Şimdi Ara

Rootlu telefon\tabletlerde bulunmasi gereken uygulamalar arsivi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
33
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hacı1992

Hocam şimdi uygulama ilk başta root izni istiyor ama bu izni vermeseniz de çalışıyor.Uygulama açıklamasında gerekli izinler yazılmış ve root iznine sahip izin bulunmuyor.Güncelleme raporunda da root izni gereksinimi düzeltildi diye yazmış zaten.

Uygulamayı indirdim free hesap aldım ve 100 mb downloada eriştiği an vpn bağlantısını kesti ve free hesapta limitinize ulaştınız premium alın dedi.Yani 100 mb downloada kadar olan internet kullanımınız da vpn kullanmanıza izin veriyor.

Hocam farklı farklı hesaplar açıp 100 er mb alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla yakalayacaklarını pek ummuyorum zaten ip adresini değiştiriyor konuma bakiyorum los angelas CA filan diyor bunca zaman optukleri yeter sıra bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

quote:

Hocam şimdi uygulama ilk başta root izni istiyor ama bu izni vermeseniz de çalışıyor.Uygulama açıklamasında gerekli izinler yazılmış ve root iznine sahip izin bulunmuyor.Güncelleme raporunda da root izni gereksinimi düzeltildi diye yazmış zaten.

Uygulamayı indirdim free hesap aldım ve 100 mb downloada eriştiği an vpn bağlantısını kesti ve free hesapta limitinize ulaştınız premium alın dedi.Yani 100 mb downloada kadar olan internet kullanımınız da vpn kullanmanıza izin veriyor.

denemek lazım hocam olur ama 10 tane ayrı ayrı hesap acarsi günlük 1 gb bedava aylık 30 gb
    bi arkadaşın soylediine göre telefonun güç tuşuna basılı tutup tekrar açınca sifirlaniyormus die ama ben yapamadım

• Selam arkadaşlar. kullandığınız telefon görüşme kaydedici program var mı ? her iki tarafında sesi net olmalı ve dış ortam sesini kaydetmemeli. bir kaç prog. kullandım ama memnun kalmadım. call recorder görüşme kayıt acr v.s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlott's

quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

quote:

denemek lazım hocam olur ama 10 tane ayrı ayrı hesap acarsi günlük 1 gb bedava aylık 30 gb
    bi arkadaşın soylediine göre telefonun güç tuşuna basılı tutup tekrar açınca sifirlaniyormus die ama ben yapamadım

Hocam benim telefon da UDP hatası verdi çözümünüde bulamadım yardımcı olur musunuz :

• quote:

valla yakalayacaklarını pek ummuyorum zaten ip adresini değiştiriyor konuma bakiyorum los angelas CA filan diyor bunca zaman optukleri yeter sıra bizde

Sola da denedim olmadı ya da ben beceremedim ama bilgisayara geçince programı ilk mesaja eklerim.

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    ugulamayi kapat aç bendede oluyor o tun ko hatası verirse markette tun.ko uygulamasini indir

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    benim telefon s5830i root attım programı kurdum siteye üye oldum sifremle kullanıcı adını girdim baglan dedim bağlanmadı tun.ko hatası verdi marketten tun.ko installer indirdim oldu suan kullanıyorum sen neresini yapamadin ?

• quote:

benim telefon s5830i root attım programı kurdum siteye üye oldum sifremle kullanıcı adını girdim baglan dedim bağlanmadı tun.ko hatası verdi marketten tun.ko installer indirdim oldu suan kullanıyorum sen neresini yapamadin ?

