Şimdi Ara

Uçlu Kaleme Uç Sıkıştı Çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her türlü şeyi denedim iğne iplik setini denedim az önce olmadı..

Uçlu Kaleme Uç Sıkıştı Çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando! -- 16 Mart 2013; 19:55:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uçlu Kalemin Ucu Tıkandı: Sıkışan Uç Nasıl Çıkarılır?

Uçlu kalemin ucunda uç kaldığında ya da sıkıştığında, onu çıkarmak zor olabilir. Ancak endişelenmeyin, sıkışan uçları çıkarmak için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem bulunmaktadır.

Uçlu Kalemin İçinde Uç Kaldı

Uçlu kalemin içinde uç kaldığında, aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Kalemi Çevir: Kalemi ters çevir ve sert bir yüzeye hafifçe vur. Bu, ucun gevşemesine ve çıkmasına yardımcı olabilir.
    • Uç Tıpasını Çıkar: Bazı uçlu kalemlerde, ucun çıkarılmasına yardımcı olan bir uç tıpası bulunur. Bu tıpayı nazikçe çekerek çıkarabilirsin.
    • İğne Kullan: İnce, keskin bir iğne kullanarak ucun etrafındaki mürekkebi veya kalıntıları nazikçe kazıyabilirsin.

Uçlu Kalemin Ucu Sıkıştı

Uçlu kalemin ucu sıkıştıysa, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsin:

• Kalemi Salla: Kalemi kuvvetlice salla. Bu, sıkışan ucun gevşemesine yardımcı olabilir.
    • Suya Tut: Ucun ucuna birkaç damla su damlat. Su, mürekkebin incelmesine ve ucun gevşemesine yardımcı olabilir.
    • Isıt: Ucun ucuna bir saç kurutma makinesi veya kibrit alevi gibi bir ısı kaynağı uygula. Isı, mürekkebin yumuşamasına ve ucun gevşemesine yardımcı olabilir.

Önemli Uyarılar

• Ucu çıkarmak için aşırı güç uygulamaktan kaçınmalısın. Bu, kaleme veya uca zarar verebilir.
    • Ucu çıkarırken keskin aletler kullanma. Bu, uca veya kendine zarar verebilir.
    • Ucu çıkaramıyorsan, kalemi bir kırtasiye veya tamir uzmanına götürmelisin.

Bu yöntemleri deneyerek sıkışan uçları çıkarabilir ve uçlu kalemini yeniden kullanabilirsin. Ucun tekrar sıkışmasını önlemek için kalemi düzenli olarak temizlemenin ve doğru şekilde kullandığından emin olman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sabunla dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşüp ucu yamulan ve uç traşlayan rotringe en iyi çözüm vida. Vidayı sokun ucundan yavaşça kıvırarak itin

• Dur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Yere düşüp ucu yamulan ve uç traşlayan rotringe en iyi çözüm vida. Vidayı sokun ucundan yavaşça kıvırarak itin

En ince ucunda kalmış uç, iğneyi sokmaya çalıştım iğne kırıldı..
  • yan yatır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Uç uç puan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Bende böyle bir şey mi yapsam?

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1437349/faber-castell-kaleme-uc-sikisti

Faber-Castell kaleminiz ile ilgili böyle bir sorun yaşamanızın, bizleri ÇOK ÜZDÜĞÜNÜ belirtmek isteriz Bu cümle kopardı beni

• Cidden yakmak falan işe yaramıyor varsa bi fikri olan yapalım benimde 50 liralık 0.3 kalemimde uç kaldı tavsiye bekliyorum.
  • Tukurukleyip tekrar dene belki girer o zaman

• Sıcak suya koy demişler nette onu deniyorum şu an beklemedeyim..
  •  Uçlu Kaleme Uç Sıkıştı Çıkmıyor

AMELİYAT BAŞLASIN
  • Demin faber'e gelen şikayetlere baktımda hep cevap verilmiş ve sorun giderilmeye çalışılmış.
  • Güncel..
  • Bu sorun başıma bela
    Benim pental böle oldu 100 liralık kalem

• quote:

Orijinalden alıntı: I-Que

Cidden yakmak falan işe yaramıyor varsa bi fikri olan yapalım benimde 50 liralık 0.3 kalemimde uç kaldı tavsiye bekliyorum.

0.3 ne ya prezervatif bile daha kalın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.