Şimdi Ara

Rotring Rapid pro 0.7 kalem aldim sorulari alayim [SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
11.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @tprhpa Çok fazla araştırmadan ürün almayı sevmem ve bu kalemi biraz aceleye getirdim iade edebileceğimi sanmıyorum ki zaten bu kalem gayet hoşuma gitti şimdilik teşekkür ederim yine de önerin için.

@ermgvn internet sitesinden bakmıştım daha önce o yüzden DR'a girme ihtiyacı duymadım bilmiyorum belki mağazalarında 40 liradır ama neyse aldık bi kere. İnternet sitesine göre ucuza da almışım gibi gözüküyor

@Cyc' Sıralardan anladığını söyleme bana

@Koray Kapak sesinden kastın uç basma ise uç bastığımda verdiği ses gerçekten mükemmel

@darkbluestaz Ağırlığından dolayı ilk başta ağrıtacak gibi geldi ancak derste 3 sayfalık tarih notu tuttum eski kalemime göre (rotring rapid versatil 0.5) daha ağır olmasına rağmen daha rahat olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca tutma kısmının metalden olması eli terletmiyor öbürü kauçuktu ve bir süre sonra hem deforme oluyordu hem de rahatlığı biraz bozuluyor.

@Noldu La günde ortalam 200-210 soru çözdüğümü ve sabah 8.30 dan hemen hemen saat 20.00 a kadar kalemle uğraştığımı da düşünürsen bence güzel bir yatırım oldu

@Mr.Pringles altın uçlu olan değil miydi o ya öğrenci olarak o kadar lükse gerek yok demiştim yoksa dibim düştü rotring 800'e

• güzel kalem rotring 600 farkı nedir hocam çok benziyorlar..
  • sınava kurşun kalemle gireceksin, 54 liraya kalem alıyorsun
  • rotring visupencil vardı eskiden. Her tarafı plastik olduğu için sağlamdı bulursam alıcam ondan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftalık kaç para harçlık alıyorsun ?
  • sınavda kalem dağıtıyorlar zaten gardaş sen onu kullanamayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 25 Ekim 2013; 17:49:35 >
  • @kervancılar Bi üst model hocam yani elle tutulur pek bi fark göremedim belki mekanizması falan farklıdır ancak boya olarak krom modelinde matlık farkı var Rapid pro krom daha parlakken 600 daha mat ve şık duruyor ancak ben siyah tercih edeceğim için Rapid pro aldım.

@Gktupc 400 Aylık olarak alıyorum da genelde kırtasiye ve soru bankası gibi olaylarda ailem tam destek sunuyor hocam

@EzoBride Zaten bu kalemin bana ekstra bir hız ya da zeka kazandıracağını düşünmediğim için sadece kaliteli bir mal almak ve biraz da hobim olduğu için (ve kırtasiye alışverişine bayıldığım için) aldım.

@-b0Ni Deneme sınavlarımda kurşun kalem kullanıyorum zaten alışmak açısından bu mouse almak gibi bişi. Hani hepsi aynı işlevi görür ama gaming mouse'un bir sürü G tuşu vardır onun gibi düşün. Lüks yani

• quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

@kervancılar Bi üst model hocam yani elle tutulur pek bi fark göremedim belki mekanizması falan farklıdır ancak boya olarak krom modelinde matlık farkı var Rapid pro krom daha parlakken 600 daha mat ve şık duruyor ancak ben siyah tercih edeceğim için Rapid pro aldım.

@Gktupc 400 Aylık olarak alıyorum da genelde kırtasiye ve soru bankası gibi olaylarda ailem tam destek sunuyor hocam

@EzoBride Zaten bu kalemin bana ekstra bir hız ya da zeka kazandıracağını düşünmediğim için sadece kaliteli bir mal almak ve biraz da hobim olduğu için (ve kırtasiye alışverişine bayıldığım için) aldım.

@-b0Ni Deneme sınavlarımda kurşun kalem kullanıyorum zaten alışmak açısından bu mouse almak gibi bişi. Hani hepsi aynı işlevi görür ama gaming mouse'un bir sürü G tuşu vardır onun gibi düşün. Lüks yani

bende siyah tercih edeceğim..hocam alacağım zaman aldığın fiyattan bana alır mısın..:DD

• Guzel kalem hayırlı olsun. Bende rotring 800 aldim. Adamlar yapiyor cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

@kervancılar Bi üst model hocam yani elle tutulur pek bi fark göremedim belki mekanizması falan farklıdır ancak boya olarak krom modelinde matlık farkı var Rapid pro krom daha parlakken 600 daha mat ve şık duruyor ancak ben siyah tercih edeceğim için Rapid pro aldım.

Hiçşaşırmadım yoksa alırken içinden bir parça kopardı ve kalemin fiyatı fena koyardı

• Guzel kalem hayirli ola

• 35 liraya Pentel Smash almıştım. Rotring'lerden daha rahat geliyor
  • Merhaba arkadaşlar . Kalem almayi düşünüyorum.Aklımda rotring rapid pro ve rotring 600 var. Kafamda bazı sorular var eğer rotring 600 alırsam mutlaka ucunu bozarım ve yere düşer bozulur diye düşünüyorum rapid proyu almak istememin nedeni üstten basinca ucunun içine girmesi ve ucunun hiç bozulmayacagi Çünki bu tarz pahalı kalemler kullandigimda hep uçlarına birseyler oluyor . Sizce rotring rapid pro mu ? Rotring 600 mu kararsız kaldım sizce hangi kalemi almaliyim ? Bu 2sinden birini yazarsanız sevinirim

• 54 Lira nedir bi kaleme. Ben 5 liraya Faber Castell Grip13 47 aldım. Harika bir kalem, hem fiyatı uygun, hem 5-6 kere yere düştü hiçbir şey olmadı hem de çok güzel görüntüsü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 10 Eylül 2014; 15:17:42 >
  • Kardeş. Ben bu iki kalemden birini almayı düşünüyorum okumuyormusun ? Olumlu yorum yazsaniz biraz

• 1 liraya alıyordum lan ben aylarca kullanıyordum
  • rotring 500üm okulda arkadaşın sorusunu çözecem diye masada bırakmıştım hangi namussuz aldıysa

güzel kalem 500 kullandın mı?ne farkı var

bu arada rotring 500de şu
     Rotring Rapid pro 0.7 kalem aldim sorulari alayim [SS'li]

• Ben de aynı kalemi almayı düşünüyorum. Keşke şu modeli alsaydım dediğin oldu mu hiç ?
  • BetterNerfLuffy kullanıcısına yanıt
    Aga bende Rotring 500 0.7 alacagım kalem nasıl bende sınava hazırlanıyorum test çözmeye uygun mu eli yoruyor mu kısacası kalem nasıl ? :D
  • bi

Rotring Rapid pro 0.7 kalem aldim sorulari alayim [SS'li]

değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.