Hepsini yaptım ben de hata felan da vermedi ama vpn ye bağlanıyor internete girmiyor.Bir de benim sola rootsuzdu belki de ondandır.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    işte root istiyor hocam yapmadan olmuyor ben arkadısın telefonda denedm ondada olmadı root gerekıyor
  • Swapper for Root

Yüksek bellek ihtiyacı duyan uygulamalar için hafıza kartınız üzerindeki belirli bir alanı swap (takas alanı) olarak ayırarak bu bölümü ram gibi kullanmaktadır, böylece cihazınızın çalıştırmak için ihtiyaç duyduğu ram hafıza kartınızdan karşılanmaktadır. Uygulamanın etkin bir şekilde kullanılabilmesi için yüksek performanslı class 10 hafıza kartı ile kullanmanız tavsiye edilmektedir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azasoft.free.swapper
  • iyiymiş

• XHaloFloatingWindow: Tıpkı windowstaki gibi uygulamaları pencere içinde açmaya yarıyor.xmultiwindow gibi ama daha fazla seçenek ve pencerenin yeniden boyutlandırılabilmesi gibi seçenekler içeriyor.Daha rahat bir kullanım için bubble launcher i tavsiye ederim.Bu uygulama sayesinde ekranınızın herhangi bir noktasına bir baloncuk oluşuyor ve uygulamaları halo içinde çalıştırabiliyorsunuz.Xhalofloatingwindowda ayarları nasıl yapacağınıza gelince programdaki bütün seçeneklere girin bütün kutucukları işaretleyin ve bütün servisleri açın.Bir kaç kutucuğun boş kakalması daha yararlı.Onları da programdan bakıp söylerim.

Xposed modülüdür.Uygulamayı kullanmak için öncelikle ilk mesajdaki xposed yükleyiciyi kurup xposedi yüklemeniz gerekmekte.Daha sonra cihazınızı yeniden başlatıp xposed yükleyeyici uygulamasında modül indir kısmında bu uygulamayı indirip kurmanız gerekmekte.Daha sonra modüller kısmında bu uygulamanın yanındaki kutucuğu işaretleyip cihazı yeniden başlattığınızda uygulamayı kullanabileceksiniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419287
    http://www.youtube.com/watch?v=n-DFPKg-RWk

Bubble launcher:Üstte dde bellirtiğim gibi uygulamaları halo içinde çalıştırmak için bir kısa yol gibi düşünün.Uygulamayı yüklediğinizde sağ kenarda bir baloncuk belirecek.Bildirim alanında bu uygulamanın bildirimine tıklayıp ayarlarını yapabiyapabilirsiniz.Baloncuğun yerini,baloncuğu sağa/ sola/yukarıya/aşağıya hareket ettirdiğinizde ne gibi eylemler gerçekleştireceği gibi seçenekleri buradan ayarlayabilirsiniz.Uygulama ücretli.Ücretsiz ve daha iyi bir alternatif olarak switchr ı tavsiye edebilirim.Switchr da ayarlarda more settings»launch apps in halo yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretleyin.Daha sonra geri gelip yan sekmeye geçerek kullanmak istediğiniz uygulamaları buraya sabitleyin.
    Uygulama playde ücretli de olsa xda da bir sürümü ücretsiz olarak sunuluyor(2.3.1 sürümü).Bunu kullanabilirisiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2334221

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 26 Şubat 2014; 11:00:19 >

• quote:

XHaloFloatingWindow: Tıpkı windowstaki gibi uygulamaları pencere içinde açmaya yarıyor.xmultiwindow gibi ama daha fazla seçenek ve pencerenin yeniden boyutlandırılabilmesi gibi seçenekler içeriyor.Daha rahat bir kullanım için bubble launcher i tavsiye ederim.Bu uygulama sayesinde ekranınızın herhangi bir noktasına bir baloncuk oluşuyor ve uygulamaları halo içinde çalıştırabiliyorsunuz.Xhalofloatingwindowda ayarları nasıl yapacağınıza gelince programdaki bütün seçeneklere girin bütün kutucukları işaretleyin ve bütün servisleri açın.Bir kaç kutucuğun boş kakalması daha yararlı.Onları da programdan bakıp söylerim.

