Şimdi Ara

ROVER 75 alınır mı??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
79.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alp_Tigin

verdigin cevaplar için tşkler hocam bir iki rover servisiylede konuşup karar vericem artık

benim gibi 75 düşünecek arkadaşlar için teknik verilerinide ekliyim.

Teknik özellikler
    Motor gücü (HP) : 150 Hp
    Motor hacmi : 1991 cm³
    Maksimum hız : 210 km/sn
    0-100 km hızlanma süresi : 10,2 sn
    Maksimum tork : 185 Nm
    Çekiş tipi : Önden çekişli
    Motor tipi : Benzin
    Yakıt tüketimi (şehir içi) : 13,5 lt/100 km
    Yakıt tüketimi (şehir dışı) : 7 lt/100 km
    Yakıt tüketimi (ortalama) : 9,4 lt/100 km
    Toplam ağırlık : 2030 kg
    Bagaj kapasitesi : 432 m³
    Depo kapasitesi : 65 lt

şehiriçi 13.5 lt v6 2.0 bir araç için fena sayılmaz halihazırda kullandıgım 1.6 focusun fabrika verisi 10.5 lt ydi sanırım...75 sanırım gazdada 15 lt falan yakar % 15 20 fazlasını hesaplarsak. buda ankarada gaz en ucuz yerde 2.00 dan 30 kuruşa denk gelir.

Sıradan bir 2000 cc gibi yakıtı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

quote:

Orijinalden alıntı: Alp_Tigin

verdigin cevaplar için tşkler hocam bir iki rover servisiylede konuşup karar vericem artık

benim gibi 75 düşünecek arkadaşlar için teknik verilerinide ekliyim.

Teknik özellikler
    Motor gücü (HP) : 150 Hp
    Motor hacmi : 1991 cm³
    Maksimum hız : 210 km/sn
    0-100 km hızlanma süresi : 10,2 sn
    Maksimum tork : 185 Nm
    Çekiş tipi : Önden çekişli
    Motor tipi : Benzin
    Yakıt tüketimi (şehir içi) : 13,5 lt/100 km
    Yakıt tüketimi (şehir dışı) : 7 lt/100 km
    Yakıt tüketimi (ortalama) : 9,4 lt/100 km
    Toplam ağırlık : 2030 kg
    Bagaj kapasitesi : 432 m³
    Depo kapasitesi : 65 lt

şehiriçi 13.5 lt v6 2.0 bir araç için fena sayılmaz halihazırda kullandıgım 1.6 focusun fabrika verisi 10.5 lt ydi sanırım...75 sanırım gazdada 15 lt falan yakar % 15 20 fazlasını hesaplarsak. buda ankarada gaz en ucuz yerde 2.00 dan 30 kuruşa denk gelir.

Sıradan bir 2000 cc gibi yakıtı...

Alıntıları Göster
    bir rover 75 kullanıcısı olarak arkadaşlar yakıt uzun yol 8 ille10 litre şehiriçi 12 ile 15 litre 100km de yakıt tüketimimdir.farklılıklar kullanna hızımdan kaynaklanmaktadır
    kullandığım sürece parça sıkıntısı ile karşılaşmadım.hemen buldunmu parçasını diye sorcak olursanız ,internetten parça fiyatlarını araştırıyorum ve en uygunsiteden alıyorum en geç 2 günde elimde oluyor.benim bindiğim araç 22 bintl civarlarında .bu arabadan inip başka araçlara bindiğim zaman kendimi fazla güvende hissetmiyorum. sonuçta 1550 kl nun üzerinde bir araç. incelendiği zaman aracım 12 yaşında olmasına rağmen konfor olarak aracım full. en konforlu araçlarda bulunmayan özellikler var. şu ana kadar aracımda zamanı gelen bakımlar dışında masrafı olmadı. parça fiyatları araştırırsanız çoğu avrupa arabaya göre çok daha ucuz. bence bu fiyatlara göre bu arabalar çok ucuz üzerinde bmw veya mecedes mmarkası olsa aynı arabalara 2 katından fazla fiyat ödenirdi. satamasın elinde kalır denir lafı var. zaten bu araçlar ölü fiyatına alınıyor. aldığın fiyatın acelen varsa 100 de 10 fiyat düşüğine arabayı hemen satarsın.birde hangi avrupa araba hemen değerinde birkaç günde satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

