Şimdi Ara

ROS da DUNYA REKORU T6 Azmo 2 dak 7 saniye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar rekorumu utubeda seyredebilirisiniz bugun canli yayindada gosterecegim

www.twitch.tv/turknukem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKNUKEM -- 20 Aralık 2013; 14:13:47 >

• nasıl oluyoda canı birden bire azalıyo açıklar mısın?
    fake olduğunu düşünücem yoksa.
  • dakika 2:29 da hp %90 2:31 de %3 wd de ne degisti bu sekilde hp gidiyor
  • splah damage sanırım bu hocam beta ilk başladığında herkes crush and blow a yüklendi şimdide bu splah damage mi çıktı orataya açıklar mısın bunları nedir ne değildir diye ?
  • Ben dun bir süre online izledim twitchte. 2.5 MİLYAR damage vuruyor etraflarinda dolaşıp. Ama isyerinde oldugundan dikkatimi veremedim, birazdan kendisi gelirse aciklar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Locus + passive (locus) + splash dmg arkadaslar...

Witch doctor pasif skili dotlari 5 dakika uzatiyor, locus dat oldugundan cast yapar yapmaz 5 dakikada atacagi damagi atiyor.. Yalniz single target icin gecerli degil kesinlikle 1 den fazla mob olmasi gerekiyor bunu basarmak icin..

not: blizzard bunu degistirir yada degistirmez bir fikrim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKNUKEM -- 21 Aralık 2013; 18:54:00 >
  • hazır wd ye ısınmışken iyi haber bu umarım değişmez
  • yaa ben neden hardcoreda 60 level yapamiyorum...:/ dun 1 char daha 38 de oldu... nedir bu beceriksizlik yaw..
  • Bir sorum var.... leoric signet vs... bunlarin level 63 icin olacagi soyleniyordu.... (yada goblin hortlatan puzzle ring.)... Buna benzer bisey gordun mu? cikti mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.