Şimdi Ara

Rotring Rapid Pro Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar D&R'dan rotring rapid pro 0.7 uçlu kalem almıştım,uzun bir zaman kullandım sonra bir gün ucu bitti yeni uç taktım ucu itmedi...Kalemi ne düşürdüm ne vurdum kaleme zarar verecek hiçbir şey yapmadım kalemin uç itme mekanizması bozuldu...Her şeyi denedim içini açtım sıkışan bir şey yok.Değiştirmeleri için D&R'ı aradım fakat faturası yoksa ürün değişimini yapamayız dediler.Ben de Ankara'da yaşıyorum bu kalemi yaptırabileceğim bir yer var mı yoksa kalem elimde çöp olarak kalacak mı? Yardımlarınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp

• Yapma ya :(

• Rotringin sitesine gir mail adreslerine durumu anlatan bir mail yolla onlar sana adres vericek kalemi oraya postala. Ys kapalı kutu sıfır yeni kalem gönderirler ya da yapıp gönderirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek sanmıyorum ama mail gönderdim. Teşekkür ederim
  • Ben de aynı sorunu yaşıyordum ucundaki metalein ağzı içer doğru yamuluyor pergel yardımıyla uzunu aç

• Ayni kalemden almistim ama benimki daha kotu bozulmustu. Servise gonder, degisim yapiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhantaskin

Ben de aynı sorunu yaşıyordum ucundaki metalein ağzı içer doğru yamuluyor pergel yardımıyla uzunu aç

öyle bir şeye cesaret edemem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Ayni kalemden almistim ama benimki daha kotu bozulmustu. Servise gonder, degisim yapiyorlar.

teşekkürler mail attım cevap bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.