bir rover 75 kullanıcısı olarak arkadaşlar yakıt uzun yol 8 ille10 litre şehiriçi 12 ile 15 litre 100km de yakıt tüketimimdir.farklılıklar kullanna hızımdan kaynaklanmaktadır
    kullandığım sürece parça sıkıntısı ile karşılaşmadım.hemen buldunmu parçasını diye sorcak olursanız ,internetten parça fiyatlarını araştırıyorum ve en uygunsiteden alıyorum en geç 2 günde elimde oluyor.benim bindiğim araç 22 bintl civarlarında .bu arabadan inip başka araçlara bindiğim zaman kendimi fazla güvende hissetmiyorum. sonuçta 1550 kl nun üzerinde bir araç. incelendiği zaman aracım 12 yaşında olmasına rağmen konfor olarak aracım full. en konforlu araçlarda bulunmayan özellikler var. şu ana kadar aracımda zamanı gelen bakımlar dışında masrafı olmadı. parça fiyatları araştırırsanız çoğu avrupa arabaya göre çok daha ucuz. bence bu fiyatlara göre bu arabalar çok ucuz üzerinde bmw veya mecedes mmarkası olsa aynı arabalara 2 katından fazla fiyat ödenirdi. satamasın elinde kalır denir lafı var. zaten bu araçlar ölü fiyatına alınıyor. aldığın fiyatın acelen varsa 100 de 10 fiyat düşüğine arabayı hemen satarsın.birde hangi avrupa araba hemen değerinde birkaç günde satılıyor.

Alıntıları Göster
    birde arkadaşlar bu araçlar 2005 için satış fiyatları 50 bin euro du daha fazla bilgi araç hakkında bu araç 2500 motor yaıt biraz fazla
    http://www.arabam.com/Test/Rover-75-25-V6/Detay-287

• quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

birde arkadaşlar bu araçlar 2005 için satış fiyatları 50 bin euro du daha fazla bilgi araç hakkında bu araç 2500 motor yaıt biraz fazla
    http://www.arabam.com/Test/Rover-75-25-V6/Detay-287

Alıntıları Göster
    bende fena sardırmış bulunmaktayım 75 1.8t ye kafayı yemezsem ıyıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaxenon

bende fena sardırmış bulunmaktayım 75 1.8t ye kafayı yemezsem ıyıdır...

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-cok-temiz-sahibinden-orjinal-rover-59566778/detay/

bayaği hoşuma gitti ama 159 bın km de otomtık nasıldır acaba bı sıkıntısı varmıdır ??ekpertiz yaptırınca ne şekılde özellıkle nelerıne dıkkat edılmelıdır ***

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaxenon

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-cok-temiz-sahibinden-orjinal-rover-59566778/detay/

bayaği hoşuma gitti ama 159 bın km de otomtık nasıldır acaba bı sıkıntısı varmıdır ??ekpertiz yaptırınca ne şekılde özellıkle nelerıne dıkkat edılmelıdır ***

Alıntıları Göster
    araç güzelmiş ama deri koltuksuz da olmuyor bu modeller

• quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

araç güzelmiş ama deri koltuksuz da olmuyor bu modeller

Alıntıları Göster
    bu 75 lerin esas alınabilir olanı 2.0 dizel bmw motorlu versiyonlarıdır bmw 3-5 ve landroverdada kullanılan 2.0 common rail çok kaliteli bir motor var üstünde sırf o motor için bile alınır ama bulmak mesele tabi az kmde yapmış olması lazım oda çok çok zor bir ihtimal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

bu 75 lerin esas alınabilir olanı 2.0 dizel bmw motorlu versiyonlarıdır bmw 3-5 ve landroverdada kullanılan 2.0 common rail çok kaliteli bir motor var üstünde sırf o motor için bile alınır ama bulmak mesele tabi az kmde yapmış olması lazım oda çok çok zor bir ihtimal..

