beyler bu yenı versıyonda 62 skılının kagıdını nerden alacaz bılen varmı?secret ten alımıyo eskısı gıbı yenı yerını bılen varsa soyleyebılırmı
bellua dan alıcasın orda ki en güzel kıza git ama yanında 1 kekuri ring 20 tane cristal 5m de para olsun:D onları vercen o da sana vericek kağıdı tabi:D sonra cığım sundires ten yumurta alıp patlatıcan:D
Kişisel Yorum :
Onu Almak İcin VErecegin İtemlere Harcayacagin Para İle Morodonda Merchanttan Alabilirsin Scrolu..[:'(]
bu skil ne işe yarıyo bilgi verirmsiniz?
kanka ıı guzelde bu guzel kız holy water ve belluage bılmemne dıye 2 gorev gıbı sey var bunların 2 sınede tıkladım vermedı yanımdada gereklı olan hersey var
bence de gıt merchant dan al kagıdı daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
Kısa Süreli ( 10 - 15 Sanie Kadar ) Resistlerini Ciddi Anlamda Arttiriyor.. Magelere Karsi Etkili Çözüm..
Kısa Süreli ( 10 - 15 Sanie Kadar ) Resistlerini Ciddi Anlamda Arttiriyor.. Magelere Karsi Etkili Çözüm..
ben okcularınkini yavaşlatıcı shot olarak biliyorum sanırım ice shot
quote:
kısıtlı bir süreliğine tüm resistanceleri 150 yapıyor... yani novalar karşısında büyük aantaj sagliyorsun ayrica leg cutting scream gibi yavaşlatıcı dondurucu skilleri önlüyor..
quote:
Orjinalden alıntı: gskerem
quote:
kısıtlı bir süreliğine tüm resistanceleri 150 yapıyor... yani novalar karşısında büyük aantaj sagliyorsun ayrica leg cutting scream gibi yavaşlatıcı dondurucu skilleri önlüyor..
Hepsini 150 Yapmior.. Flame 150 Dierlerini 120 Olmasi Lazim Tam Emin Diilim Takılarin Resistlerinden Dolayı MagicShield in Getirisini Tam Bilmiorum Ama Flameninki Daha Fazla..
quote:
Orjinalden alıntı: Bluesun
quote:
Orjinalden alıntı: KLC
quote:
Bahsettigin Skill Archerin 67 Skill i ( 67 Olmasi Lazim =) ) Yani MagicShield İle Alakasi Yok..
-
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
Orjinalden alıntı: Bluesun
Bahsettigin Skill Archerin 67 Skill i ( 67 Olmasi Lazim =) ) Yani MagicShield İle Alakasi Yok..
iyide başlıkta 62 skili yazıyo ondan dedim ve bu skili atan 62 lvl adam gördüm
Bu Skill Atilmaz Yanlis Gormussun =) Aynı Wolf Basar Gibi Bir Hareket Yapar Ve Etrafında Pembe Bir Toz Bulutu Oluşur.. Ve Gayet Karizmatik Bir Harekettir
peki mercant tan alınana sc lun düpe olabileceğini hiç düşündedin mi ???
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gskerem
quote:
Hepsini 150 Yapmior.. Flame 150 Dierlerini 120 Olmasi Lazim Tam Emin Diilim Takılarin Resistlerinden Dolayı MagicShield in Getirisini Tam Bilmiorum Ama Flameninki Daha Fazla..
ben rogue um şu an atıyorum hatta her şeye 120 veriyo 15 sn. değil 30 sn çok etkili gerçekden pk da bi de arkadaşım 61 sen nası açmayı düşünüosun? o skilli
quote:
Orjinalden alıntı: xbox360_
peki mercant tan alınana sc lun düpe olabileceğini hiç düşündedin mi ???
Adamın İsi Gucu Yok Onumu Dupelicek
quote:
Bu Skill Atilmaz Yanlis Gormussun =) Aynı Wolf Basar Gibi Bir Hareket Yapar Ve Etrafında Pembe Bir Toz Bulutu Oluşur.. Ve Gayet Karizmatik Bir Harekettir
tamam arkadaşım onu bende biliyorum magic shield ben 62 skili olarak başka bişeyden bassettim de siz anlayamadınız heralde fire drakede okcuların 62 skill bi shotu olması lazım onu demiştim
BEYLER YALNIZ BENIM TEZGAHTAN ALACAK DURUMUM YOK MALZEMELER ELIMDE VAR AMA YAPAMIYOM SORUNUM BU NASIL YAPACAM SECRETTEN YAPAMIYOM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme