Şimdi Ara

ROT BALANS HAKKINDA BİR SORU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugun aksam servise gitti durumu anlattım tekerlek açı sensörünün güncellenmesini istedim 45 dk fln sürüyor dedi randevu yazdı başka güne, bukadar uzun sürüyormu tekrarmı rot balans yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 1 Ağustos 2016; 18:16:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni teknolojiye sahip araçlar çıktığından bu yana bir çok şey değişti. Diğer bir arkadaş bahsetmiş elektrikli direksiyonlardan. Ben kesinlikle yetkili servise gitmenden yanayım. Belki 50-100 lira fazla verirsin piyasaya göre, ama garanti veren bir yerde yaptırırsın ve için rahat eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

Bugun aksam servise gitti durumu anlattım tekerlek açı sensörünün güncellenmesini istedim 45 dk fln sürüyor dedi randevu yazdı başka güne, bukadar uzun sürüyormu tekrarmı rot balans yapacak

Direksiyon açı sensörünün sıfırlanması 30 saniyelik işlem ancak yetkili servisteki ustanız işlemin tam kapsamlı olması açısından önce rot kontrol sonra açı sensörü sıfırlama talep etmiştir ve aslında açıkçası doğrusu ve tam olanı budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Yeni teknolojiye sahip araçlar çıktığından bu yana bir çok şey değişti. Diğer bir arkadaş bahsetmiş elektrikli direksiyonlardan. Ben kesinlikle yetkili servise gitmenden yanayım. Belki 50-100 lira fazla verirsin piyasaya göre, ama garanti veren bir yerde yaptırırsın ve için rahat eder.

Kesinlikle çok doğru tespit. Zaman artık sadece 2-3 vida çevirmeyi bilen ustaların zamanı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

Bugun aksam servise gitti durumu anlattım tekerlek açı sensörünün güncellenmesini istedim 45 dk fln sürüyor dedi randevu yazdı başka güne, bukadar uzun sürüyormu tekrarmı rot balans yapacak

Direksiyon açı sensörünün sıfırlanması 30 saniyelik işlem ancak yetkili servisteki ustanız işlemin tam kapsamlı olması açısından önce rot kontrol sonra açı sensörü sıfırlama talep etmiştir ve aslında açıkçası doğrusu ve tam olanı budur.

Bize fiyatı kitlemesinler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim Yetkili servis ile görüştm Onların bu şekilde üst düzey sistemleri ya da cihazları olmadığından rot'u başka bir yere yaptırdıklarını Balans'ı kendilerinin yaptıklarını söylediler Aracı deneme fırsatım oldu Eskiye oranla iyi Rot yapılan firma ile de belki bu açı sensörü mevzusunu konuşabilirim Çünkü bende merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.