Şimdi Ara

Rottweiler vs doberman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
25.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

quote:

Orijinalden alıntı: DarkVeader

Eğer ikisi arasında kararlıysan Rottweiler tabiki ama başka önerilerede açıksan alman çoban köpeği daha sadık ve eğitilmesi kolaydır

Kardesim simdi ben yavru pitbull almistim ama aldiktan 5 gun sonra geri verdim
    cunku kopekte sorun varmis ve aldigim adama geri verdim
    Simdi ben 2 ay sonra istanbula gidicem geri geldigimde kesin bi kopek alicam
    Dedigim gibi beni olumune sevicek ve olumune korucak bi kopek istiyorum
    Simdi rottweiler almanktan vaz gectim biraz

Alman coban kopegi, pitbull ve birazcik doberman arasinda kaldim

Beni cook sevicek, cok iyi korucak, iyi egitilicek

Cunku yasadigim yer biraz tehlikeli her yerde sapik hirsiz dolu

Bende guclu ve koruyacak bir kopek istiyorum

O zaman alman çoban köpeğini öneririm pitbull köpeği az çok biliyorsundur biraz saldırgan olabiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulunduğun çevrede bozuk tip çoksa alman çoban köpeğiyle korkutamazsın...Senin tek ilacın cane corso...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tataryan

Bulunduğun çevrede bozuk tip çoksa alman çoban köpeğiyle korkutamazsın...Senin tek ilacın cane corso...

Bozuk tip baya cok cane corso pek sevmiyorum acikcasi
    Baska ne onerirsin ?
    Bi an acaba kangalmi alsam dedim de oda boyle dost gibi degil pek sanki
  • Geriye rot kaldı,iyisini bulursun inşallah.
  • Bu da son tavsiyem alemin kralı preso canario ve kralın babası Aksaray malaklısı
     Rottweiler vs doberman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 13 Mayıs 2014; 10:35:17 >
  • Belçikalı Aksaray malaklısı
    https://www.youtube.com/watch?v=3wHbuC2IOOg
    https://www.youtube.com/watch?v=5kR4kEFmpok
    https://www.youtube.com/watch?v=wTDcTXg0zFY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 13 Mayıs 2014; 10:48:58 >

• quote:

Bu da son tavsiyem alemin kralı preso canario ve kralın babası Aksaray malaklısı
     Rottweiler vs doberman

Kararimi verdim buyuk ihtimal rottweiler alicam
    Sag ol yardimin icin

• Daha almadıysanız, ilk köpeğiniz olduğu için ddr veya cekoslavak line alman kurdu tavsiye ederim.Korumada ve itaatte çok iyidirler.(Workline olmak kaydıyla)Bulabilirsen east european sheperd da olur.
     Rottweiler vs doberman
  • quote:

Daha almadıysanız, ilk köpeğiniz olduğu için ddr veya cekoslavak line alman kurdu tavsiye ederim.Korumada ve itaatte çok iyidirler.(Workline olmak kaydıyla)Bulabilirsen east european sheperd da olur.
     Rottweiler vs doberman

Daha almadim ama buyuk ihtimal rottweiler alicam
    Ama kararimi degistirebilir :)
    Hala tam kararli degilim

Bazilari alman kurdu kokuyo falan diyolar ?? dogrumu

• Ev bahçeliyse sorun olmazi ama biraz kokar tabii.Rot kokmaz mı bilmiyorum.Sana pompalı tüfek alalım bence, en iyi savunma silahla olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 15 Mayıs 2014; 23:00:33 >
  • quote:

Ev bahçeliyse sorun olmazi ama biraz kokar tabii.Rot kokmaz mı bilmiyorum.Sana pompalı tüfek alalım bence, en iyi savunma silahla olur...

Tataryan sen kimsin ?

Ben burda insanlardan yardim istiyorum hem korusun hem arkadas olsun o tarz bi kopek ariyorum diyorum
    kararimi tam veremiyorum cunku en az 12 yil benle yasiyacak bi kopek

Neden gelmis burda prim yapiyosun ? hayir yani prim yapinca ne oluyo
    boyle artislik yapinca kendini iyi mi hissediyosun ?
  • Her köpek kokar. Kokmaz diye birşey yok. Ancak rottweiler tüyleri kısa olması sebebiyle daha az kokar. Birde yıkamana bağlı olarak koku oranı artıyor tabi. Köpekler sürekli yıkanmaz eğer sürekli yıkarsan yağ tabakaları hasar görüp daha fazla koku salgılamaya başlar. :)
  • Kemal bey, üslubunuzu kınıyorum.Av sporlarıyla uğraştığım için bahsettiğim tüfek mevzu size aykırı gelmiş olabilir.Bunda herhangi bir art niyet yok.Size köpek veya tüfek satmaya mı çalışıyorum?Yanlış anlaşılmalara yol açmayalım.benim prim falan yapmaya çalıştığım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 16 Mayıs 2014; 23:18:56 >
  • quote:

Arkadaşlar ben 1 2 ay içinde bir köpek alıcam

Çünkü 1 2 ay sonra bahçeli eve taşınıcaz

Rottweiler ve doberman arasında kaldım, amacım hangisinin hangisini parçalıcağını öğrenmek değil

Ben bana çok sağdık, beni ve evimi koruyabilcek, yanından başka köpekler geçince delircek bi köpek istiyorum

Yanlış anlamayın sadece köpeğimin başka köpeklerin yanından geçince havlamasından hoşlanıyorum.

