğraşırsam uğraşıyım makina bir daha 3g yüzü görmedi hep 2g.
    Ama dediğim gibi tesadüf de olabilir.
  • Android 4.2 de çalıştırabilen yoktur sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncdtkrts

quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: ncdtkrts

quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

bu konuda sozkonusu işlemi başarıyla yapan bir insan evladı
    nasıl yaptıgını adım adım yazabılır mı?

Uygulama güzel fakat, gerçekten anlatım sıfır olmuş.
    Xperia NEO telefonumda denenmiş ve başarılı sonuç alınmıştır.Yapımı şöyledir :

1-Telefonuzu bağlayın - (Ayarlar > Uygulamalar > Bilinmeyen kaynaklar seçin.)
    Yine aynı menüde ki Geliştirme'ye basıp / USB hata ayıklama modunu etkinleştirin.

2- Telefonunuzun sürücülerini yükleyin,donanım kullanıma hazır bildirimini aldığınızda ;

3- adb.exe çalıştırın.

4- OneClick.exe dosyasını çalıştırın,gelen uyarıları geçin.

5- Android SDK Yolu kutucugunun yanındaki "?"(soru işareti) butonuna tıklayın.

6-Varsayılan kurulum yeri "Hafıza kartı" nı seçin.

7- Ayarla butonuna tıklayın.Biraz bekledikten sonra "Telefon belleğine geri al." butonunu gördüğünüz zaman işlem tamamlanmış demektir.

8- USB bağlantınızı kaldırıp, uygulamaları taşıyabilirsiniz.

Teşekkürler.

2.aşamada adb.exe tıklıyorum birşeyler yapıp kapanıyor

3. aşamada oneclick e tıklıyorum ama bu uyarı çıkıyor: Net framework ün aşağıdaki sürümlerinden birini yükleyin. mesela: v4.0.30319 diyor..

birde şu ? işaretini hiç dosyanın içerisinde göremiyorum..

bilg. vista.. telf. samsung galaxy gio..

yardımcı olur musunuz

Net Framework yükleyin.
    Programı da tekrar indirip deneyin.
    Tüm telefonlarda çalışmayabilir.

tinny click ile çalıştır dediğimde bu hatayı alıyorum varmıdır bir çaresi usb hata ayıklama açık telefon htc explorer

• meftunyekta kullanıcısına yanıt
    whatsapp,facebook,twitter vb. bildirim veren uygulamaları hafıza kartına tasırsanız bildirimler siz uygulamayı acana kadar calısmayabilir.
  • Telefonum galaxy ace s5830i, programda önce adb.exeyi çalıştırıyorum siyah ekranda bırseyler yuklenıyor gibi ve hemen ardından kapanıyor. Daha sonra OneClick.exe yi çalıştırıyorum. ? işaretine basıp TinnyClick'e ayarlıyorum. Hafıza kartını seçip Telefon belleğine geri yükleye tıklıyorum. Fakat çalıştıramadım yanlış yaptıgım bırsey varsa düzeltir nasıl yapmam gerektıgını söyleyebilir misniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proctx

Telefonum galaxy ace s5830i, programda önce adb.exeyi çalıştırıyorum siyah ekranda bırseyler yuklenıyor gibi ve hemen ardından kapanıyor. Daha sonra OneClick.exe yi çalıştırıyorum. ? işaretine basıp TinnyClick'e ayarlıyorum. Hafıza kartını seçip Telefon belleğine geri yükleye tıklıyorum. Fakat çalıştıramadım yanlış yaptıgım bırsey varsa düzeltir nasıl yapmam gerektıgını söyleyebilir misniz ?

adb yi uygulama kendisi calıstıracak siz sadece telefonunuzda

bilinmeyen uygulamaları yükle ve usb hata ayıklama modunu aktifleştirin, samsung driverları yüklü olmalı bilgisayarınızda. oneclick uygulamasını calıstırın ve ? basın, tinnyclick cıkıyorsa ona basın. sonra istediginiz uygulamaları hafıza kartına tasıyabilirsiniz.
  • 4.2.2 de çalışıyor mu? Oyunların datalarını sd karta atmak istiyorum ama oraya atınca oyun görmüyor. İlla kendi hafızasına atmam gerekmiş. Kendi hafızası da 1.2gb.

• s.aleykum ben bu islemleri yaptim ama dosyalarima girdigimde telefon donuyor. nasil eski haline getirebilirim telefonu yardimci olun lutfen.

• ncdtkrts kullanıcısına yanıt
    gerçekten sana çok teşekkür ediyorum
    2- Telefonunuzun sürücülerini yükleyin
    bu işlemi yapmamıştım yaptığımda başarılı bi şekilde hallettim çok sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |AG|Furkan

gerçekten sana çok teşekkür ediyorum
    2- Telefonunuzun sürücülerini yükleyin
    bu işlemi yapmamıştım yaptığımda başarılı bi şekilde hallettim çok sağol :)

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • işe yarıyorsa ben de denerim bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum

• 4.1 sürümünde çalışıyor mu?
  • HeyPanpa H kullanıcısına yanıt
    Ya Kardeşim benim Telefonum Galaxy S5830-i Bende En Büyük şikayetçiyim Tlefon hafızası sorununun ne dediysen Yaptım ama bi türlü olmadı Kaç kere Denedim ne yaptıysan satır satır okudum uyguladım ama Hiç bişekilde olmadı Lütfen yardımcı ol bida açıklarmısın nasıl olur Şu sorun düzelsin süper olcak :/ @HeyPanpa
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.