Şimdi Ara

ROTATEME KULLANMAK İSTEYENLER BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: okumusfatih

mod arkadaşlar bu konuyu silebilirler mi acaba?

Ayıp ediyorsunuz. Vallahi ayıp ediyorsunuz. Ben kötü bir şey söylemiş miyim yukarda. Sadece olması gerekn hakkında fikrimi söylüyorum. Bi alınmalar bi kırılmalar.
    Silinecekse silerler zaten.
    İyi forumlar...
  • ben de kötü bişey söylemedim.modlardan forum kirliliğini önlemek adına bu konuyu silmelerini rica ettim.
  • PHI arkadaşım Bence Konu çok faydalı birincisi o konuda N95 İçin Rotate me Nokita Shake filan tanıtılıyo
    Bu rotate me nin 9.1 İçin olanı yani Ayrı konuda paylaşılması daha iyi olmuş üselik böyle bir konu açılmasaydı ben bu arkadaşın böyle bir i yaptığını bilmeyecektim çünkü o konuyu merak etmedim

Ayıca Forum tertibi diyoruzda Hergün Saçma sapan birsürü konu açılıyo

Adam bana 3250 için tema lazım diyo Aslında Üşengeçlik yapmayıp arama yapsa Bulucak ama boşu boşuna modları uğraştırıyo

Anlatmak istediğim Boş Konuların silinmesi gerek
  • n93i de ekranı yan çevirmio telefonu bırakınca ışık sönüyo telefonu eline alınca ışık yanıo yan çevirincede ışık sönüo program n93i ye uyumlu deil şu an inş full sürümü uyar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

n93i de ekranı yan çevirmio telefonu bırakınca ışık sönüyo telefonu eline alınca ışık yanıo yan çevirincede ışık sönüo program n93i ye uyumlu deil şu an inş full sürümü uyar

O dediğin Yeni Rotate me Biz Eski sürümden bahsediyoruz Onda Algılama yok ekranı Direk çeviriyo

Ayrıca N93 için ne gerek var

ROTATEME KULLANMAK İSTEYENLER BURAYA

Bu şekle getirince Otomatik Yatay olmuyomu ekran

• quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

quote:

Orjinalden alıntı: emere

n93i de ekranı yan çevirmio telefonu bırakınca ışık sönüyo telefonu eline alınca ışık yanıo yan çevirincede ışık sönüo program n93i ye uyumlu deil şu an inş full sürümü uyar

O dediğin Yeni Rotate me Biz Eski sürümden bahsediyoruz Onda Algılama yok ekranı Direk çeviriyo

Ayrıca N93 için ne gerek var

ROTATEME KULLANMAK İSTEYENLER BURAYA

Bu şekle getirince Otomatik Yatay olmuyomu ekran

evet o şekilde çevirince n93i de oluo ama telefonu çevirince otomatik çevrilmesi güzel bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 10 Kasım 2007; 15:39:26 >

• Teşekkürler sayende programı kullanabildim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resrous

Teşekkürler sayende programı kullanabildim...

hayırlı olsun.rica ederim.
    rotateme isteyenler yukarıdaki işlemleri yapıp dosyayı buraya eklesinler ya da pm den versinler.
  • sayın OKUMUSFATİH teşekür ederiz ratateme isteyen arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz ama eğer bu dosayaları size göndermek yerine bu aşamadan sonra arkadaşlar ne işlem yapacaklar bunu anlatsanız daha iyi olmazmı.bu dosyayı size göndermek yerine o işlemi kendileri yapsınlar hem öğrenmiş olurlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPAY_ANK

sayın OKUMUSFATİH teşekür ederiz ratateme isteyen arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz ama eğer bu dosayaları size göndermek yerine bu aşamadan sonra arkadaşlar ne işlem yapacaklar bunu anlatsanız daha iyi olmazmı.bu dosyayı size göndermek yerine o işlemi kendileri yapsınlar hem öğrenmiş olurlar...

symbiansigned.com diye bi site var.üye olmayı başarabilirseniz size anlatayım.üye olmak zor olduğu için bu yola başvurdum.yoksa ben milletin dosyalarıyla uğraşma meraklısı değilim.
  • çok teşekkür ederim okumusfatih..
  • çok saol gerçekten
  • okumus fatih benim dosyayı sana nasıl göndercem.istersen msn adresimi kaydet ordan gönderiyim(arif.can@msn.com)
  • Ana Konudan Devam Ediniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.