Şimdi Ara

ROVER alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
23.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kesinlikle katılıyorum. En azından galericilerin elinden geçmemiş araçlar. Dediğiniz gibi kullanıcısı hatta hastası kullanır. O yüzden 1997 model olupta dipdiri duruyor araç.
    Roverdan sonra yüzlerce araç inceledim ama hiç biri bu kadar derli toplu durmuyor. Şu an parça araştırmasındayım. Olurda bir sıkıntı olursa diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köyde bir komşumuz almıştı Rover 8.20 Si, makam aracından farksızdı. 10 bin TL ye almıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhOsT_RiDeR_

Kaç gündür bakıyorum. Rover 620si kadar hoşuma giden araç bulamadım malesef.

mazda 323 1.8
    Accent 1.5

Bunlar var bi de favorilerimde ama aynı paraya klas bir araca binmek varken bunlara para vermek içimden gelmiyor nedense.

deniz006 kardeşim sende azıcık korkutmasaydın beni roveri bugün almıştım. Ön cam gibi önemli bir parçayı bulamazsak yanarız.
    ben ön camı ilk sefer camcıda sıfır taktırdım seneler sonra tekrar lazım oldu gittim bu sefer yok dedi...

başka bir büyük camcıya gittim yok dedi ama yaparız dedi beklemedim bekleseydim aynısını yapacaklardı...

sonra servis bizde var dedi....

var yani ben bu arabada parça konusunda hiç zorlanmadım...

sadece bir süre ön tamponu bulamadım onuda en sonunda istanbulda buldum

şuan hurdaya ayrılmış modeller var belki o gün bulamadıklarımı şimdi bulurum

rover parça konusunda okadar korkulacak araba değil...

• Bu aralar millet piyasa arabasını alırken iki değil yirmi kere düşünüyor.

Rover alırken sen kırk kere düşün hocam.
  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Araba alırken parça konusunu düşündüğüm tek araç rover. Onu da aklıma sanayidekiler soktu. Yoksa çoktan almıştım aracı.
    Bende de hata var. Bizim aksarayın sanayi ustasına niye soruyorum ki. Volkswagen opel reno başka bisey bilmezler. Ama insanın aklına kurt düştü mü düşüyor.
    Bu arada hâlâ roverı aklımdan çıkaracak bir araç bulamadım.
    Herkes kısmetini yaşar. Belkide kısmetimde rover vardır. Hayırlısı olur inşallah.. Cuma günü gidecem büyük ihtimalle. Gerçi daha aramadım sahibini. Sadece mesajlastik. Detaylı bilgi alayım da yarın son kararımı verecem artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhOsT_RiDeR_

Araba alırken parça konusunu düşündüğüm tek araç rover. Onu da aklıma sanayidekiler soktu. Yoksa çoktan almıştım aracı.
    Bende de hata var. Bizim aksarayın sanayi ustasına niye soruyorum ki. Volkswagen opel reno başka bisey bilmezler. Ama insanın aklına kurt düştü mü düşüyor.
    Bu arada hâlâ roverı aklımdan çıkaracak bir araç bulamadım.
    Herkes kısmetini yaşar. Belkide kısmetimde rover vardır. Hayırlısı olur inşallah.. Cuma günü gidecem büyük ihtimalle. Gerçi daha aramadım sahibini. Sadece mesajlastik. Detaylı bilgi alayım da yarın son kararımı verecem artık..
    rover güzel arabadır çogu arabanın yüzüne bakmassın...mesela o mazda o para etmez gecen trafikte gördüm eşşek niyetine binilecek arabaymış jant taksan yakışmaz onun hakkı 13000 tl.. ama piyasa yüksek yoksa ederi degil...

roverde lükslük var boş cılız bir araba degil

otomatik honda motorlu başka modelleride var onlar bakarak secenegini çogaltabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 4 Nisan 2019; 0:24:36 >

• deniz006 kullanıcısına yanıt
    416 serileri var sanırım euro civic ile aynı olan. Ama tip ve iç aksam olarak 620 daha güzel bence. Zaten düşük kmlerde yok bu araçlardan. Bulamadım yani.
  • GhOsT_RiDeR_ kullanıcısına yanıt

Konuyu hortlatayım bari ne yaptınız aldınız mı Rover ?

• ostrah O kullanıcısına yanıt

Temiz bakımlı düşük km'li bi rover bulamadım.

Resimdeki Nissan Pathfinder aldım  

Onu da sattım. Şimdi Passat B7 var.. Aradan baya zaman geçti  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhOsT_RiDeR_ -- 2 Kasım 2022; 12:40:12 >
  • başlığı görünce şöyle sarı siteden baktım...

gerçekten 120-150bin tl arası paralar siteniyor...

3.0 GX Camry almanızı tavsiye ederim... 2.2 'leri pek tavsiye etmezlerdi ama... araştırmak lazım

2014-2017 3.0 GX rahmetli amcam kullanmıştı. (LPG bağlattı felan...)

Sorunsuz... milyon km çevirebilecek araçlar...

Toyota / Camry / 3.0 GX / TOYOTA CAMRY 3.0 GX (MEMURDAN) sahibinden.comda - 1046598673

Toyota / Camry / 2.2 GL / TOYOTA CAMRY 2.2 OTOMATİK sahibinden.comda - 1046496449

• GhOsT_RiDeR_ kullanıcısına yanıt

Rover yerine Pathfinder baya değişik olmuş, Suvdan sonra binek araç zor olur, kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim.

• infinite kullanıcısına yanıt

2. araç için listemde Camryler seneye inşallah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.