Merhaba arkadaşlar kendime dost arkadaş rotweiler almayı dusunuyorum barınaktan istanbulda anadolu yakasında yasıyorum saglık ve saflık bakımından isatnbulda anadolu yakasında iyi bir barınak varmı varsa söylermisiniz 3-5 aylık arası alabilirim yardımlarınızı bekliyorum
ilk köpeğinse bulaşma birde barınaklarda hem safkan hemde 3-5 aylık bir Rottweiler bulman çok çok zor
hekimbaşı barınağında saf cins her köpeği bulursun sibirya kurdundan goldenine finosuna kanişine kadar orası köpekleri cins köpekleri sokaktan toplayıp bakılıp satıldığı yer diye biliyorum eğer rot istiyorsan özel mesaj at macar koca kafa rotum hamile
quote:
Orijinalden alıntı: semihözel
hekimbaşı barınağında saf cins her köpeği bulursun sibirya kurdundan goldenine finosuna kanişine kadar orası köpekleri cins köpekleri sokaktan toplayıp bakılıp satıldığı yer diye biliyorum eğer rot istiyorsan özel mesaj at macar koca kafa rotum hamile
rottweiller agresif köpektir komşulara karşı toleransı çok düşük olmakla beraber bir alex değil.
şahsen ben şimdiye kadar hiç bir rotun bir insana saldırdıgını simdiye kadar baktıgım 4 rot umunda kimseye hırladığını görmedim eğitime göre değişiyor saldırganlıgı
quote:
Orijinalden alıntı: semihözel
şahsen ben şimdiye kadar hiç bir rotun bir insana saldırdıgını simdiye kadar baktıgım 4 rot umunda kimseye hırladığını görmedim eğitime göre değişiyor saldırganlıgı
Kesinlikle misal bizim burda dişi bir safkan Rottweiler var kedi gibi ama Rottweilerlar'ın kanında var agresiflik hocam
Bursadan SATILIK SAFKAN ROTTWEİLER Yavruları
13/07/2012 Doğumu safkan yavrularımız
550 Tl Dişi 600 Tl Erkek olarak
50 Günlük olunca tüm gerekli parazit aşıları gıda takviyeleri ve veterinerimiz tarafından gerekli sağlık hizmeti verildikten sonra alıcı olan kişilere teslm edllecektir. Köpek ticaretiyle uğraşmamaktayız kendi köpeğimizin yavrularıdır.Bursa Gemlikteyiz Bursa içine teslim olur. Diğer illerden isteyenle gelip buradan alabilir veyahutta otobüsile gönderilir. İlgilenenler 05448023575 numaralı telefonu arıya bilirler.