Şimdi Ara

Root yapmadan sabit programları silmek!!! (HTC one X ve diğerleri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
28.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guvenli modda acmadanda devre disi birakabildim, siz devre disi biraktiktan sonra ramde ne kadar bos yer acildi? Karsilqstirma yapabilir misiniz?
  • ilk iletide belirttiğim gibi normal modda da devre dışı bırakılabiliyor ama sonradan tekrar açılabiliyorlar.
  • Hızlı açılışı kaldırdım bu sefer güvenli korda açılıyor ama hemen kendi kendine kapanıp açılarak giriş yapmama fırsat vermiyor nasi yapicaz
  • teşekkürler......
  • teşekkürle hocam
  • evet bu özellik ics ile beraber geldi sanırım, gb de yoktu değilmi hatırlamıyorum

edit: ics de güvenli moda girmeden devredışı bırakılabiliyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Mayıs 2012; 14:40:06 >
  • Ayarlar-Uygulamalar-Üstten En Sağdaki menüye tıklayın. Burada durdurmak istediğinize tıklayın 'Devre Dışı Bırak'a tıklayın. Xperia neo V cihazımda bu şekilde durdurabiliyorum.
  • Konuyu açan arkadaşın yolunda da aynı şekildemi bilmiyorum ama Normal kullanımda devre dışı bıraktığınızda belli bir süre sonra veya mesela internete girip çıktığınızda vs... bu tür programlar otomatik olarak tekrar devreye giriyordu . S2 de öyleydi ...
  • arkadaşlar root yapmanın faydalarını söyler misiniz? mesela ben ilk kez android kullanıcam her zaman symbian kullandım telefonu hackleyince istediğim herşey yapıyordum ama andoid biraz farklı. root yapınca ne oluyor anlatabilir misiniz?
  • Arkadaşlar increble s te girebilen varmı güvenli moda ?? ve güvenli moddan nasıl çıkıyoruz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

Konuyu açan arkadaşın yolunda da aynı şekildemi bilmiyorum ama Normal kullanımda devre dışı bıraktığınızda belli bir süre sonra veya mesela internete girip çıktığınızda vs... bu tür programlar otomatik olarak tekrar devreye giriyordu . S2 de öyleydi ...

güvenli moda alıp uygulamayı etkisizleştirirseniz açılmıyor. ama normal modda yaparsanız ilk restart sonrası açılıyor hepsi.
    elbette her ics güncellemesinden sonra güncellenmiş uygulama varsa aynı işlemi onlar için tekrar yapmak gerek.
  • ics de gvenli moda gerek yok. zaten devre dışı bırakılabiliyor programlar. ama tabiki henüz ics olmayanlar için yararlı bir bilgi
  • Selam,

bende htc flyer wifi var,
    dediğiniz şekilde yaptım ve güvenli modda açtım.
    Ancak uygulama ekranında bir programı şeçtiğimde devre dışı bırak komutu çıkmıyor,
    ne yapmam gerekiyor ?
  • HTC desire hd' de etkisizleştir diye bir şey çıkmıyor.. acaba onda kaldırmanın yolu nedir? gıcık oluyorum gereksiz yere çalışan programlara!
  • güvenli moddan nasıl çıkıcaz ben yapamadım
  • tamam hallettim aynı işlemin tersini yapıcakmışız
  • ICS ile uygulamalardan direkt yapılabiliyor güvenli mod a gerek kalmadan . pilden büyük tasarruf sağlıyor. facebook ve google haritaları etkisizleştirdim birde arka planda max 3 program çalışacak şekilde ayarladım. pil 1 günü aşmaya başladı 3g kamera müzik vs ye ragmen. ( sensation xe ics)
  • desire hd açtım güvenli modda fakat çıkmıyor devre dışı bırak diye sürüm 2.3.5
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu konuyu unutmuştum 2 ay önce teşekkür mesajı yazmışım ama o zaman telefonu daha almamıştım tekrar sağolasın şu root işini bi halledersem bunu da yapacağım allahın izni ile.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.