Şimdi Ara

Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yerde açtıysam affola, forumdaşlar 5G router sinyal güçlendirici arıyorum kullanan veya fikri olan varsa yardımda bulunabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asus rt-ac1200 kullanıyorum tavsiye ederim. 350tl şu an hepsiburada'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

asus rt-ac1200 kullanıyorum tavsiye ederim. 350tl şu an hepsiburada'da
    Cevap için teşekkürler öncelikle, evimde router olarak 2,4ghz destekli routeri kullanıyorum fazlasıyla kopma ve gecikme yaşıyorum 5G router arıyorum sizin attığınız modem sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavera97

Cevap için teşekkürler öncelikle, evimde router olarak 2,4ghz destekli routeri kullanıyorum fazlasıyla kopma ve gecikme yaşıyorum 5G router arıyorum sizin attığınız modem sanırım

Alıntıları Göster
    benim attığım modem değil Router,Access Point veya Repeater olarak kullanılabiliyor. 2.4 ve 5 ghz band desteği mevcut.

• bu arada 5ghz band ile çekim mesafesi büyük ihtimal artmayacaktır. kısa mesafede yüksek hız ve düşük ping alacaksınız fakat mesafe artınca 5ghz bandı 2. odadan sonra çekmiyor. 2.4ghz çekimi iyi olduğu için sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler araştırıcam aslında aradığım şuanda kullandığım router gibi olan prize takıp kolay kurulum ile kullanabileceğim bişey ama bunu da inceleyeceğim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavera97

Cevaplar için teşekkürler araştırıcam aslında aradığım şuanda kullandığım router gibi olan prize takıp kolay kurulum ile kullanabileceğim bişey ama bunu da inceleyeceğim teşekkürler.
    onları kullanmadım ama antenleri genelde güçlü olmuyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.