Şimdi Ara

Rotring Rapid pro 0.7 kalem aldim sorulari alayim [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
11.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit:Benimde Rapid'im var yalnız
  • dostum 54 lira nedir, dalga mı geçiyorsun? 100 liraya tamamlayıp cross kalem alsaydın bari. hem kaliteli hem ömür boyu garantili. iade edebiliyorsan et derim.

http://www.dr.com.tr/kirtasiye/cross-parlak-krom-versatil-kalem-3503//kalemler-kalem-kutulari/kalemler/versatil-kursun-kalemler/urunno=0000000119833
  • Oyunbozan seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

fiyat?

54 liraya aldim hocam

ben dr'dan almıştım 40tl
  • Bence cidden 54 liraya iyi. Zaten bu tarz kalemleri bulmak zordur. Pentel felan demişler de arkadaşlar, Rapid kadar kaliteli değil.
  • Dershane Ankara Kızılay Final demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

quote:

fiyat?

54 liraya aldim hocam

kardes sen ne yaptın ben aldığım 6,5 TL lik rotring kalem bozuldu yenisini alcam o kadar parayı ona vericem diye iki gündür canım sıkılıyor ( FAKİR DEĞİLİM PARAYI SADECE İSTEDİĞİM ŞEYLERİ ALIRKEN HARCAMAYI SEVERİM.) sen tutup 54 Tl bayılmısın

'İSTEDİĞİM ŞEYLERİ ALIRKEN HARCAMAYI SEVERİM'

Arkadaş kalemleri seviyor olamaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tok kapak sesi var mı?
  • Kentparka hemen gidip alasim geldi.Çok hoş duruyo, yazimi kullanimi nasil, bazi kalemlerle yazarken elim parmaklarim agriyor,bu kalem nasil?

• Kaç cigabayt

• quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

Kalemin kağıt tutuşu nasıl?

• Test çözmek için 54 liralık kalem almak?
  • hasal mı
  • Çöp

• Guzel kalem ilgin varsa pentel smash'ide incele

• 54 TL Tabi kalemler bir hobi alanınsa normal bir fiyat ama bana yine de çok geldi. Bakın benim şu an kullandığım iki kalemin fiyatları:

Faber-Castell Grip Matic (0.7,Mavi) - 3.50 TL (Sınavlarda bunu kullanıyorum,ara sıra sıkıldıkça da geçtiğim oluyor,ucu çok nadir kırıyor ama eli yoruyor)

Rotring Rapid pro 0.7 kalem aldim sorulari alayim [SS'li]

Faber-Castell Econ (0.7,Kırmızı) - 2 TL (Genel olarak bunu kullanıyorum,yazı yazarken vb. Uç kolay kırılıyor,ama kesinlikle eli yormuyor ve yüksek bir hızda yazı yazmanızı sağlıyor)

Rotring Rapid pro 0.7 kalem aldim sorulari alayim [SS'li]

Şaka gibi geliyor bu fiyatlar şimdi değil mi

Sınav senesinde biri olarak kalemlerim böyle hem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 24 Ekim 2013; 19:37:09 >

•  Rotring Rapid pro 0.7 kalem aldim sorulari alayim [SS'li]

Bende bundan var 75 e aldım
  • gelsin de rotring 800 ümün elinden öpsün

• Yıl olmuş 2013 hala 0.7 kalem kullanan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

quote:

fiyat?

54 liraya aldim hocam

kardes sen ne yaptın ben aldığım 6,5 TL lik rotring kalem bozuldu yenisini alcam o kadar parayı ona vericem diye iki gündür canım sıkılıyor ( FAKİR DEĞİLİM PARAYI SADECE İSTEDİĞİM ŞEYLERİ ALIRKEN HARCAMAYI SEVERİM.) sen tutup 54 Tl bayılmısın

@VIPERBOLD iste ben de kalemleri seviyorum pek bayilmisim gibi degil de lukse kacmisim
    diyebilirim

@bugradrn ilk aldigimda ufak bi saga cekme sezdim alisamadim heralde demistim sonra paperbalance yapinca duzeldi artik mutluyuz

@Consciousness bir diger kalem fikrim oydu hatta baya bi inceledim ancak kalite olarak bunun daha iyi olduguna karar verdim yani cizim yapacak olsam kesinlikle graph daha iyi ama ben soru cozmek icin kalem ariyorum ve bu darbelere karsi daha dayanikli gorunuyor malum sirada birakinca bir sekilde dusebiliyor

@eldenayriyim dedigim gibi aradigim en iyi ozellik dayanikli olmasi ve grip plastik. Tesekkur ederim bu arada

@UçamayanZüperGahraman malesef kalem alinca sana ekstra bi beyin katmiyor cok yanlis beklentiler icindesin kalemden ama calisma istegimi artirdigi dogru yeni oyuncagiyla oynamak isteyen cocuk gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.