Şimdi Ara

Rose Gold 6s/6s+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Ben aldım plus gayet modern bir renk. Ilık nedir yahu. Sapına kadar kılıf takacağız sonunda zaten bir süre hevesimizi alalım.

6s rose gold aldım şuana kadar hep farklı renkleri almayı seven biri olarak bunda da farklı olsun diye aldım şeffaf kılıf aldım ılık diyecek Adam da görmedim arkamdan diyecek de desin çokta umrumda sanki. Olumsuz yorumlara takılmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s+ Rose Gold aldım rengi harika bütün arkadaşlarım çok beğendi ve çok zevklisin dediler zaten telefon adeta kendini gösteriyor buradayım diyor şiddetle tavsiye ederim iphone 6 dan sırf bu renk için satıp 6s alan arkadaşlarım var yalnız şuan da stoklar da yok zor bulursunuz bu rengi çok fazla sattı..

edit yukarıda Dünyası dar, sığ düşünceli mağrada yaşayan ileri zekalıların ılık erkek laflarını takmayın öyle diyenler gider güzel kokuyor diye bayan parfümü, altın saat, pembe renkli tişört vs giyerler iş telefona gelince rose gold rengi sadece 6s te olduğu için kıskançlığından çıldırıp kötülemeye çalışırlar böylelerine kulak asmayın..tekrar ediyorum bu renk Unisex bir renktir yaw bunu apple söylüyor azcık akıl olsa araştırırlar (bakır rengi + kırmızı) nasıl kız rengi oluyor hala düşünmekteyim bu ileri zekalılar daha önce de iphone 6 Gold çıktığında bayan rengi diyorlardı o zaman tanıdığım iphone kullanan bayanlar var uzay grisi ve gümüş rengini kullanıyorlar o zaman onlar Erkek mi oluyor renkle cinsiyet belirleyenlere cidden hayranım gidin biraz beyninizi geliştirin

• Space gray varkennn gerisi boş ateş ediyo alet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Gösteriş yapmak telefonum 6 değil 6s demek için almak istiyorsunuz arkadaşlar anlıyorum ama emin olun görenler aaa bunun 6s i var çok zengin olmalı demiyor

' Sonradan görme , görgüsüz , ılık ' vb tabirleri kullanıyorlar

(bkz: kişi kendinden bilir işi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi bence space gray

• rose gold alan ılıktır demıs ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

ben hanıma aldım.

• Iphone 5s gold çıktığında almıştım. Bu forumda "içimizde gizli krolar var, böyle telefonlar olmasa nasıl ortaya çıkacaklar" şeklinde yorumlar gördüğümü hatırlıyorum. Ondan çok takılmayın arkadaşlar böyle şeylere. Ilık diyen kişinin zaten psikolojik sorunları var kendi ağzıyla kendi söylemiş bunu zaten ondan hangisini istiyorsanız onu alın, başkası ne der diye düşünerek hayat yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 29 Ekim 2015; 20:48:09 >
  • Abi pembe telefon nedir yahu ? Bide bakır + kırmızı demiş biri alakası yok abicim . Telefonun rengi resmen pembe ulan sanki pembe pantolon pembe cüzdan pembe saat pembe araba kullanıyorlar da pembe telefon gayet modern duruyo . Resmen (S) olduğu belli olsun diye alınmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum ...

• Bildiğin kadın rengi pembe. Alana bişey demem ama hayatta almam kendime. He kız arkadaşıma alırım o ayrı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin zevkidir saygı duymak gerekir tabi ancak benim için 5s ve sonrasında space gray dışındaki renklerin esamesi bile okunmuyor.

• 2015'in moda renklerinden biri rose rengiydi. Apple son zamanlarda saate de el attığı için modayı artık iyice yakından takip ediyor bu sebeple olacak ki rose rengini piyasaya sürdü.

Kutuların arkasında Rose gold türkçe olarakta roze altın yazıyor. Yani PEMBE yazmıyor. Koskoca ciro rekoruna sahip firma pembe yazamamış sanırım dimi ? Aslında ben incelediğim de benim aklıma bakır rengi geldi çok hoş avuç içi rengi gibi.

Ülkemin güzel insanları da ötekileştirmekten başka bir şey yapmadığı için kız rengi diye hitap ediyor. Mavi de erkek rengi normalde bir kadın mavi giyse erkek rengi demek lazım niye giydin kullanıyorsun diye ötekileştirmek lazım sanırım.

insanlar sırf dışardan nasıl tepki alırım diye yaşıyor bu ülke de kendi sevdiklerini kendi beğendiklerini sizin gibi tipler yüzünden seçemiyorlar bu ülke de çünkü aman babam ne der aman komşum ne der aman dışarda yürüyen görse napar diye düşünülüyor. Bende boşuna yazıyorum gerçi çoğunuz için anlamsız bunlar.

Alanlara güle güle kullanmalarını diliyorum.

• Think different...Rose Gold;)

• Uzay grisnden şaşmam7 de öyle olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendim aldım kullandım samsung chipli olduğu için iade ettim ama kesinlikle pembe değil,buna pembe diyen katiyyen göz doktoruna gitmeli,hatta ısrar edeni pembe bir odada sabaha kadar ılık yapmalı
  • ılık rengi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

ılık rengi

Homofobi ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır. Lütfen en kısa zamanda işin ehli bir psikoloğa ve gerekirse ilaç tedavisi için psikiyatra giderek tedavi olunuz.

Tedavi oluncaya kadar da elinizdeki ucuz note 5 konusuna dönünüz.
  • quote:

ılık rengi

Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Milis Kuvvet

quote:

ılık rengi

Homofobi ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır. Lütfen en kısa zamanda işin ehli bir psikoloğa ve gerekirse ilaç tedavisi için psikiyatra giderek tedavi olunuz.

aynen. pembe renk tercih eden erkeklere ben de tedavi olmalarını öneriyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milis Kuvvet

quote:

ılık rengi

aynen. pembe renk tercih eden erkeklere ben de tedavi olmalarını öneriyorum.

Eyvah siz devreleri toptan yakmışsınız. Size yazıldığını anlayamayacak seviyeye gelmişsiniz. Ben konuya tam olarak vâkıf değilim lakin ön bilgim ile bile bunu net görebiliyorum. Sizin tedavi için aciliyetiniz yüksek seviyede. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.