Bildirim
Rotring 500 nasıldır? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel kalem ağır olması dengeli yazmada bir avantaj ama eli yoruyor bu ağırlığından dolayı.
ve ucu çok korumasız düştüğü zaman ucu yamulursa kullanılmaz hale gelir çok hassas bir kalem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CagBaBa
güzel kalem ağır olması dengeli yazmada bir avantaj ama eli yoruyor bu ağırlığından dolayı.
ve ucu çok korumasız düştüğü zaman ucu yamulursa kullanılmaz hale gelir çok hassas bir kalem.
onerebilecegin kalem var mi?
Bir 800 değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Bir 800 değil.
800 kullandim bir sene mukemnel kakem servisi de mukemmel ama gel gelelim uc kiriyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum, tutuşu olsun ağorlığı olsun, harika bir kalem, sadece iki gün önce düştü yere de ucı biraz yamuldu klasik rotringler gibi. Ama onu da elimle düzelttim. Yanş bence çok hoş görünen de bi kalem. Aşırı pahalı da değil yani
yorumlar için sağolun ben bunu yazmak ders çalışmak için kullanamam mı? almak istiyorum da -
-
Dusurmemek lazim
quote:
Orijinalden alıntı: G.U.Y
yorumlar için sağolun ben bunu yazmak ders çalışmak için kullanamam mı? almak istiyorum da
Ben yazmak, ders çalışmak için kullanıyorum, gayet iyi
ben 50 krşluk kalem kullaniyom pnpa
bunun yerine pentel p205 öneririm
rotring rapid kullanıyorum memnunum -
up -
up oneri var mi baska
Taş gibi kalem çok sağlam. Yada şekli çok hoşuma gittiği için ben gözüm gibi bakıyorum -
www.kalemkutusu.comrOtring 500 Siyah Metal Tutmalı Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm %10 İndirimli Fiyatlarla Tüm Ürünlerhttps://www.kalemkutusu.com/u/tum-urunler/rotring-7/rotring-500-siyah-metal-tutmal%C4%B1-mekanik-kur%C5%9Fun-kalem-07mm-8240
-
2015 te 30 tl şimdi 60 küsür :D akıyo maşallah -
4 Yılda 2'ye katlamış :D çok değilmiş bence ya :D -
48 liraya aldım hbdan. www.hepsiburada.comRotring 500 Siyah 0.5 mm Versatil Kalem Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/rotring-500-siyah-0-5-mm-versatil-kalem-p-HBV0000032V0N?magaza=Hepsiburada
2 liralık bişey ekleyin kargo ücretsiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneliest -- 3 Ekim 2019; 9:8:32 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X