Şimdi Ara

Rottweiler sahiplenmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum o yüzden kusura bakmayın.
    daha önce bi golden besledim 1 yıl süresinde köpek bakımı konusunda acemide tecrübelide değilim.ama köpekleri çok severim gel gelelim çalıştığım işyerinin karşısında bir abimizin 1 yaşında dişi bir rottweilerı var fakat kendisi köpekle pek ilgilenmiyo bende her öğlen kendi yemeğimden artanları veya gidip kasaptan aldığım etleri bu köpeğe verir yarım saat de oynarım.Köpek bana karşı aşırı düşkün hatta sahibi artık kıskanmaya başladı geçen hafta köpek tasmasından kurtulup sokakta koşmaya başladı sahibine değilde bana geliyodu sürekli benle ilgileniyodu oda sebebinin sahibinin pek ilgilenmediğini düşünüyorum çünkü ne zaman görsem köpek tek başına.Beni görünce çıldırıyo zaten zıplıyo havlıyo hatta tasmasını koparıp bana koşmuşluğu bile var :D

konuyu uzatmadan bu köpek hamile ve bu abimiz erkek bi rott beslemek istiyo köpek doğum yaptıktan sonra bu 1 yaşındaki köpeği istersem bana verebilceği teklifinde bulundu.Bende çok istiyorum ama kafamda soru işaretleri var köpeğin sahip değiştirmesi psikolojisini nasıl etkiler ? eğitim vermek için 1 yaşında olması geç mi köpeğin karakteri çok mu baskındır eğitimde zorlanırmıyım çünkü bana karşı çok düşkün görür görmez önüme yatıyo yada omzuma atlayıp sarılmaya çalışıyo bana

• Vril kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğru yere açmışsınız konuyu.Sahibi köpeği vermeyi düşündüğüne göre aralarındaki bağ o kadar da kuvvetli değil demek ki ama köpek açısından durum nasıl onun denemesini sizin yapmanız gerekecek.Tabi ki yer değişimi ve evdeki insanların değişmesi etkileyecektir ama zamanla ve ilgi yoğunluğuyla bu durumu kısa sürede atlatırsınız diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.