Arkadaşlar 2 kat aşağıdan kablosuz net alıyorum. Salonda 4 kademe olmasına rağmen diğer odalarda sinyal alamıyorum,elimde tp-link wr740n router var,bu cihazı repeater olarak kullanabilirmiyim yada daha sağlıklı önerisi olan var mı. (Modem airties rt-205) teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: themomen
Arkadaşlar 2 kat aşağıdan kablosuz net alıyorum. Salonda 4 kademe olmasına rağmen diğer odalarda sinyal alamıyorum,elimde tp-link wr740n router var,bu cihazı repeater olarak kullanabilirmiyim yada daha sağlıklı önerisi olan var mı. (Modem airties rt-205) teşekkürler...
740n ile repeating yapman için kaynak modemin tplink olması lazım. malesef kaynak modem airties ise wds yani repating çalışmıyor.
Teşekkür ederim kardeşim routeri airties yapsak olur mu, yada başka bir aygıt tavsiyen var mı. access point vs. olur mu...
eger 2 kat asagidan bir ethernet kablosu alabilirsen o zaman elindeki cihazi kullanabilirsin
1 adet tpllink wa701 access polnt al. Cihazı client modunda salona kur. 701 i kablo ile 740n e bagla yeniden yayın yap. Bu sayede repeating kaynaklı hız probleminde olmaz.
Teşekkürler kardeş önerini en kısa zamanda deneyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: dento35
eger 2 kat asagidan bir ethernet kablosu alabilirsen o zaman elindeki cihazi kullanabilirsin
Önerin için saol kardeşim,ancak amacım var olan kablolardan kurtulmak.