Alıntıları Göster
    ROVER 25 ÇOK HOŞUMA GİTTİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLK ARABAM OLACAK BANA SIKINTI YARATIRMI BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİRİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: köksal060606

ROVER 25 ÇOK HOŞUMA GİTTİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLK ARABAM OLACAK BANA SIKINTI YARATIRMI BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİRİM...

Alıntıları Göster
    yav arkadaşlar üşenmeden tüm yorumları okudum. Arkadaşta rover 75 2004 var, geçen bindim araca binince değişik bir atmosfere giriyorsun, ingilizler gerçekten keyfine düşkün insalar diyorsun. konforu abartmışlar, araç kesinlikle dışarıdan bir ses almıyor, taşlı yolda git mercedes gibi tıkırtı yok arabada mükemmel bir süspansiyon.Ben hayran kaldım resmen, çok zengin bir görüntüsü var. Bende honda civic 2006 var ama bunla karşılaştıramam konforu, deli gönül sat bunu al diyor ama satamamaktan korkuyorum, arabayı tr de tanıyan çok az çünkü cesaret edemiyorum.araca binmeden aracı anlamak mümkün değil burda ne kadar anlatılsa boş

• sel.al. arkadaşlar rover oldukça lüx ve donanımlı görünüyor. fakat ben pahada ucuz ama lüx ve donanımlı bir araba olarak toyota corona veya carina serisini tavsiye ederim. asla parça sorunu olmaz ve arıza nedir bilmez diyebileceğim sağlam, vakur duruşlu, ve efsane kasasıyla özellikle corona favorimdir. saygılar...

ROVER 75 alınır mı???
  • yukarıdaki resimli araba 94 model toyota corona gli dir. hastayım o arabaya vesselam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitahmet -- 30 Mart 2012; 22:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyitahmet

yukarıdaki resimli araba 94 model toyota corona gli dir. hastayım o arabaya vesselam...
    konuyu hortlatmış gibi olacam fakat Rover 25 ile 6 ayımı zar zor geçirdim 75 modeli ap ayrı bir dünyadır fakar Rover sahibi olmak büyük kumardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xylit156

konuyu hortlatmış gibi olacam fakat Rover 25 ile 6 ayımı zar zor geçirdim 75 modeli ap ayrı bir dünyadır fakar Rover sahibi olmak büyük kumardır...

Alıntıları Göster
    rover almak kumar değildir bmw rover almak kumardır rover ikiye ayrılır ingiliz rover yani bmw satın almadan önceki rover ve bmw rover
    iki tanıdığımda rover var birinde rover 620 diğerinde 820 ikiside parça çok rahat temin ediyor buluyorlar..bu yeni bmw roverların sıkıntısı eskilerin parçası çünkü ingilterede hala üretiliyor yan sanayi orjinal çıkma rover eski ingiliz roverların parçaları zebil gibi var en kötüsü ebay yada o tür bir site üstünden tedarik edilir bu yolla dolu kaput tampon far stop lar gibi bir çok parçaları getirtenler var hem ucuza geliyor hemde parça sıkıntısı olmuyor ama bmw roverların yani yeni üretilen rover 25 45 75 serisinin farklı ülkelerde parçaları üretildiği için yani safkan ingiliz rover olmadığı için vede fazla sayıda üretilmediği az yıllar arasında hepi topu 3-4 sene üretildiği için parça sıkıntısı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: zeroone

ilk gösterdiğim 13.000 ytl lik rover 45 nasıl yapılan değişiklikleri pek anlamadım?

