Şimdi Ara

Rootlu telefon\tabletlerde bulunmasi gereken uygulamalar arsivi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
33
Favori
55.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak01_

Droidwall

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.droidwall.free&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+play+droidwall

Google playda ücretsizdir

Boyutu küçük ama işlevi büyüktür.Sizin istediğiniz uygulamaların internet kullanmasını sağlıyor eğer internetiniz yavaşsa kesinlikle olması lazım.İnternetimin yavaş olduğu dönemlerde online oyunum sık sık kesiliyordu zaten yavaş olan internetim diğer uygulamalarada dağılıyordu oyun oynarken ama bu uygulama sayesinde kafam rahat

Yararlı

• Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tabletimi yeni rootladım sizce nasıl uygulamalar bulundurmalıyım bide lisans sorunu veren 1 oyun nasıl açabilirim

• Kalıcı uygulamaları silmek için hangi uygulamayı tavsiye dersiniz ?
  • Titanium backup uygulaması ile halledebilirsiniz. Uygulama içinde kaldırmak istediğiniz uygulamayı bulup üstüne tıklayınca zaten seçeneklerde görürsünüz. Ama tavsiyem yine çıkan seçeneklerden önce uygulamayı yedeklemenizdir. Çünkü bazen farkında olmadan yanlış bir uygulamayı kaldırıp hatalarla karşılaşabiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Kalıcı uygulamaları silmek için hangi uygulamayı tavsiye dersiniz ?

System/app mover işime yaramıştı bayağı

• Rom toolbox lite / pro : Adından da anlaşılacağı üzere geçerli romunuzu düzenlemenize, cwm\twrp gibi custom recovery kurmanızda veya custom rom kurmanızda yardımcı oluyor. Programla yapabilecek oldukça çok şeyiniz. Mesela build.prop düzenleme,boot animasyonunu değiştirme,terminal emülatör ile kod girme,font ve tema kurulması,cpu ya overclock underclock yapılması gibi bir çok seçeneğiniz. Önerim herhangi bir şey yapmadan yapacağınız şeyin yedeğini almanız. Hata toptan herşeyin yedeğini alın çünkü yapacağınız işlemler bazen istenmeyen sonuçlar verebiliyor ve wipe data yapmak veya yeniden rom yüklemek zorunda kalabiliyorsunuz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 2 Ağustos 2014; 20:12:18 >

• wifikill çok yararlıdır bilen bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spread

wifikill çok yararlıdır bilen bilir

Uzun süredir en çok kullandığım hatta bugün kafede şöyle bi olay oldu baktım 25 30 kişi girmiş yandaki çocuk htc den instagram dan video felan izliyor baktım sonra hepsini kapattım çocuk arkadaşına dedi Allah Allah internet gitti gibi bişey dedi sonra kalktılar hemen hepsini kapattım ve tüm interneti ben sömürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Uzun süredir en çok kullandığım hatta bugün kafede şöyle bi olay oldu baktım 25 30 kişi girmiş yandaki çocuk htc den instagram dan video felan izliyor baktım sonra hepsini kapattım çocuk arkadaşına dedi Allah Allah internet gitti gibi bişey dedi sonra kalktılar hemen hepsini kapattım ve tüm interneti ben sömürdüm

efsaneler efsanesi bir program gerçekten :D

• quote:

Hocam uygulamanın linkini atar mısın?Benzer uygulamalar var bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

quote:

Hocam uygulamanın linkini atar mısın?Benzer uygulamalar var bulamadım.

Alıntıları Göster
    http://www.datafilehost.com/d/fc80026c bunu dene hocam çalışması gerek fakat root gerek cihazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spread -- 6 Ağustos 2014; 1:50:23 >

• @Spread
    Teşekkürler hocam.Bağlandıktan sonra mı açıyoruz uygulamayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

@Spread
    Teşekkürler hocam.Bağlandıktan sonra mı açıyoruz uygulamayı?

aynen hocam bağlanıyorsun açıyorsun fakat benim kullandığım sürümde ondan off'a getirince telefon reboot atıyordu ona dikkat edin
  • Arkadaşlar telefonum rootlu ve droid vpn den servera bağlandığım halde kendi internetimden gidiyor nerde hata yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğine sağlık hocam çok güzel bir paylaşım olmuş
  • stabil ve güvenilir bir virüs program önerebilirmisiniz ? tel rootlu.
  • Complete action plus: Daha önce xhalo floating window kurmuşsanız mutlaka bulundurmanız gereken bir uygulama. Mesela maillerinize bakarken bir linke tıkladığınız zaman size bu linki hangi uygulama ile açacağınızı seçmeniz için bir pencere çıkar. Bu uygulama ile o pencerenin renginden saydamlığına kadar değiştirebiliyoruz. Ayrıca yine üstte bahsettiğim gibi o pencerede çıkan uygulamaları isterseniz halo içinde de çalıştırabiliyorsunuz. O pencere içinde çıkan uygulamanın üzerinde uygulama halo içinde açılana dek basılı tutmanız yeterli. Bunun için kurduktan sonra complete action plus uygulamasını açıp alttaki seçeneklerden "long press action" yazan yerin karşısına tıklayıp "halo window" û çalıştırmanız yeterli.
    Xposed modülüdür. Uygulamayı xposed installer uygulamasının içinden indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 22 Ağustos 2014; 9:04:04 >
  • Arkadaşlar elimde huawei honor 3x var...rootlu olduğu için digiturkplay in uygulaması çalışmıyor.bana yardımcı olacak arkadaş varmı ...bu uygulamayı nasıl çalıştırırım.tsk ler
  • Mesajları okudum da bilgili arkadaşlar var.
    Bir zahmet biri bana root'un tam olarak ne olduğunu açıklayabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.