1Level Başla Max Lv 105 Şebnem , kritik-delici , ejderha tanrı savunma , mor iksir yeşil iksir özelliklerini Kahramanlık Yüzüğündedir . Skiller 17 De MasteR Olur Cesaret Pelerini Sınırsızdır Bassanızda Gitmez Çırak sandık sistemi aktifdir. Metinlerden 4 Olarak Toplam 12 Bk Düser Emek Server 50 - 100 - 250 - 500 - 1T - 2T Milyong yanlar aktif! Becerileri yaşlı kadından sıfırlıyabilirsiniz. Sorunsuz biyolog görevleri Açık Arttırma Sistemi F5 Efsun Botu Mevcut Hesap Takası Envanterinizde istemediğiniz itemleri yaşlı kadına gidip sildirebilirsiniz. Ejderha tanrı tılsımı sorunsuz ekli! Örümcek Zindan'ı 3 kat aktifdir. 150 Adet kostüm eklidir. 100 'ü Aşkın pet ve binek eklidir. Yağmacılar görevi / etkinlikleri aktif Ruh taşı bug'u kapalıdır. Lonca turnuva kayıt sistemi Offical Yüzükler Özellikleri ve Efektleriyle Offical Petler Ve Offical Efektleri Açıksız bugsuz Offical Karanlık Millet Lee Chung Görevleri Official Güçlü Binek Sistemi ( otomatik parşomen dropları açılır) Official Eğitim Dövüşü Offical Catacomb Beta Mapleri ve Dönüşümleri Aktif (Yeni craft sistemi) Otomatik Vs Eventi Otomatik 3 Yol Savaşı Otomatik Ox Event Sistemi 4CH Ejderha odası sorunsuz
NPclerimiz
Pet Ve Kostümler
Yeni Haritalar
Dönüşümler
Athenanın Sandığı
Hakiki bayan kahramanlara özel sandık. Sizin zaferiniz için bir ödül olarak rastgele bir öğe içerir. Kostüm ve saç stillerinin süresi 7 gündür. Athenanın Sandığı, Güçlü Buz Cadısı ve Generalden zaman zaman düşmektedir.
Milonun Sandığı
Hakiki kahramanlara özel sandık. Sizin zaferiniz için bir ödül olarak rastgele bir öğe içerir. Kostüm ve saç stillerinin süresi 7 gündür. Milonun Sandığı, Güçlü Buz Cadısı ve Generalden zaman zaman düşmektedir.