Otur, kalk, yat, bekle, yuvarlan, öl gibi şeyleri çabucak öğrenmesini istiyorum.

Ve bir gün delirip sinirlenip bana saldırmasını istemem köpeğimin.

Dediğim gibi beni çok sevicek bi köpek istiyorum, koruyacak ve evde yada bahçede en az 3 4 saat tek kalabilicek bi köpek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler acil cevaplarını bekliyorum.

Bide rottweiler hangisi iyi hangisi kötü anlıyorum ama dobermanda hangisi iyi saf anlamıyorum o konudada yardımcı olursanız sevinirim.

Kardeşim ben şuan 16 yaşındayım köpeğim 13 gün önce 1yaşında oldu ilk köpeğimi alıcaktım daha önce hiç köpek bakmamıştım, bak sana şunu söyliyim rottweiler 10 numara köpek, doberman kadar atik değil ama çok güzel oyun oynuyor, komutları cok kolay öğrettim yemek verince yeme diyince yemiyo bekliyo felan sonra çok salyası var bak sana yemin edebilirim günde 1 litre salya akıtıyo yalnız kalabiliyo bende apartman bahçesinde bakıyorum, kücükken kuzen ortamı vardı bende köpek kücükken yani 4 aylık felanken yazın köydeydim o yüzden çok saldırgan değil bide nasıl öğrettiysem tut felan deyince havlamaya baslıyo tutuyo dal parçasını bırak deyince bırakıyor daha 1 yaşında işte çok güzel bir köpek biraz üstüme çok atlıyo oyun amaçlı, her zaman koruyo bana oyun amaclı ısırmaya calısıyo dur deyince masum bakıs atıyor kerata söz dinliyor :D tek kötü özelliği salyası onun dısında 10 numara köpek tavsiye ederim ve ben 16 yaşındayım fitness yapıyorum beni boş bulundugum anlarda çekiyor onun dısında cekmiyor fazla yani o beni gezdirmiyor

• Peki kardesim bu salya sorunu cozulmuyomu

Bugun ailecek ormana gittik orda bi adamda cok guzel bi pitbull vardi gri

çok guzel buldum muhtesem duruyodu bende yine pitbull ve rottweiler arasinda karasiz kaldim
  • quote:

Peki kardesim bu salya sorunu cozulmuyomu

Bugun ailecek ormana gittik orda bi adamda cok guzel bi pitbull vardi gri

çok guzel buldum muhtesem duruyodu bende yine pitbull ve rottweiler arasinda karasiz kaldim

salyanın çok olması türün saflığını gösterir kardeşim onun özelliğidir salyasız rottweilerdan hayır gelmez. Onun bir çözümü yok maalesef :D
  • Hersey ufakken oynadigin oyunlar ve otoritine disiplinine gore gelisir.Disi daha uysalmis ve itaatkarmis abimde vardi erkek rot o biraz basina buyruk azicik da inatciydi ama yinede cok iyi bir arkadasti.Kopek alacak olsam bende rot alirdim sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardesim ben kopege bahcede bakicam ama eve de sik sik giricek
    Yani salya olmasi biraz kafami karistirdi baya bi salya akitiyo dedin

Kafam karisti valla yuzde 20 pitbull yuzde 50 rott arasindayim
  • olum rottweiler eve sokulur mu bea :D terrier cinsleri bak eve giricekse rottweiler eve sokma bişeyi kafaya takınca zor vazgeçiyo. Ben kişi olarak inatçıyım benle inatlaşamıyo kuzenle çok fena inatlaşıyor :D yani evde bişeyi kafaya taksa vazo, süs vb şeyler ne biliyim sıkıntı olabilir eve sokma rottweiler al bak çok memnun kalcan s. et pitbull u

• 3 yıldır rot besleyen biri olarak kesinlikle rot almanı tavsiye ediyorum. Ben şuan dişi rot besliyorum çok memnunum rot alacaksan dişi al çünkü hayvanın bi süre sonra beynindeki damarlar çatlıyor ve deliriyormuş şükür bizimkinde daha böyle bişey olmadı bide çok fazla salyası olmuyor bence arkadaşın rotunda bir sorun olabilir
    edit: pitbull düşünüyorsan pitbull terier almanı tavsiye ederim 2 ırk arasında fark var ve pitbull terier daha evcil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisoo -- 19 Mayıs 2014; 15:12:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.