Şimdi Ara

Rotring 500 nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok gereksiz bence.faber castell'in econ kalemlerinden alın yıllarca kullanının.4 sene kullanmıştım bozulmamıştı. Ama kaybetmiştim.gidip aynısından tekrar aldım.halen kullanıyom.

Rotring 500 nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel kalem ağır olması dengeli yazmada bir avantaj ama eli yoruyor bu ağırlığından dolayı.

ve ucu çok korumasız düştüğü zaman ucu yamulursa kullanılmaz hale gelir çok hassas bir kalem.

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

güzel kalem ağır olması dengeli yazmada bir avantaj ama eli yoruyor bu ağırlığından dolayı.

ve ucu çok korumasız düştüğü zaman ucu yamulursa kullanılmaz hale gelir çok hassas bir kalem.

onerebilecegin kalem var mi?

• Bir 800 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Bir 800 değil.

800 kullandim bir sene mukemnel kakem servisi de mukemmel ama gel gelelim uc kiriyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum, tutuşu olsun ağorlığı olsun, harika bir kalem, sadece iki gün önce düştü yere de ucı biraz yamuldu klasik rotringler gibi. Ama onu da elimle düzelttim. Yanş bence çok hoş görünen de bi kalem. Aşırı pahalı da değil yani

• yorumlar için sağolun ben bunu yazmak ders çalışmak için kullanamam mı? almak istiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Çok gereksiz bence.faber castell'in econ kalemlerinden alın yıllarca kullanının.4 sene kullanmıştım bozulmamıştı. Ama kaybetmiştim.gidip aynısından tekrar aldım.halen kullanıyom.

Rotring 500 nasıldır?

bence de en kaliteli kalem bunlar 1.5 tlye alıyosun hem güzel yazılıyor hem de bozulmuyor. O kadar rotring, grip falan aldım küçükken lise dönemimde her ne kadar yazı yazmamış olsam da hepsi çok kolay bozuluyordu bu kalemin onlar gibi bozulmadığını tespit ettim

• Dusurmemek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

yorumlar için sağolun ben bunu yazmak ders çalışmak için kullanamam mı? almak istiyorum da

Ben yazmak, ders çalışmak için kullanıyorum, gayet iyi

• ben 50 krşluk kalem kullaniyom pnpa

• bunun yerine pentel p205 öneririm

• rotring rapid kullanıyorum memnunum
  • up
  • up oneri var mi baska

• Taş gibi kalem çok sağlam. Yada şekli çok hoşuma gittiği için ben gözüm gibi bakıyorum
  • www.kalemkutusu.com
    rOtring 500 Siyah Metal Tutmalı Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm %10 İndirimli Fiyatlarla Tüm Ürünler
    https://www.kalemkutusu.com/u/tum-urunler/rotring-7/rotring-500-siyah-metal-tutmal%C4%B1-mekanik-kur%C5%9Fun-kalem-07mm-8240

• DanChiSao kullanıcısına yanıt
    2015 te 30 tl şimdi 60 küsür :D akıyo maşallah
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    4 Yılda 2'ye katlamış :D çok değilmiş bence ya :D
  • 48 liraya aldım hbdan.
    www.hepsiburada.com
    Rotring 500 Siyah 0.5 mm Versatil Kalem Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/rotring-500-siyah-0-5-mm-versatil-kalem-p-HBV0000032V0N?magaza=Hepsiburada

2 liralık bişey ekleyin kargo ücretsiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneliest -- 3 Ekim 2019; 9:8:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.