Şimdi Ara

rouge dps yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • combat 645 ilvl var ama heroic bosslarda 15k dps werdiğim ve az oldugu için atılıyorum sub- ass denedım ama ne yapsam hep 15k dpsde kalıyorum bi yardımcı olabilcek varsa cok sevinirim :(

• main statlarının agi>haste>multi ağırlıklı olmasına önem ver öncelikle.

rotasyona gelince. zaten rogue'un eskisi kadar karışık bir kombinasyonu yok.

http://www.icy-veins.com/wow/combat-rogue-pve-dps-rotation-cooldowns-abilities şuraya göz atabilirsin ingilizce problemi yaşıyorsan rotasyonu türkçe olarak yazabilirim istersen. ayrıca rogue'lar bu contentte biraz düşük dps'e sahip

http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings#630,real,1 burdan da görüldüğü üzere rogue'un hemen her class'ı dps'de alt sıralarda.

• rouge dps düşük tmm ama fark 2k yada 3k oda cok bi fark değil bnce :) ama benim girdiğimde fark 6k 7k olunca tekme yiyorum :) konu acmadan once bende baya araştırdım ettim rotasyonları yapmaya calıstım baya bi süre gorunmez ambush girip 2cp ile snd acıyorum sonra trinkettir sudur budur basıp ne war ise dalıyorum :D ama bi şeyi kaçırıyorum galiba adrenaline rush ve killing spree kafama göre rast gele basıyorum galiba ordan kaybediyorum yardımcı olursan çok sevinirim
  • Combat rogue için yavaş silahlar kullanman gerekiyor. Dagger, fist weapon vs. kullanırsan iyi sonuç alamazsın. Sword kullanman gerekiyor. Combat PvE de çok kullanılıyor mu ondan da emin değilim, genelde ya assassination ya da subtlety görüyorum ben.

Combat hiç denemedim, şu an assassination oynuyorum, ona göre yazayım, değiştirmek istersen veya ortak yönleri varsa uygularsın. AoE sırasında fan of knives kullan birkaç kez. Silahlarındaki zehir tüm düşmanlara yayılır bu şekilde. Ardından yine AoE gerekiyorsa Crimson Tempest kullan. Single target için spece göre değişiyor rogue de, assassinationda multilate, envenom, dispatch arasında gidiliyor. Silahlarındaki zehir önemli, lethal için deadly i kullan. En önemli stat şu aşamada haste gibi görünüyor çünkü haste oranın arttıkça energy dolma hızında artıyor. Haste düşük kalırsa energy çabuk dolmayacağı için fazla bir şey yapamazsın.

Benim main karakterim değil rogue, yanlış veya eksik olabilir yazdıklarım ama ben bu şekilde uygulayarak idare eder bir dps sağlıyorum.

• Haste - Multistrike değil Haste - Mastery şeklinde gitmelisin.
    Combatın melee vuruşları sağlamdır. Mastery ile daha da güçlenir. Haste de gene attack speed ve energy üzerine. Bu demekki melee vuruşların dps'deki en önemli etken. DPS'te gear bağımlı spec.tir. Sonuçta rotasyonu basit. Sinister spam - deep insight - killing.
    Arkadaşlarında da dediklerini gibi combat pek PvE'de tercih edilmez. Sub. öneririm. Combo point içinde yüzüyor spec.
  • Ben Sub-Assass takılıyorum şu aralar. 646 ilvl ile 19-20k ortalama yapıyorum. Sub hem combo point rahat biriktirme hem de shadow dance cd'si 1dk olması sebebiyle çok iyi
  • Rogue* bu arada
  • Wotlk döneminde combat specte beni geçmeyi bırak yanıma yaklaşanı göremezdim raidlerde, o dönem hem kişisel başarım hemde rogue için en iyi dönemimdi.
    Şu sıralar bende sıkıntı yaşıyorum combat dpsde pek online olamıyorum şu aralar bakalım halledicez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla hasteye bağımlı bir spec. İyi gearın varsa aoe fightlarda yerin olur. Methoddan smootie ve perfecto combat olması lzm. Noxe ise sub oynuyor. Örneğin imperator mythic fightında bu ikisi varken noxe yok. Noxe raid lideri olmasına rağmen.
  • Öncelikle bu forumda yazılan çoğu şeyi dikkate almamanı oneririm, inanılmaz bir bilgi kirliliği var ve herkes en doğru olanın kendi bildiği olduğunu sanıyor.

Eğer ingilizcen varsa genel bir fikir oluşturması açısından noxxic ve icy-veinsteki guideları okuyabilirsin. Çoğu çakma pro bu sitelere b.k atar ama içinde oyuncuları yanlış yönlendiren en ufak bir bilgi dahi yoktur.

Rotasyona gelince rotasyon çoğu kişinin söylediği gibi "sinister spam, 5 cp > eviscerate" değil, anticipation'ı akıllı kullanman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enzifer -- 21 Aralık 2014; 9:48:13 >
  • cevaplarınız için teşekkürler
  • Oyunda hata yapma oranı 0'a kaın bi Assas Rogue var. Çok çok imba olmuş Slice And Dice Passive olduğundan beri yanına yaklaşılmıyor. Mesela garibim Monk'ta milyar tane takip etmen gereken şey var. Bari monklara da tiger palm passive olsun da hak geçmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Oyunda hata yapma oranı 0'a kaın bi Assas Rogue var. Çok çok imba olmuş Slice And Dice Passive olduğundan beri yanına yaklaşılmıyor. Mesela garibim Monk'ta milyar tane takip etmen gereken şey var. Bari monklara da tiger palm passive olsun da hak geçmesin.

O kadar takip edecek birşey yok ya monktimers diye addon var kur koy ortaya aynı tellmewhen.

• bu işlerin çözümü çok kolay ama bilinmiyor, bilen de uğraşmıyor.

1) warcraftlogs.com'a üye olun.
    2) warcraftlogs client'ı indirin.
    3) warcraftlogs client'a login olun.
    4) raiddeyken chat ekranına /combatlog yazın. log tutulmaya başladığına dair bir satırlık bir uyarı göreceksiniz.
    5) warcraftlogs client'tan Start a Live Logging Session kısmından world of warcraft klasöründeki logs klasörünü seçin.
    6) start'a bastıktan sonra anlık olarak combatlogu siteye upload etmeye başlar.

fight bittikten sonra da bu logu inceleyerek ve aynı bossta sizinle aynı classı oynayan yüksek dps yapmış top guild oyuncularının dpslerini, buff uptime'larını, hangi skilli kaç dakikalık fightta kaç kere kullanmış, nerde cooldownları açmış, trinketleri kaç kere proclamış, bunlara bakarak neyi eksik yaptığınızı bulabilirsiniz.

dediğim gibi, çok kolay ve en kesin çözüm ama kimse uğraşmıyor. herşeyin cevabı oyunun içindeyken, forumlarda sürünmeyi tercih ediyor herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 22 Aralık 2014; 18:03:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.