Xposed modülüdür.Uygulamayı kullanmak için öncelikle ilk mesajdaki xposed yükleyiciyi kurup xposedi yüklemeniz gerekmekte.Daha sonra cihazınızı yeniden başlatıp xposed yükleyeyici uygulamasında modül indir kısmında bu uygulamayı indirip kurmanız gerekmekte.Daha sonra modüller kısmında bu uygulamanın yanındaki kutucuğu işaretleyip cihazı yeniden başlattığınızda uygulamayı kullanabileceksiniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419287
    http://www.youtube.com/watch?v=n-DFPKg-RWk

Bubble launcher:Üstte dde bellirtiğim gibi uygulamaları halo içinde çalıştırmak için bir kısa yol gibi düşünün.Uygulamayı yüklediğinizde sağ kenarda bir baloncuk belirecek.Bildirim alanında bu uygulamanın bildirimine tıklayıp ayarlarını yapabiyapabilirsiniz.Baloncuğun yerini,baloncuğu sağa/ sola/yukarıya/aşağıya hareket ettirdiğinizde ne gibi eylemler gerçekleştireceği gibi seçenekleri buradan ayarlayabilirsiniz.Uygulama ücretli.Ücretsiz ve daha iyi bir alternatif olarak switchr ı tavsiye edebilirim.Switchr da ayarlarda more settings»launch apps in halo yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretleyin.Daha sonra geri gelip yan sekmeye geçerek kullanmak istediğiniz uygulamaları buraya sabitleyin.
    Uygulama playde ücretli de olsa xda da bir sürümü ücretsiz olarak sunuluyor(2.3.1 sürümü).Bunu kullanabilirisiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2334221

Hocam ben bunu kullanamadım bi yardım edin :)

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    İlk önce xposedyükleyiciden xposedi kurduğunuzu daha sonra modül indir kısmından xhalofloating window uygulamasını indirip kurduğunuzu ve cihazınızı yeniden başlattığınızı varsayıyorum.Muhtemelen switchr ı kullanmayı denediniz ve seçenekler açık değil.Halo da çalıştırmak için switchr ın ücretli sürümünü almanız gerekiyormuş(şimdi switchr pro key i kaldırıp deneyince öğrendim).Uygulamayı bence satın alın.Geliştirici sadece 17 yaşında.Hem destek de olmuş olursunuz.Ya da sizin bileceğiniz iş.Önce bubble launcher ile bir deneyin beğenirseniz ya bubble launcher ı ya da switchr ı alırsınız.

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.esolutions4you.bubblelauncherxda

Yukardaki linkten uygulamayı indirip kurun.Sonra uygulamayı açın.Sağ tarafta bir yuvarlak belirmiş olması lazım.Bubble launcher uygulaması aşağı doğru gelin.Swipe-up- action Swipe-left/right action yazan ayarı görürsünüz.Mesela swipe -up-action un karşısındaki kutucuğa applist yazana kadar tıklayın daha sonra o baloncuğa bir kez tıklayın ve baloncuğu yukarı çekin.Uygulama listesi çıkacaktır.İstediğiniz uygulamaya tıklayın.

• quote:

İlk önce xposedyükleyiciden xposedi kurduğunuzu daha sonra modül indir kısmından xhalofloating window uygulamasını indirip kurduğunuzu ve cihazınızı yeniden başlattığınızı varsayıyorum.Muhtemelen switchr ı kullanmayı denediniz ve seçenekler açık değil.Halo da çalıştırmak için switchr ın ücretli sürümünü almanız gerekiyormuş(şimdi switchr pro key i kaldırıp deneyince öğrendim).Uygulamayı bence satın alın.Geliştirici sadece 17 yaşında.Hem destek de olmuş olursunuz.Ya da sizin bileceğiniz iş.Önce bubble launcher ile bir deneyin beğenirseniz ya bubble launcher ı ya da switchr ı alırsınız.

