Şimdi Ara

ROTATEME KULLANMAK İSTEYENLER BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: okumusfatih

eklediğim dzed.cer dosyasını iyi sakla.bundan sonra sertifika işlemini o dosya ile kendin yapabilirsin.

fatih anlamadım bu dosya ile diğerlerini nasıl yapacağız Syimbians.com a gerek kalmıycakmı
  • hayır gerek kalmayacak.
    şu şekilde:

Elimizde şu anda

1. sultan key
    2. dzed
    3. dzed.csr
    4. auto_signsis
    5.signsis
    6.dzed.cer

adında altı dosya var. bunların hepsini sertifika adı altında masaüstünde bir klasöre yerleştiriyoruz.

şimdi yapmamız gereken şey sign yapacağımız programın üzerinde bir kere tıklayıp programın adını kopyalıyoruz.

daha sonra auto_signsis'e sağ tuş yapıp düzenle diyoruz.

burada şunlar yazıyor : signsis FExplorer.sis FExplorer_signed.sis xxxxxx.cer sultan.key 0123456

kopyaladığımız program ismini de şu şekilde yapıştırıyoruz (örnek pro rotate me) :

signsis rotateme.sis rotateme_signed.sis dzed.cer sultan.key 0123456

daha sonra kaydet deyip çıkıyoruz.

şimdi auto_signsis dosyasına tekrar çift tıklıyoruz ve bekliyoruz. yeni ve kayıtlı dosyamız hazır. kayıtlı dosyamızın sonunda signed yazacaktır.

bundan sonra sign edilecek bütün proları tek bir sertifikayla sadece isimleri değiştirerek sign yapabilirsiniz.

• Vallaha Saol Bundan sonra İmza sorunum kalmadı
  • çok güzel bir anlatım olmuş emeğine sağlık
  • çok güzel bir çalışma hocam eline sağlık daha önce youtubede videolarını izlemiştim bide sony ericsona çıksa tam süper olur ha ama telefonların işlemcileri yetmezki (w810i)
  • amaç bilgi paylaşımı. paylaşım varsa hayat güzeldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

çok güzel bir çalışma hocam eline sağlık daha önce youtubede videolarını izlemiştim bide sony ericsona çıksa tam süper olur ha ama telefonların işlemcileri yetmezki (w810i)

yüksek olsa bile Ekran küçük yatay ekranın bi yararı olmaz bence w810 a
  • ARKADAŞLAR ROTATE ME İÇİN DOWNLOADSİTESİ VERMİSSİNİZ AMA *-* KALDIRYORUM Bİ TÜRLÜ SİTEYE GİREMİYORUM. NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM ACABA
  • Bu program elimde var zaten peki rotate mi programını nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YUSUP

ARKADAŞLAR ROTATE ME İÇİN DOWNLOADSİTESİ VERMİSSİNİZ AMA *-* KALDIRYORUM Bİ TÜRLÜ SİTEYE GİREMİYORUM. NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM ACABA

o adreste rotateMe prosu yok zaten. yukarıda anlattığım işlemleri yapacak program var.
  • Pili çok çabuk bitiriyor...
  • Midgàrd'ın açmış olduğu mevcut konu varken neden yeni konu açtınız ki? Oraya ben de yaptım anlatımı. 4. sayfada mevcut. Ayno mesele için farklı konulara gerek yok bence. Oradan devam edilebilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18754262/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Midgàrd'ın açmış olduğu mevcut konu varken neden yeni konu açtınız ki? Oraya ben de yaptım anlatımı. 4. sayfada mevcut. Ayno mesele için farklı konulara gerek yok bence. Oradan devam edilebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: CyhnChn

quote:

Midgàrd'ın açmış olduğu mevcut konu varken neden yeni konu açtınız ki? Oraya ben de yaptım anlatımı. 4. sayfada mevcut. Ayno mesele için farklı konulara gerek yok bence. Oradan devam edilebilir.

ben burada rotateme yi herkes kullanabilsin diye isteyene signed yapıp gönderiyorum.malum herkes siteye üye olamıyor.ben 3 gün uğraştım mail adresi kabul ettirebilmek için.
    farklı konu açılmasının sebebi bu.burada amacım rotatemeyi tanıtmak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okumusfatih -- 10 Kasım 2007; 11:09:23 >

• resrous bu da senin pro. hayırlı olsun.
    http://www.uploa-dpaylas.com/v/197577/resrous.rar.html
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CyhnChn

quote:

ben burada rotateme yi herkes kullanabilsin diye isteyene signed yapıp gönderiyorum.
    farklı konu açılmasının sebebi bu.burada amacım rotatemeyi tanıtmak değil.

O konuda da yapabilirsiniz aynısını. Zira 6 kişiye ben de gönderdim signed halini isteyenlere
    Benim amacım konu kirliliği olmasın.

• neyse isteyen istediğin yapsın.ben artık konuyu kapatıyorum.size iyi forumlar.
  • quote:

neyse isteyen istediğin yapsın.ben artık konuyu kapatıyorum.size iyi forumlar.

Alınganlık yapmaya gerek yok. Ben olması gerekeni söylüyorum. Hemen kötü tarafından anlıyorsunuz. Sizin konunuzdan da devam edilebilir. Ama forum düzeni ve tertibi açısından tek konudan devam edilmesi gerektiğini söylüyorum.
    Modlar karar verir ne yapılacağına. Ben değil. Ben sadece fikrimi söylerim. Yaptırımı onlar uygular gerekiyorsa.
  • mod arkadaşlar bu konuyu silebilirler mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.