Şimdi Ara

Rootlu telefon\tabletlerde bulunmasi gereken uygulamalar arsivi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
33
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alp1022

Arkadaşlar elimde huawei honor 3x var...rootlu olduğu için digiturkplay in uygulaması çalışmıyor.bana yardımcı olacak arkadaş varmı ...bu uygulamayı nasıl çalıştırırım.tsk ler

lütfen cvp verin...ne yapabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Mesajları okudum da bilgili arkadaşlar var.
    Bir zahmet biri bana root'un tam olarak ne olduğunu açıklayabilir mi?

Windows sistemlerde tüm haklara sahip administrator hesabı vardır ya. Robot kullanıcı da unix-linux-android sistemlerde tüm yetkisi olan herşeyi yapabilen bir hesaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VedoVedo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • arkadaşlar lütfen bide bana yardımcı olabilirmisiniz ya...rootlu telefonda çalışmayan programlar için ne yapmalıyız...örnek:digiturkplay
  • Harikasin Hocam Cok Yararli Bir Konu Allah Razi Olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Benim bir sorunum var, Sixaxis Controller oyun kontrolu hiç iyi değil. Telefonumun normalde OTG desteği yok bu yüzden DS3 aldım sixaxis controller ile bağladım ama mesela MC4 oynuyorum etrafıma bakamıyorum yani kol çalışıyor ama düzgün kontrol edemiyorum ayarları bir yerden bulup indirmiştim. Kendim ayarlayamadım, ayarlama seçeneğini bulamadım. Şimdiden çok Teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanMarifet

Teşekkürler. Benim bir sorunum var, Sixaxis Controller oyun kontrolu hiç iyi değil. Telefonumun normalde OTG desteği yok bu yüzden DS3 aldım sixaxis controller ile bağladım ama mesela MC4 oynuyorum etrafıma bakamıyorum yani kol çalışıyor ama düzgün kontrol edemiyorum ayarları bir yerden bulup indirmiştim. Kendim ayarlayamadım, ayarlama seçeneğini bulamadım. Şimdiden çok Teşekkürler!

Mc4 için ayar yapmanıza gerek yok. Sixaxis controller uygulamasına ilk girdiğinizde pair yazan yerin altına tıklayın ve 'none' û seçin. Daha sonra aynı ekranda sağ üst köşede üst üste 3 nokta var ona tıklayın ve çıkan 'preferences' yazan yere tıklayın. Daha sonra karşımıza seçenekler çıkacak. İkinci seçenek olan 'gamepad settings' e tıklayıp çıkan seçeneklerde ilk seçenek olan 'gamepad enable' yazan yerin karşısında mavi bir tik işareti varsa hiç dokunmayın ayarlara. Mavi tik işareti yoksa o seçeneğe tıklayıp çıkmasını sağlayın. Sonra zaten gamepad i sixaxis controller uygulamasıyla cihazınıza bağlayıp direk oyuna girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 27 Ağustos 2014; 22:46:17 >

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Bende şu an MC4 yok MC5 var onda da olur mu bu? Bir de diğer uygulamalar için ne yapacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Selam .
    Benim rootsuz bi telefonum var. Daha önceden root kullanmıştım. Freedom kullanıyodum. Şimdi telefon rootsuz. Fredom tarzı önerebileceğiniz bi uygulama var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanMarifet

Bende şu an MC4 yok MC5 var onda da olur mu bu? Bir de diğer uygulamalar için ne yapacağım. İlginiz için teşekkür ederim.

Onda denemedim ama büyük ihtimal olur. Gamepad destekli bir hayli oyun var. Mesela gta serisi örnek verilebilir. Diğer gamepad desteklemeyen uygulamalarda ne yapacağınızı bilgisayarım gelsin geniş bir zamanımda detaylıca açıklamaya çalışırım. Şu an mobildeyim ve tabletten uzun yazılar yazmak daha zor geliyor.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Up up

• Root cok yararli ama tek sorunu sarjin daha cabuk bitmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: LightTranqlty

Root cok yararli ama tek sorunu sarjin daha cabuk bitmesi

Hocam sarjla ne alakası varki ben aksine sarjı uzattığını düşünyrm greenify le
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

quote:

Aynen root atmanın en büyük amacı zaten şarj süresini uzatmak

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

quote:

Aynen root atmanın en büyük amacı zaten şarj süresini uzatmak

Hehe benim için değilde :D :D

• Ben oyunlarda hile yapmak için root atmisdim oda sarj cabuk tukeniyo diye kaldirdim geri :)

• quote:

Ben oyunlarda hile yapmak için root atmisdim oda sarj cabuk tukeniyo diye kaldirdim geri :)

Şarjla rootun alakası yokki hatti rootlu uygulamalarla daha uzun süre şarjının gitmesini sağlayabilirsin.

• Rootlu m8 var , paralı olan oyunları apk ile ucretsiz oynayabilirmiyim ? Telefon elime rootlu geldi neler yuklemem gerek ?

• ACİLEN GL TO SD VE FREEDOM İSİMLİ PROGRAMLARI EKLEMELİSİN KARDŞM UNUTTUN YADA YENİ ÇIKTI PROGRAMLAR AMA DEHŞET ÖTESİ PROGRAMLAR
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.