Şimdi Ara

Açılmış ton balığı konservesi nasıl muhafaza edilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1700 gr. Bir konserve aldım ama brnim bunu bitirmem epey süre alır. Açtıktan sonra nasıl muhafaza edilmesi lazım bunun?



  • Yağını süzme, etten bir parmak üstte yağ kalsın bir şey olmaz. Et yağın üstünde kaldıysa zeytin yağ ilave et.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt
    Evet aynen bu şekilde olması gerekiyor. Hava ile teması yağ işe önlemek gerek, bu durumda oksitlenme olmaz
  • yağıyla birlikte kaba dökeceksin yağını üstte tut etlerı altta

    kapta hava almayan kaplardan olsun. vakumlu gıbılerden normal kapsa poşete sar buz dolabılına koy en 2 haftaya kadar yemiştim o şekilde açıldıktan sonra
  • hocam minik kavanoz lar var pazarda falan satılır. 360 gram lık domates salçası kavanozları var ya hani ince olan. onlarla aynı tarz (kapakları aynı) ama boyu onlardan daha kısa olan böyle 230-240 gramlık kavanoz lar. onlardan alırsan içine tepeleme ton balığı doldur, arada kalan hava kısımlara da sıvı yağ doldur. kapağı kapat böyle hava kalmayacak şekilde. o tarz bi sistem ile dayanabilir.
  • Açılmamış (kapalı) ton balığı vb. konserveleri buzdolabına koyan var mı? Gerekli mi?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ben dışarı da muhafaza ediyorum oda sıcaklığında gğneş görmeyen bir yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.