Bildirim
Rotring Tikky'nin ucu içine kaçtı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öğrenciysen okulda bol bol o kalemden görürsün.Ucuna uygun olanınınkini sök kendininkine tak.(0,7 0,5 farkına dikkat et)
Tamir olmaz o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The.Sound of Perseveranc-
Öğrenciysen okulda bol bol o kalemden görürsün.Ucuna uygun olanınınkini sök kendininkine tak.(0,7 0,5 farkına dikkat et)
Tamir olmaz o.
Bu papermate birde 3 yıldır kullandığım bir normal tikky var.Deniyorum uç çıkarken ucun yarısı yere dökülüyor toz olup. -
Kalemin iç aksamını nasıl sökebilirim? -
A101den kalem aldim sikintisiz kullaniyorum bayadir
Tanesi 42,5 kurusa geliyor
Kalemlerim hep calinip kaybolunca artik kustum kalemlere en ucuzunu aliyorum ya da otlaniyorum bazen .d
Blowjob yap
Okşa orayı
Ya da sert bişeyle it.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten çok matrak bi kalem değil. Sirkecide kalem tamircileri var ama yol parana değmez
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
rotring rapid var istediğim zaman içeri giriyor.tükenmez kalem gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
rotring rapid var istediğim zaman içeri giriyor.tükenmez kalem gibi
İlk bulduğum yerde almayı düşündüğüm kalemdir kendisi.Eski kalemin eskimiş kasasıyla bunun kini değiştirmeye çalışıyorum eskinin ki çıkıyor yeni çıkmıyor :d -
Mis gibi kursun kalem dururken
Viral ttnet reklamı -
2.sınıftan beri kurşun kalem kullanmam.Bu arada eskinin kasayı söktüm.Yeninin çıkmayan iç aksamını pense yardımıyla çekip çıkardım.Eskinin içini yeni kasaya taktım.Eski kasa ve aksamı attım.12 TL'ye kasa almış olduk :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X