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.esolutions4you.bubblelauncherxda

Yukardaki linkten uygulamayı indirip kurun.Sonra uygulamayı açın.Sağ tarafta bir yuvarlak belirmiş olması lazım.Bubble launcher uygulaması aşağı doğru gelin.Swipe-up- action Swipe-left/right action yazan ayarı görürsünüz.Mesela swipe -up-action un karşısındaki kutucuğa applist yazana kadar tıklayın daha sonra o baloncuğa bir kez tıklayın ve baloncuğu yukarı çekin.Uygulama listesi çıkacaktır.İstediğiniz uygulamaya tıklayın.

merhaba paylaşım için teşekkür ederim android sistem dosyalarını açıp içlerinde diğişiklik yapabileceğim bi program varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canbaz_233

quote:

merhaba paylaşım için teşekkür ederim android sistem dosyalarını açıp içlerinde diğişiklik yapabileceğim bi program varmı ?

Rica ederim.
    Sorduğunuz eğer romla birlikte gelen programları kaldırmaksa titanium back up bu işi görür.Yok eğer build.prop dosyası veya wifi driverleri dosyalarını falan bulup değiştirmek istiyorsanız ilk mesajda es file manager (veya google play de root explorer diye aratın benzerlerini bulmak mümkün) var onu kullanabilirsiniz.Nasıl kullanılacağı ilk mesajda yazıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canbaz_233

quote:

Rica ederim.
    Sorduğunuz eğer romla birlikte gelen programları kaldırmaksa titanium back up bu işi görür.Yok eğer build.prop dosyası veya wifi driverleri dosyalarını falan bulup değiştirmek istiyorsanız ilk mesajda es file manager (veya google play de root explorer diye aratın benzerlerini bulmak mümkün) var onu kullanabilirsiniz.Nasıl kullanılacağı ilk mesajda yazıyor.

yok hocam root explorer yüklü zaten dosyayı buluyorum ama içini açıp değişiklik yapmak istiyorum pttcymd1 diye bi sistem dosyası var bin uzantılı sanırım bunu ne ile açıp değişiklik yapabilirim

• canbaz_233 kullanıcısına yanıt
    Cihazınızın imeisini mi değiştirmeye çalışıyorsunuz?Cihazınızın modeli ne? Daha önce hiç imei değiştirmeyle uğraşmadım o yüzden bilen birine sormanızda yarar var ama bir ihtimal şöyle yapsanız düzenleyebilirsiz. Önce o dosyayı yedekleyin. Önce es file managerde dosyayı bulun ve dosyanın üstüne basılı tutun parmağınızı biraz .Sonra sağ alt köşede üç nokta üsr üste olan yere tıklayın ve farklı aç deyin. Daha sonra çıkan menüden Metin i seçin ve hangi program ile açmak isterseniz onla açmayı deeyin.Muhtemelen açılacaktır.En azından build.prop düzenlerken böyle yaptığımızı hatırlıyorum.

• quote:

Cihazınızın imeisini mi değiştirmeye çalışıyorsunuz?Cihazınızın modeli ne? Daha önce hiç imei değiştirmeyle uğraşmadım o yüzden bilen birine sormanızda yarar var ama bir ihtimal şöyle yapsanız düzenleyebilirsiz. Önce o dosyayı yedekleyin. Önce es file managerde dosyayı bulun ve dosyanın üstüne basılı tutun parmağınızı biraz .Sonra sağ alt köşede üç nokta üsr üste olan yere tıklayın ve farklı aç deyin. Daha sonra çıkan menüden Metin i seçin ve hangi program ile açmak isterseniz onla açmayı deeyin.Muhtemelen açılacaktır.En azından build.prop düzenlerken böyle yaptığımızı hatırlıyorum.

evet imei değiştirecem yalnız cihaz tr de bulunmayan bi cihaz onun için kimssenin pekbi fikri yok rus forumlarında baya bişeyler var ama rusça olunca takılıp kalıyorum alcatel one touch xpop (5035x) modeli ben işlemci üzerinden giderek root felan yaptım aynı işlemcili diğer modellerde yapılan imei değiştirme yöntemleri işe yaramadı MTKDroid tools ile imei değiştirmeyi denedim ondada belirttiğim dosya değiştirilemedi hatası alıyorum dosyayı başka yere kopyaladım ama içini nasıl açıp değişiklik yaparım orada takıldım kaldım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.