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşlar rover hakkında neredeyse hiçbir bilgisi olmadığı halde ileri geri atıp durmuş.Servisi yok demişler.Ben Konya'da yaşıyorum.Rover 75 kullanıcısyım tam 5 tane servis biliyorum sırf rover servisi.Parçası pahalı denmiş.BEn aracımı park ettikten 2 dk sonra bir kamyonet gelip aynasını parçaladı.İngiltere den 20 pound a aldım.yaklaşık 40-50 tl bu kadar ucuzken bazı arkadaşların hala pahalı demesine bir anlam verebilmiş değilim açıkcası.Parça sıkıntısı Türkiye'de yaşanımyor denecek kadar az ama zaman zaman parçaların orjinalini bulmak zor gerçekten.Onu da ingiltereden getirmek gibi bir yolu var.Hemde orjinali ile.Elinde kalır satamazsın iddlarına ise;aracı satmak için bir siteye koydum ve aradan bir hafta geçti en az 20 kişi aradı.Her aracın belli bir binicisi oluyor.Rover 75'e gelince piyasadaki çoğu araçtan üstün bir yapıt diyebilirim.Bu rahatlığı şimdi üretillen hyundainin modellerinde ben göremedim.Hele sıfır accentte konforla alakası yok.75 aracın içine ilk oturduğun zmn rahatlığın ve konforun doruklarına ulaştığınızın farkına varıyorsunuz.YAkıtına gelince lpg ile kullanıldığı takdirde 1.6 motor araç gibi bir değere ulaşıyor.benim kullandığım 2.5 motor ve yakıtının hakkınıda fazlasıyla performans olarak sunuyor.Aracın bakımlarını yaptıktan sonra başınıza asla bir sorun açmaz roverlar.Bilmeyenlerin etraftan duydukları duyumları buraya yazanların sözüyle karar vermek yerine kullanıpta rover kalitesini test etmiş insanları dinleyin.Ben bu roverı olaki satarsam ki satmam ihtiyacım olmadığı sürece bu konfordan vazgeçilmez, satarsam eğer yine bir rover alırım.Daha önce rover hakkında atıp tutupta aracıma bindikten sonra site site rover arayan arkadaşlarım var.Böyle bir marka rover.

• Merhaba,
    Bende artık rover kullanıcısı oldum.
    820 ti sport aldım. Duruşu konforu asaleti yeter anlayana ... 225 hp kolay kolay kimse yan bakamıyor. ışıklarda n 5 sn sonra yanımda kimse kalmıyor. trafik derdi yok he he ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasaahmet

Merhaba,
    Bende artık rover kullanıcısı oldum.
    820 ti sport aldım. Duruşu konforu asaleti yeter anlayana ... 225 hp kolay kolay kimse yan bakamıyor. ışıklarda n 5 sn sonra yanımda kimse kalmıyor. trafik derdi yok he he ...
    Rover 75 aklıma yattı ancak yakıt konusunda endişeliyim. Şu ilanda verilen yakıt değerleri bana göre fazla gibi:http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3837417 Genelde 75 lerin yakıt durumları bu ilandaki gibi m? 1.8 T ler daha az mı yakar. Bir de 75 lerde ön panelde şu ilandaki gibi büyük ekranlı yol bilgisayarı olması gerekmiyor mu çoğunda yok.:http://www.araba.com/31337904/Rover-75-V6#xxlresim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 29 Temmuz 2012; 7:50:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

Rover 75 aklıma yattı ancak yakıt konusunda endişeliyim. Şu ilanda verilen yakıt değerleri bana göre fazla gibi:http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3837417 Genelde 75 lerin yakıt durumları bu ilandaki gibi m? 1.8 T ler daha az mı yakar. Bir de 75 lerde ön panelde şu ilandaki gibi büyük ekranlı yol bilgisayarı olması gerekmiyor mu çoğunda yok.:http://www.araba.com/31337904/Rover-75-V6#xxlresim

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-ingiliz-kraliyet-araci-101333675/detay

aranıza yeni katıldım ve bu aracı almayı düşünüyoruz lütfen görüşlerinizzi sakınmayın....

• quote:

Orijinalden alıntı: roverxx10

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-ingiliz-kraliyet-araci-101333675/detay

aranıza yeni katıldım ve bu aracı almayı düşünüyoruz lütfen görüşlerinizzi sakınmayın....

temiz görünüyor. dolu bir araç.
  • quote:

çok tşkler cuma günü allah nasip ederse alıcaz umarım bi sorun çıkmaz çok canımız yandıda bu konularda
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.