Şimdi Ara

Root yapmadan sabit programları silmek!!! (HTC one X ve diğerleri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
28.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sırf bunun için root yapıp cihazı garanti dışı bırakmak zorunda kalanlar var.
  • güzel konu takip
  • teşekkürler takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir çalışma olmuş, ben de sırf bir iki sevmediğim program için root lamıyı düşünüyordum ama vazgeçtim.

Yalnız ben de htc one v var. Bu dediklerini güvenli moda moda geçmeden yaptım.
    sürüm farkı mıdır nedir bilmem ama ben de - devre dışı bırak - seçeneği güvenli moda geçmeden çıkıyor.
    htc sense için facebook u bu şekilde devre dışı bıraktım ve şimdi devre dışı gözüküyor. üzerine basınca -etkinleştir- yazısı çıkıyor.
  • Teşekkürler gerçekten.
  • Bi saattir telefonu güvenli moddan çıkarmaya çalışıyorum ah cahillik.

Edit:Hala çıkartamadım bi yardım laaaaaaa

Yağmrula gelen edit:Yeniden başlat yapıp ses + ya basılı tutun.Şuan kulağıma we are the şempiyins şarkısı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 6 Ocak 2013; 23:04:19 >
  • Etkisizleştirdikten sonra eski haline göre fark oldu mu?
  • Vallahi çok tebrik ediyorum

Çook teşekkür ediyorum.

sony ericsson Xperia mini de yaptım oldu.

çok saolun araştırmacı buluşturmacı ve paylaşmacı kardeşim. işin rastgelsin ne diyim...
  • s3 minide yaptım oldu. tam da gereksiz programları kaldırmak için root yapacaktım. isabet oldu.
  • Arkadaslar sey ee demo die bir program var ben bunu kurdum tum uygulamalar silindi ee bu programi kaldirabilirmiyim ve ee bu silinen dosyalari geri alma sansim varmi bilgilendirirmisiniz lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşime yarada , birde facebook twitter whatsapp vb. programların arkada çalışmasını engelleyebiliyormuyuz.
    Açtığım zaman veri almaya veremeye başlasa en azından face ve twitter.
    bide şarjı en çok android sistemi android işletim sistemi mecburi harcıyor ve sonra Google hizmetleri geliyor bunlar neler acaba ?
  • Güvenli modda açtım ama olmadı etkisizleştirme açık değil :/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.